Dit is wat de jongen uit E.T. Ziet er nu uit

Dit is wat de jongen uit E.T. Ziet er nu uit
Dit is wat de jongen uit E.T. Ziet er nu uit
Anonim

De film 'E. T.' misschien debuteerde in 1982, maar het is duidelijk een cultklassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk, want Steven Spielberg was de regisseur en producent.

En hoewel fans zich misschien herinneren dat Drew Barrymore haar start in de film kreeg (was ze niet schattig!?), is de jongen die Elliot speelde niet zo beroemd. Zijn naam is Henry Thomas, maar tegenwoordig ziet de kindacteur er niet uit als ieders favoriete kind uit 'E. T.' meer.

Dat betekent echter niet dat hij niet nog steeds relevant is in Hollywood!

In 2019 hernam Henry Thomas zijn rol als Elliot toen hij speelde in een commercial voor Xfinity. Daarin speelde hij de volwassen Elliot in een scène waarin E. T. bezoeken voor de feestdagen.

Henry Thomas als Elliot in Comcast Xfinity-advertentie met E. T
Henry Thomas als Elliot in Comcast Xfinity-advertentie met E. T

Fans kunnen duidelijk zien hoe de volwassen Elliot er tegenwoordig uitziet, maar wat heeft Henry Thomas in de tussentijd uitgespookt?

In tegenstelling tot andere voormalige kindsterren die van de radar verdwenen, bleef Henry Thomas acteren nadat hij beroemd werd met 'E. T.' Decennia later gaf de acteur toe dat zijn astronomische opkomst ervoor zorgde dat zijn wereld "helemaal gek" werd en dat hij een tijdje "dom beroemd" was tot het punt dat hij nergens heen kon, bevestigde Mirror.

Ondanks een botsing met de wet in 2019 (Thomas kreeg een DUI), vertelde de acteur: "Ik heb me nooit willen conformeren aan dat stereotype van de kinderster die slecht is geworden. Ik heb nooit iemand de voldoening willen geven om die foto van mij die een slijterij berooft."

Tegenwoordig is de acteur voor de derde keer getrouwd, woont in Oregon en heeft drie kinderen.

Maar hij is niet gestopt met acteren, hij verscheen in films en in tv-shows. Thomas heeft rollen gehad in 'CSI: Crime Scene Investigation', 'Without a Trace', 'The Mentalist' en zelfs 'Law & Order: Special Victims Unit'.

En hoewel zijn voormalige co-ster Drew Barrymore geen fan is van horrorfilms, speelde Henry in een paar ervan na 'E. T.' Thomas' kredieten omvatten 'The Haunting of Hill House' en een handvol andere horrorfilms en series.

Het goede nieuws voor fans van de voormalige kindacteur is dat Henry Thomas vanaf 2020 de headliner is van de serie 'The Haunting of Bly Manor' op Netflix, een show die NPR beschouwt als een jaren 80 throwback vol met " gothic-horror genre-elementen." Klinkt helemaal in het straatje van Thomas, TBH.

Hoewel Thomas zegt dat hij geen dag is gegaan sinds de release van 'E. T.' waar iemand niet "E. T. phone home" tegen hem heeft gezegd, is hij duidelijk vooruitgegaan in termen van zijn carrière. Hij won zelfs een acteerprijs in 2019 (zijn eerste sinds de jaren '90) en lijkt een opwaartse beweging te maken.

Aanbevolen: