Twitter is geschokt om te ontdekken dat deze 'Stranger Things'-ster zijn haar niet wast

Inhoudsopgave:

Twitter is geschokt om te ontdekken dat deze 'Stranger Things'-ster zijn haar niet wast
Twitter is geschokt om te ontdekken dat deze 'Stranger Things'-ster zijn haar niet wast
Anonim

Sinds Jake Gyllenhall de Twitterverse met afschuw vervulde met zijn gedachten over hoe baden niet nodig was, openen steeds meer beroemdheden zich om hun eigen mening te delen. Er is bevestigd dat zowel Chris Evans als Dwayne Johnson meerdere keren per dag douchen, en beroemdheden als Mila Kunis en Ashton Kutcher douchen ook in een bepaalde hoedanigheid.

De volgende beroemdheid in de buurt is de 29-jarige Joe Keery, bekend van zijn vertolking van Steve Harington in Stranger Things. Keery is ook beroemd om zijn verbazingwekkende, zwaartekracht tartende haardos - die hij blijkbaar niet wast of aanraakt.

Fans kunnen het niet geloven

De acteur vermijdt het aanraken van zijn haar of het wassen ervan, zodat het een "anime-niveau" van consistentie kan behouden.

In zijn nieuwe interview met GQ Magazine schreef verslaggever Brennan Kilbane: “Hij wast zijn haar niet. Hij raakt het zelfs zelden aan, behalve tijdens momenten van contemplatie, wanneer zijn vingers de gevallen voorste lokken terugkammen in een opwaartse deining die een anime-niveau van consistentie handhaaft.

“Hij 'krijgt' geen knipbeurten zoals de meeste mensen een knipbeurt krijgen - door erom te vragen en er vervolgens voor te betalen. Kapsels gebeuren gewoon met hem, zoals een buikwrijven gebeurt met een hond tijdens een wandeling."

Het nieuws is een verrassing voor fans van Stranger Things en andere Twitter-gebruikers, die klaar zijn met beroemdheden en hun onhygiënische routines.

"hoeveel meer anti-douchen celebs gaan we zien?" vroeg een fan.

"Ik had de rest van mijn leven kunnen gaan zonder te weten dat beroemdheden zichzelf niet wassen." zei een ander.

“joe keery mag dan niet douchen, maar weet je wie wel doucht? steve harrington!” een fan schreef.

“Dat is gewoon smerig,” zei een derde.

"Ok, maar waarom geven ze het in godsnaam toe, lmao" vroeg een gebruiker.

Een ander legde uit: “Ik denk dat ze een statement willen maken, mensen willen laten geloven dat baden niet nodig is om succesvol te zijn? Ik denk dat dat hun doel is.”

Keery deelde ook in het interview dat hij een "veel geld" weigerde wanneer hem werd aangeboden om een haarverzorgingsmerk te steunen. Hij dacht dat het niet waar zou zijn voor zichzelf - aangezien hij zijn haar niet echt wast.

"Ik denk dat het voor de meerderheid van de mensen gewoon zo zwak zou zijn", zei hij in het interview, eraan toevoegend: "Het zou een uitverkochte zet zijn. Vind je niet?'

Aanbevolen: