De verrassende reden dat de cast van 'Melrose Place' werd gevonden tijdens het filmen van de show 'Gross

Inhoudsopgave:

De verrassende reden dat de cast van 'Melrose Place' werd gevonden tijdens het filmen van de show 'Gross
De verrassende reden dat de cast van 'Melrose Place' werd gevonden tijdens het filmen van de show 'Gross
Anonim

Om een show te produceren, moeten heel veel hardwerkende professionals veel tijd en moeite investeren. Met dat in gedachten is het jammer dat de overgrote meerderheid van de shows zonder veel tamtam komen en gaan. De waarheid is echter dat het uiterst zeldzaam is dat een tv-programma heel lang in de lucht blijft, laat staan dat het genoeg impact heeft om de geschiedenis in te gaan.

Gelukkig voor iedereen die bij Melrose Place betrokken was, was het drama uit de jaren 90 een van de grootste hits op televisie tijdens zijn hoogtijdagen. Melrose Place was zelfs een deal die groot genoeg was dat de show eind jaren 2000 terugkeerde, maar de nieuwe serie was een voorbeeld van een mislukte tv-reboot. Ondanks de mislukte opwekking blijft het een feit dat Melrose Place een speciaal plekje in de harten van veel mensen heeft. Omdat zoveel mensen nog steeds van Melrose Place houden, zullen ze geïnteresseerd zijn in de verrassende reden waarom de cast van de show het filmen van de serie walgelijk vond.

Heeft de cast van Melrose Place het leuk gevonden om aan de show te werken?

Als de meeste mensen nadenken over hoe het zou zijn om een rijke en beroemde acteur te worden, stellen ze zich voor dat ze de hoofdrol spelen in veelgeprezen projecten en alle lofbetuigingen die ze zouden kunnen ontvangen. In werkelijkheid is het echter geen geheim dat de meeste werkende acteurs vaak aan projecten werken waar ze minder dan trots op zijn. Bijvoorbeeld, hoewel Jamie Foxx ooit beweerde trots te zijn dat hij in Ste alth speelde, wist iedereen dat hij gelogen moet hebben aangezien de film zo slecht was en hij gaf later vrijwel de waarheid toe. Soms doe je een film en moet je die gaan promoten, dus op Ste alth dacht ik: 'Ja, dit is de beste'. En mensen zagen me na het zien van de film en zeiden: 'Ik kan niet geloven dat je hebt gelogen voor mij zo.'”

Hoewel het niet schokkend is als een acteur de slechte films waarin hij speelde niet leuk vindt, zijn er enkele voorbeelden van sterren die een hekel hebben aan hun beroemdste rollen. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat toen de cast van Melrose Place herenigd werd in 2012, seriester Daphne Zuniga de verhaallijnen van de show op een gegeven moment bondig uit elkaar scheurde. “Er was geen complot. Er werd alleen gezoend.'

Hoewel de opmerking van Daphne Zuniga over de verhaallijnen van Melrose Place behoorlijk snijdend lijkt, is het duidelijk dat ze, als ze in de volledige context van het reünie-interview wordt bekeken, met trots terugkijkt op de show. Immers, in de rest van het interview lijkt Zuniga dolgelukkig terug te zijn met haar voormalige co-sterren die weer over Melrose Place praten. Naast Zuniga's gevoelens over de erfenis van Melrose Place, maakt de castreünie het vrij duidelijk dat alle sterren van de show veel plezier hadden bij het maken van de show en dat ze erg trots zijn op de erfenis van de show.

Toen Heather Locklear werd gevraagd hoe ze zich voelt over het spelen van Amanda van Melrose Place tijdens de eerder genoemde reünie, belichaamde haar reactie hoe haar co-sterren denken over de erfenis van de show."Hou van haar. Sommige mensen noemen me Heather Lockwood in plaats van Locklear.” “Het was absoluut een hoogtepunt in mijn carrière. Het was geweldig." Gezien het feit dat Locklear speelde in een extreem lange lijst van tv-programma's, zegt de manier waarop ze over Melrose Place sprak ontzettend veel.

Waarom The Stars Of Melrose Place gevonden werd tijdens het filmen van de show 'Gross'

Enkele jaren na de eerder genoemde Melrose Place-reünie, kwam de cast van de show opnieuw samen voor een virtuele reünie om acteurs te helpen die getroffen zijn door de COVID-19-pandemie. Tijdens dat evenement in 2020 brachten de sterren van de show een van de meest memorabele aspecten van Melrose Place naar voren, het beruchte zwembad waar veel scènes om draaiden.

Voor fans van Melrose Place waren scènes die rond het zwembad draaiden iets om naar uit te kijken. Een van de redenen waarom Melrose Place zo populair was, is dat er veel ongelooflijk aantrekkelijke acteurs in speelden en ze vaak hun huid lieten zien wanneer hun personages aan het zwembad waren. Echter, zoals seriester Laura Leighton onthulde, wilde geen van de sterren van de show poolscènes filmen omdat het water "grof" was. Hoewel Leighton niet uitweidde over wat het zwembad "gruwelijk" maakte, waren haar man en mede Melrose Place-ster Doug Savant het met haar eens. Savant beschreef het zwembad zelfs als een "petrischaal". Met die opmerking in gedachten, schildert het zeker de beruchte pool-push-scène van Melrose Place in een nieuw licht.

Aanbevolen: