Fans vertellen Kim Kardashian dat haar kinderen ergere dingen zullen ontdekken dan haar mislukte huwelijken

Inhoudsopgave:

Fans vertellen Kim Kardashian dat haar kinderen ergere dingen zullen ontdekken dan haar mislukte huwelijken
Fans vertellen Kim Kardashian dat haar kinderen ergere dingen zullen ontdekken dan haar mislukte huwelijken
Anonim

Met het laatste seizoen van Keeping Up With the Kardashians aan de gang, zijn fans afgestemd en hangen ze vast aan elk woord dat wordt uitgewisseld tussen de Kardashian- en Jenner-clan. De meest recente aflevering onthulde Kim Kardashian's angst over haar kinderen die naar de show kijken en mogelijk vragen hebben over Kris Humphries.

Met een verleden zo kleurrijk als Kim Kardashian's, denken fans dat ze zich waarschijnlijk moet concentreren op het feit dat haar kinderen veel ergere details over haar leven gaan ontdekken dan haar mislukte huwelijk met Humphries.

In feite is er geen tekort aan schokwaarde die zal ontstaan als haar kinderen haar naam googelen.

Misschien moet Kim Kardashian zich zorgen maken over het grotere geheel.

Kim Kardashian maakt zich zorgen over haar kinderen die naar KUWTK kijken

Tijdens de meest recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians onthult Kim aan Scott Disick dat haar kinderen al fragmenten van enkele afleveringen op TikTok hebben gezien, en ze vertelt hoe ze opziet voor de dag dat ze het moet uitleggen wie Kris Humphries is.

Kim wordt als volgt geciteerd; “Ik ben er gewoon nog niet klaar voor dat de kinderen het zien, tenminste North. Onlangs hebben de kinderen gevraagd om de show te zien, maar ik aarzel echt omdat ik persoonlijk veel zal moeten uitleggen."

Fans trokken een paar wenkbrauwen op bij deze ongelooflijk toondove verklaring en namen even de tijd om de reality-tv-ster eraan te herinneren dat ze veel ergere dingen heeft gedaan dan een kortstondig huwelijk aangaan. Misschien moet ze zich meer zorgen maken over de andere dingen die kinderen ontdekken als ze het verleden van hun moeder gaan onderzoeken.

Kim's smerige leven

Fans herinneren Kim Kardashian eraan dat ze misschien aandacht moet besteden aan alle andere dingen die haar kinderen over haar zullen leren en die waarschijnlijk veel schadelijker zijn voor haar karakter.

Laten we bij het begin beginnen… en het is misschien niet nodig om verder te zoeken dan dat.

Kim's populariteit was afhankelijk van de release van haar sekstape. Dat is waarschijnlijk zorgwekkender.

Ze poseerde ook voor Playboy en nam deel aan een vampiergezichtsbehandeling. Maar serieus, de Ray-J-sekstape zal waarschijnlijk de winnaar zijn in deze oorlog van slechte momenten.

De reacties van fans op deze situatie waren zo talrijk als Kims leven kleurrijk is. Sommige van die opmerkingen omvatten; 'Niet Ray J? Humphries is degene waar ze zich zorgen over maakt?' en "Ze zal heel wat uit te leggen hebben. De lijst is lang!"

Eén persoon heeft het echt uitgelegd door het beeld van de Kardashiaanse levensstijl te schilderen en te zeggen; “Ze zou zich meer zorgen moeten maken over het uitleggen waarom ze geen echte voornamen hebben of waarom hun moeder en tantes zich meestal uitkleden op sociale media. Haar prioriteiten zijn verknald."

Aanbevolen: