Zo ziet Lily uit 'Modern Family' er nu uit

Zo ziet Lily uit 'Modern Family' er nu uit
Zo ziet Lily uit 'Modern Family' er nu uit
Anonim

De show 'Modern Family' was om zoveel redenen monumentaal, maar fans waardeerden het grotendeels vanwege de met sterren bezaaide cast. Om nog maar te zwijgen, de show leek een keerpunt voor diversiteit en representatie in de media.

Bovendien werden nieuwe beroemdheden beroemd nadat ze in de show waren verschenen.

Het leven was heel anders voor Ariel Winter vóór 'Modern Family', met fans die haar op straat herkenden en paparazzi die haar opspoorden. En ze was niet het enige castlid wiens dagelijks leven veranderde met roem. De show hielp Sarah Hyland ook een deel van haar vermogen van $ 14 miljoen te verdienen, ook al was ze al jaren actief in Hollywood.

Maar misschien zijn de meest opvallende veranderingen opgetreden bij de jongere acteurs van de show.

Lily, bijvoorbeeld, werd gespeeld door Aubrey Anderson-Emmons van seizoen drie tot en met 11. In de eerste twee seizoenen werd Lily Tucker-Pritchett, net als veel andere babypersonages, gespeeld door een tweeling.

Jaden Hiller en Ella Hiller hebben credits als Lily voor seizoen één en twee, maar toen werd Aubrey in de rol gecast. Daarna? Ze groeide eigenlijk op op het scherm!

Aubrey is nu 13 en ze is eigenlijk Koreaans-Amerikaans (in de show komt Lily uit Vietnam). Haar moeder is een komiek die als kind uit Seoul is geadopteerd. Amy Anderson's tijd op het podium heeft haar dochter misschien geïnspireerd om soortgelijke passies na te jagen (Aubrey's vader is een ondernemer en haar ouders zijn uit elkaar).

Dus misschien is het geen verrassing dat Aubrey, zelfs voordat ze haar tween jaar bereikte, lof verdiende voor haar acteerprestaties.

Sterker nog, toen ze nog maar vier was, ontving Aubrey de Screen Actors Guild Award, legt ABC uit. De jonge starlet heeft ook veel tijd besteed aan filantropie, hoewel ze van plan is theater te volgen, in de hoop een Broadway-ster te worden, merkt het netwerk op.

Tegenwoordig baant Aubrey haar eigen weg, hoewel haar start te danken is aan 'Modern Family'. Ze is ook niet vergeten waar ze vandaan kwam en deelde regelmatig terugblik op haar tijd op tv.

Zoals haar Instagram laat zien, besteedt Aubrey haar tijd aan het leren van stijldansen, het doen van make-uptutorials voor het goede doel, zwemmen en thuisonderwijs (zij en haar moeder waren te zien in een artikel in de New York Times over dit onderwerp).

Natuurlijk besteedt Aubrey, net als elke andere tiener, veel tijd aan het maken van TikTok-video's met haar vrienden. Haar volgers zijn er echter helemaal klaar voor, inclusief degenen die de jonge ster hebben zien opkomen in 'Modern Family'.

En aangezien fans tegenwoordig elke aflevering van de show bingegen, verdient Aubrey met de dag nog meer volgers. Het beste is dat het bij haar allemaal draait om goed doen en haar volgers inspireren, net zoals de cast van 'Modern Family' hoopte te doen door een meer diverse moderne familie te belichamen.

Aanbevolen: