Zo ziet Charmaine uit 'The Cosby Show' er nu uit

Inhoudsopgave:

Zo ziet Charmaine uit 'The Cosby Show' er nu uit
Zo ziet Charmaine uit 'The Cosby Show' er nu uit
Anonim

Hoewel het destijds een geliefde show was, voelt het anders om nu terug te denken aan The Cosby Show. Echte huisvrouw Garcelle Beauvais zegt dat ze de sitcom associeert met de aanvallen van Bill Cosby en dat veel fans er hetzelfde over denken.

Hoewel het in het licht van die situatie nu problematisch lijkt, is de show nog steeds een sitcom voor het hele gezin waar veel mensen naar keken. Een van de beste personages was Charmaine Brown, gespeeld door Karen Malina White.

Hoe ziet Charmaine uit The Cosby Show er nu uit? Laten we eens kijken.

Een gelukkig werkende actrice

karen malina wit
karen malina wit

Karen Malina White heeft gestaag gewerkt sinds The Cosby Show eindigde en één blik op haar Instagram en ze lacht op de meeste van haar foto's. De actrice zou volgens Differentworldfandom.com 55 jaar oud zijn, en volgens IMDb.com ging ze naar de Philadelphia School of Creative and Performing Arts. Ze behaalde haar Bachelor of Fine Art aan de Howard University.

Op 30 september plaatste de actrice een foto van zichzelf en onderschreef het met "A Working Wednesday gratefulheart." Ze deelde een foto waarop ze ook op haar verjaardag op 14 september een prachtige groene jurk droeg. White plaatst ook belangrijke en inspirerende politieke berichten op haar sociale media.

In de zomer van 2018 merkten ook mensen op toen de toen 53-jarige actrice een bikinifoto deelde. Volgens News.amomama.com kreeg ze veel positieve reacties van fans en één zei dat ze "voor altijd jong" is.

Carrière na Cosby Show

Volgens haar IMDb.com-pagina hernam White haar Cosby Show-personage in de spin-off A Different World van 1992 tot 1993.

Haar IMDb-pagina is erg lang omdat ze in de loop der jaren talloze rollen heeft gehad. Ze speelde Jewel Robertson in twee afleveringen van The Fresh Prince Of Bel-Air en kreeg de rol van Yolanda in Getting By. Ze speelde Abyssinia Churchill in twee afleveringen van het tienerdrama My So-Called Life voordat ze de rol van Florence/Sandra won in de show Hangin' With Mr. Cooper uit de jaren 90.

Van 2001 tot 2005 sprak de actrice het personage Dijonay Jones uit in The Proud Family. Enkele van haar meest recente rollen zijn een aflevering van Veep en Mike en Molly, samen met een paar afleveringen van de sitcoms Mom en Better Things in 2020.

Alles over Charmaine

Er zijn sitcoms uit de jaren 90 die vergeten zijn, maar mensen keken graag naar Charmaine Brown op A Different World.

Het personage komt uit Brooklyn en is BFF's met Pam Tucker, de neef van Clair Huxtable. Terwijl ze naar Hillman ging, was ze kamergenoten met Gina en Lena, en later woonden ze allemaal bij Dorian en Terrell. Fans vonden het geweldig om te zien hoe het personage met liefde omgaat en alle problemen die daarmee gepaard gaan, samen met de pijn van het opgroeien.

Het is lief om Charmaine Brown zo volwassen te zien worden, en fans van dit personage kunnen de actrice IRL volgen op haar Instagram-account, dat ze vrij regelmatig bijwerkt.

Aanbevolen: