Respect Selena Gomez'-trends op Twitter na 'Saved By The Bell'-reboot maakt grapjes over haar niertransplantatie

Respect Selena Gomez'-trends op Twitter na 'Saved By The Bell'-reboot maakt grapjes over haar niertransplantatie
Respect Selena Gomez'-trends op Twitter na 'Saved By The Bell'-reboot maakt grapjes over haar niertransplantatie
Anonim

Afgelopen zaterdag begon "Respect Selena Gomez" trending op Twitter nadat een scène uit de Saved By the Bell-reboot viraal ging op sociale media. In de clip hadden twee middelbare scholieren ruzie over de identiteit van de nier donor voor de transplantatie van Selena Gomez.

De clip leidde tot verontwaardiging onder de Gomez-fandom, waarbij velen de clip ongevoelig en onsmakelijk noemden.

In 2017 opende Gomez voor het eerst over haar niertransplantatie in een exclusief NBC-interview. Ze onthulde dat ze een operatie had ondergaan nadat lupus haar nieren had verzwakt. Haar beste vriendin en voormalige kamergenoot, Francia Raisa, schonk haar nier aan de zangeres.

Na haar transplantatie opende Gomez over de ervaring in een interview met de Today S how.

"Mijn nieren waren net klaar. Dat was het, en ik wilde het aan niemand in mijn leven vragen… dat was de dag dat ik thuiskwam en erachter kwam. En [Raisa] bood zich aan en deed het het", zei ze. "Ik denk dat ik op een punt kwam waarop het echt leven of dood was."

Dit jaar liet Gomez haar litteken van de transplantatie zien in een Instagram-bericht en schreef: "Toen ik mijn niertransplantatie kreeg, herinner ik me dat het in het begin erg moeilijk was om mijn litteken te laten zien. Ik wilde niet dat het zo was op foto's, dus ik droeg dingen die het zouden verdoezelen. Nu, meer dan ooit, heb ik vertrouwen in wie ik ben en wat ik heb meegemaakt… en daar ben ik trots op."

GERELATEERD: Selena Gomez wordt verteller voor Netflix-miniserie over stemmen in de VS

Na de reactie die de Saved By the Bell-reboot online ontving, verontschuldigden vertegenwoordigers van de show zich voor de opmerkingen over Gomez.

"Onze excuses. Het was nooit onze bedoeling om Selena's gezondheid te onderschatten. We hebben contact gehad met haar team en zullen een donatie doen aan haar goede doel, The Selena Gomez Fund for Lupus Research bij USC."

Nadat de verontschuldiging was uitgebracht, sprak Raisa de clips toe die naar Gomez verwezen op Saved By the Bell. Ze twitterde: "Ik waardeer de verontschuldiging, maar laten we de donoren niet vergeten die zich mogelijk beledigd voelden en werden afgewezen door de spuitverf op de muur."

Gomez heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het incident.

Aanbevolen: