Nicolas Cage zegt dat een mime hem stalkte en fans niet zo geschokt zijn als ze zouden moeten zijn

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage zegt dat een mime hem stalkte en fans niet zo geschokt zijn als ze zouden moeten zijn
Nicolas Cage zegt dat een mime hem stalkte en fans niet zo geschokt zijn als ze zouden moeten zijn
Anonim

Van buitenaf gezien, is het verrassend eenvoudig om beroemdheden te zien als iets anders dan mensen. De overgrote meerderheid van de mensen zal immers nooit weten hoe het voelt om wereldwijd beroemd te worden en een enorm fortuin binnen handbereik te hebben. Bovendien, als mensen verhalen horen over beroemdheden die verbijsterende eisen stellen aan de kleedkamer, is het moeilijk voor te stellen dat ze zoveel speciale behandeling nodig hebben.

Hoewel beroemdheden heel anders leven dan alle anderen, betekent dat niet dat het oké is dat iemand ze in gevaar brengt. Hoewel dat misschien voor de hand liggend lijkt, bewijst de manier waarop de pers en paparazzi Britney Spears in het verleden behandelden, dat mensen bereid zijn toe te kijken wanneer sommige sterren in gevaar worden gebracht. Helaas voor Nicolas Cage heeft de beroemde acteur onthuld dat hij ooit het gevoel had dat hij in gevaar was omdat een mimespeler hem stalkte. Helaas leek niemand destijds kennis te nemen van de onthulling van Cage en mensen lijken nog steeds niet geschokt te zijn door wat er tot op de dag van vandaag is gebeurd.

Cage's Legend

In de afgelopen jaren is Nicolas Cage in zoveel slechte films verschenen dat het vaak voelt alsof hij ja heeft gezegd tegen iedereen die komt opdagen met een script en een flinke cheque. Ondanks dat heeft Cage een werkelijk geweldige carrière gehad waarin hij in vele fantastische films speelde, waaronder Raising Arizona, Adaptation, The Rock, Kick-Ass, Mandy, Pig en Willy's Wonderland.

Hoewel het duidelijk is dat Nicolas Cage de geschiedenis in zal gaan als een gevierd acteur, zal zijn unieke gedrag ook een grote rol spelen in zijn nalatenschap. Cage is tenslotte bij zoveel vreemde incidenten betrokken geweest dat er lijsten zijn over dat deel van zijn leven. Het zou bijvoorbeeld onmogelijk zijn om je voor te stellen dat de meeste sterren miljoenen uitgeven aan een dinosaurusskelet, alleen om erachter te komen dat het is gestolen en dat ze worden gedwongen het op te geven. Het lijkt ook niet waarschijnlijk dat een andere reguliere filmster de krantenkoppen zal halen omdat ze een fortuin hebben uitgegeven aan een spookhuis met een diep verontrustende geschiedenis. Door die verhalen en vele andere, zien mensen Cage vaak als een vreemde eend in de bijt.

Serieus gevaarlijk

In deze tijd willen sommige mensen graag uiten hoeveel ze dol zijn op een beroemdheid door voor de grap te beweren dat ze hen stalken. Het is zelfs niet ongebruikelijk dat een beroemdheid zegt dat ze een andere ster stalken als een overdreven manier om hun bewondering voor hen te uiten. Wanneer dergelijke uitspraken worden gedaan, schaadt dat geen directe betrokkenen. Dat gezegd hebbende, het kan nog steeds een vergissing zijn om zo te praten. Er zijn tenslotte echte stalkers en om te zeggen dat ze gevaarlijk kunnen zijn, is het understatement van je leven.

Hoewel het geweldig is als gewone mensen genieten van het werk van een ster, kunnen dingen snel uit de hand lopen als die aanbidding in een obsessie verandert. Er zijn bijvoorbeeld veel te veel beroemdheden die hun leven verloren aan mensen die door hen geobsedeerd raakten. Mensen als John Lennon, Rebecca Schaeffer, Gianni Versace en Christina Grimmie zijn bijvoorbeeld allemaal vroegtijdig overleden door mensen die door hen geobsedeerd waren. Hoewel er kan worden gedebatteerd of niet alle daders van deze [MT1]-misdrijven stalkers kunnen worden genoemd, is het duidelijk dat dit soort gedrag geen lachertje is.

Cage's claim

Sinds Nicolas Cage een aantal onbedoeld hilarische optredens heeft gegeven tijdens zijn carrière en hij een aantal vreemde gewoonten heeft, lachen veel mensen standaard om zijn capriolen. Tijdens een Parade-interview in 2009 zei Cage echter iets dat op het eerste gezicht misschien grappig lijkt, maar dat in het echte leven allesbehalve is.

Tijdens het bovengenoemde interview sprak Cage over gestalkt worden toen hij de Martin Scorsese-film Bringing Out the Dead uit 1999 filmde. “Ik denk dat het min of meer in de categorie stalkers zou vallen. Ik werd gestalkt door een mime - stil maar misschien dodelijk. Op de een of andere manier zou deze mime op de set van Bringing Out the Dead verschijnen en vreemde dingen gaan doen. Ik heb geen idee hoe het voorbij de beveiliging is gekomen.” Hoewel Cage in het verleden heeft bewezen onverschrokken te zijn als het gaat om ruzie met zijn medesterren, had hij nooit in gevaar mogen zijn op de set van een film.

Later tijdens hetzelfde interview zou Cage zeggen dat hij "een enorme tobber" is. Met dat in gedachten, is het gemakkelijk voor te stellen hoe bang Cage zich op dat moment voelde om door een mime te worden gestalkt. Gelukkig onthulde Cage dat de mensen achter Bringing Out the Dead een einde maakten aan dingen voordat er iets ergs met de populaire acteur kon gebeuren. "Eindelijk hebben de producenten actie ondernomen en sindsdien heb ik de mime niet meer gezien." Toch verklaarde Cage dat de hele situatie destijds "absoluut verontrustend" was.

Aanbevolen: