Ashley Tisdale sluit zich aan bij Selena Gomez-fans om 'The Good Fight' te roosteren na ongepaste grap

Ashley Tisdale sluit zich aan bij Selena Gomez-fans om 'The Good Fight' te roosteren na ongepaste grap
Ashley Tisdale sluit zich aan bij Selena Gomez-fans om 'The Good Fight' te roosteren na ongepaste grap
Anonim

Disney alums moeten bij elkaar blijven! Acteur en zangeres Ashley Tisdale, vooral bekend van haar hoofdrol in de High School Musical-serie en The Suite Life of Zack and Cody, ging naar Instagram om een sterk geformuleerde boodschap te delen over een ongepaste grap over haar vriend Selena Gomez

Het CBS-juridische drama The Good Fight stak de draak met een levensechte ernstige aandoening waaraan de Wizards of Waverly Place-acteur lijdt. Vanwege de strijd van de acteur met lupus, moest ze in 2017 een niertransplantatie ondergaan. Gomez heeft openhartig over de ervaring gesproken, haar donor bedankt en haar langdurige littekens onthuld.

In een recente aflevering van The Good Fight concentreerden de personages zich op het controversiële onderwerp annulatiecultuur. Terwijl de personages brainstormden over onderwerpen die verboden zijn als het op grappen aankomt, stemde één personage in met "Selena Gomez's niertransplantatie."

Deze noodlottige opmerking trof Gomez en haar fans duidelijk op het verkeerde been, omdat ze snel naar sociale media gingen om de show te bekritiseren. Gomez schreef: "Ik weet niet zeker hoe het schrijven van grappen over orgaantransplantaties voor tv-shows iets is geworden, maar helaas is dat blijkbaar het geval." Ze vervolgde: "Ik hoop dat in de volgende schrijverskamer wanneer een van deze smakeloze grappen wordt gepresenteerd, deze onmiddellijk wordt genoemd en niet wordt uitgezonden."

Ze voegde een vervolgtweet toe, waarin ze haar fans prees omdat ze "haar altijd voor haar hadden."

Terwijl een bron die dicht bij de show staat tegen E! Online dat de grap zwaar verkeerd werd begrepen, laten fans het niet verschuiven. De bron werd geciteerd en zei: "Als je de aflevering volledig bekijkt, maakt de verwijzing naar Gomez deel uit van een discussie die de personages voeren over onderwerpen die niet goed zijn om grappen over te maken en het idee om cultuur te annuleren en te worden geannuleerd voor het vertellen van een slechte grap." Ze voegden eraan toe: "De referentie is dat haar transplantatie niet iets is waar je grappen over kunt maken."

Ondanks deze opmerkingen geeft niemand de gedurfde televisieserie wat speling. Ashley Tisdale is de nieuwste beroemdheid die haar de situatie overneemt, en ze was niet bang om de schrijverskamer van de show te roosteren.

Tisdale deelde een bericht op haar Instagram-verhaal en schreef: "Het is triest voor mij dat wanneer een beroemdheid besluit om hun verhaal te delen, vooral problemen met hun gezondheid, schrijvers hebben besloten om dat in meerdere shows in een grap te veranderen? !"

Haar opmerking had betrekking op de controverses rond The Good Fight en de reboot van Saved By The Bell, aangezien beide shows ervoor kozen om grof grappen te maken over de orgaantransplantatie van Gomez. Tisdale eindigde haar bericht met een prik, rechtstreeks naar de twee schrijvers van televisieprogramma's. Ze zei: "Misschien ga je terug naar school om iets slims en grappigs te bedenken."

Brand! Het lijkt erop dat The Good Fight een aantal grote verontschuldigingen te doen heeft.

Aanbevolen: