Deze grap gemaakt op de 'Saved By The Bell' over Selena Gomez had fans woedend

Inhoudsopgave:

Deze grap gemaakt op de 'Saved By The Bell' over Selena Gomez had fans woedend
Deze grap gemaakt op de 'Saved By The Bell' over Selena Gomez had fans woedend
Anonim

Het is geen geheim dat Selena Gomez,die misschien wel een van de grootste popsterren in de muziekindustrie is, door de jaren heen open en eerlijk is geweest over haar strijd met Lupus. Voor degenen die het niet weten, Lupus is een aandoening die het immuunsysteem aanv alt en irritatie van de huid, gewrichten, nieren en andere organen veroorzaakt.

In de loop der jaren heeft de Disney-aluin haar platform gebruikt om mensen voor te lichten over de ziekte en hoe ze ermee is omgegaan, want ondanks haar fortuin van $ 150 miljoen is Lupus een levenslange aandoening die je gewoon moet accepteren en leer omgaan met.

Je kunt je dus alleen maar voorstellen dat Peacock's Saved by the Bell-reboot een grap maakte over de gezondheid van Gomez door een grap te maken over de niertransplantatie van de zangeres, die ze in juni 2017 onderging.

Het was in slechte smaak, en eerlijk gezegd, het is bizar om te denken dat die producenten oké waren om de opmerking in de aflevering achter te laten - maar het duurde niet lang voordat fans eisten dat de show werd geboycot als een grapje over de gezondheid van mensen, vooral Lupus, is op geen enkele manier grappig.

Wat werd er gezegd over Selena's niertransplantatie?

Zoals je je misschien herinnert, onderging Gomez een niertransplantatie nadat ze erachter kwam dat haar voormalige beste vriendin, Francia Raisa, een match was, wat betekent dat de hitmaker "Kill 'Em With Kindness" eindelijk de levensreddende procedure kon ondergaan om een noodlottige ramp in de toekomst te voorkomen als ze niet was geopereerd vanwege haar Lupus-aandoening. In een interview met Savannah Guthrie van TODAY legde Gomez uit dat de procedure letterlijk een situatie van "leven of dood" was en zei: "Zodra ik de nier kreeg, ging mijn artritis weg."

Mijn lupus heeft een kans van drie tot vijf procent dat het ooit terug zal komen. Mijn bloeddruk is beter. Mijn energie en mijn leven is beter geweest.” Afgezien van het aanvallen van vitale organen, gewrichten en huidirritatie, is het ook bekend dat Lupus de nieren aantast, dus het ontdekken dat Raisa een match was, was een droom die uitkwam voor de zangeres, die eraan toevoegde dat ze na haar operatie moest worden chemotherapie ondergaan als onderdeel van haar behandeling.

"De gedachte om iemand te vragen om dat te doen was echt moeilijk voor mij", vertelde ze. "Laat staan iemand die vrijwilligerswerk wil doen, het is ongelooflijk moeilijk om een match te vinden. Dat ze een match was, dat is ongelofelijk. Dat is niet echt." Met dit alles in gedachten, kan je je alleen maar voorstellen hoe gestoord Gomez moet zijn geweest nadat de reboot van Saved by the Bell op Peacock een grap maakte over de gezondheid van de Hollywood-ster in een aflevering van november 2020.

In een bepaalde scène hadden studenten van Bayside High ruzie terwijl ze nadachten wie de donor van Gomez was, ondanks het feit dat al publiekelijk was gedeeld dat Raisa degene was die haar nier aan haar vriend aanbood."Ik weet zeker dat de nierdonor van Selena Gomez de moeder van Justin Bieber was", zei een student tijdens een heen-en-weer argument.

"God, ik wou dat ik mijn telefoon had, zodat ik het kon bewijzen." En alsof dat nog niet genoeg was, kwam er een andere student bij, eraan toevoegend dat ze geloven dat de donor eigenlijk de voormalige vriend Demi Lovato was, die eigenlijk al meer dan zeven jaar geen hechte relatie met de zanger heeft gehad. “Wat bewijzen? Dat je een idioot bent', kaatste de andere student terug. “Het was de nier van Demi Lovato. "Het zijn beste vrienden, net als jij en ik."

De camera sneed vervolgens naar een witte muur die bedekt was met graffiti met de vraag: "Heeft Selena Gomez zelfs nieren?" Fans waren absoluut woedend over de ongevoelige grap toen ze op Twitter hun ergernis over de scène uitten.

Eén persoon schreef: "de show 'gered door de bel reboot' heeft een extreem walgelijke scène waarin ze de gezondheid van superster Selena Gomez bespotten door dit op de muur te schrijven.ik weet niet wat het nut ervan was, ik weet alleen dat het zo snel mogelijk moet worden verwijderd, bedankt.” Een ander vervolgde: "Een tv-show genaamd Saved by the Bell heeft 'heeft Selena Gomez zelfs een nier?' op de muur geschreven. Dit is zo walgelijk en onnodig. Selena verdient dit niet. Respecteer Selena Gomez.”

Een derde echode soortgelijke woorden en noemde de scène 'walgelijk'. “Saved by the Bell, dat is walgelijk. Selena verloor bijna het leven, grappen over haar niertransplantatie zijn NIET GRAPPIG. Respecteer Selena Gomez.” De verontwaardiging van fans bracht Peacock, NBCUniversal en de uitvoerende producenten van de show ertoe om onmiddellijk een verklaring af te geven, met excuses aan iedereen die gestoord of beledigd was door de opmerkingen over de niertransplantatie van Gomez. “Onze excuses.

Het was nooit onze bedoeling om Selena's gezondheid te onderschatten'', aldus de verklaring per Variety. "We hebben contact gehad met haar team en zullen een donatie doen aan haar goede doel, The Selena Gomez Fund for Lupus Research bij USC."

Aanbevolen: