De duistere reden dat Nicolas Cage werd gepest tijdens het maken van 'Fast Times At Ridgemont High

Inhoudsopgave:

De duistere reden dat Nicolas Cage werd gepest tijdens het maken van 'Fast Times At Ridgemont High
De duistere reden dat Nicolas Cage werd gepest tijdens het maken van 'Fast Times At Ridgemont High
Anonim

In de jaren 80 waren tienersterren een en al rage, en grotendeels dankzij John Hughes-films werden namen als Molly Ringwald en Anthony Michael Hall in de loop van het decennium grote sterren. De tienerfilms van de jaren 80 zijn legendarisch, en lang voordat hij een Oscarwinnaar was, verscheen Nicolas Cage in een van de beste films van het decennium.

Cage, die een rol kreeg in Fast Times op Ridgemont High, had een kleine rol in de film en zijn tijd op de set werd nogal onaangenaam. Ondanks de slechte tijd die hij had, jaagde Cage nog steeds zijn dromen na en werd een ster.

Dus, waarom werd Nicolas Cage gepest op de set van Fast Times op Ridgemont High? Laten we eens kijken en zien.

Nic Cage Is A Hollywood Legend

Na het uitbreken in de jaren 80 en het bereiken van een ander niveau in de jaren 90 en daarna, is Nicolas Cage een artiest die nauwelijks introductie nodig heeft. De man zit al tientallen jaren in het spel en zijn oeuvre en zijn credits zijn net zo indrukwekkend als in Hollywood.

Cage was niet meteen een ster in het vak, maar na verloop van tijd zou hij kansen krijgen om zijn capaciteiten te laten zien. Dit leidde ertoe dat de acteur in hitprojecten verscheen en door de jaren heen lovende kritieken kreeg. Natuurlijk hebben sommige mensen gemerkt dat Cage in principe altijd 100% gaat terwijl de camera's draaien, maar het v alt niet te ontkennen dat hij van zijn vak houdt en altijd op zoek is naar een optreden.

Tijdens zijn tijd in Hollywood is Nicolas Cage genomineerd voor twee Academy Awards en in 1996 won hij de Oscar voor Beste Acteur voor Leaving Las Vegas. De man heeft het allemaal gedaan en in het begin van zijn carrière nam hij kleinere rollen op zich terwijl hij op zoek was naar meer naamsbekendheid.

Hij verscheen in 'Fast Times At Ridgemont High'

In wat een van de meest spraakmakende stukken uit de jaren 80-filmtrivia is geworden, verscheen Nicolas Cage, lang voordat hij een grote ster werd, in de film Fast Times op Ridgemont High. Heb je hem nooit in de film opgemerkt? Nou, zijn verschijning kwam in een oogwenk en je zult het missen.

Cage is een paar keer in de film te zien, maar het meest opvallend als frituurkok bij All American Burger. Hij steekt zijn hoofd omhoog om te zien wat er aan de balie gebeurt, en als je hem eenmaal in de film ziet, zul je hem nooit meer missen. De acteur had eigenlijk auditie gedaan voor een grotere rol in de film, maar hij kon het optreden niet krijgen.

Volgens Cage: "Ik moet 10 of 11 keer auditie hebben gedaan voor het deel van Judge Reinhold. Ik was minderjarig, dus ik kon het niet krijgen omdat ik niet zoveel uren kon werken."

Hoewel Cage niet in staat was om de rol van Brad in de film te spelen, kon hij toch een beetje tijd op het scherm krijgen in de klassieke film.

De algehele ervaring was niet goed voor Cage, en hij had een vreselijke tijd op de set. Helaas was een ding dat zeker in zijn voordeel werkte, iets waardoor hij uiteindelijk door anderen werd gepest.

Hij werd gepest op de set

Dus, waarom werd Nicolas Cage geplaagd door andere castleden tijdens het werken aan Fast Times op Ridgemont High? Gemakkelijk. De acteur komt uit de Coppola-stamboom en gebruikte nog steeds de achternaam om kansen te krijgen in Hollywood. Dat klopt, Nic Cage is een Coppola en is ongeveer net zo goed verbonden als het wordt in de wereld van acteren.

Toen hij met EW sprak over zijn tijd in de film, zei Cage: "Ik keek naar [Sean Penn] en probeerde ideeën op te doen. Ik was zo'n beetje de nerd voor iedereen - mensen vroegen me om verwijderd te worden van Ik was het slachtoffer van grappen omdat mijn naam nog steeds Coppola was, dus er zou een gemeente buiten mijn trailer zijn die regels uit Apocalypse Now citeerde, zoals: 'Ik hou van de geur van Nicolas in de ochtend.'"

Een flauwe grap, natuurlijk, maar Cage was in staat om de dingen goed genoeg uit te spelen toen hij op de set van die film stond. Cage had, net als andere leden van de Coppola-familie, absoluut het voordeel van vriendjespolitiek aan zijn kant. Uiteindelijk begon hij bij Cage te gaan en kon hij veel grotere rollen krijgen.

Fast Times at Ridgemont High is een klassieker uit de jaren 80, en Cage's cameo zorgde ervoor dat hij wat aandacht kreeg, zowel gewild als ongewenst, toen hij nog steeds op zoek was om groot te worden in acteren.

Aanbevolen: