Fans denken dat Jesse Eisenberg de gastheer heeft gepest tijdens dit interview

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Jesse Eisenberg de gastheer heeft gepest tijdens dit interview
Fans denken dat Jesse Eisenberg de gastheer heeft gepest tijdens dit interview
Anonim

Beroemdheid zijn betekent in de voorhoede van de media staan, wat niet altijd een goede zaak is. Beroemde mensen zoals Brad Pitt en Dwayne Johnson zijn maar al te bekend met het hebben van enorme hoeveelheden roem en het omgaan met de beroemdheid die daarmee gepaard gaat.

Jesse Eisenberg is een populaire acteur en hij is al geruime tijd beroemd. Voor het grootste deel zijn de dingen niet te gek voor hem geworden, maar een bizar interview bracht hem in heet water bij de media.

Laten we nog eens terugblikken op het bizarre interview van Jesse Eisenberg dat hem wat ongewenste aandacht opleverde.

Jesse Eisenberg is een succesvolle acteur

Jesse Eisenberg acteert sinds het laatste deel van de jaren negentig en is een artiest die nauwelijks introductie nodig heeft. De man is door de jaren heen bij verschillende projecten betrokken geweest, en dit heeft een grote rol gespeeld in zijn blootstelling aan miljoenen fans over de hele wereld.

Eisenberg was niet meteen een succes in Hollywood, maar naarmate er meer kansen op zijn pad kwamen, belandde hij in projecten waarmee hij zijn acteercapaciteiten kon laten zien. Dit gebeurde voornamelijk op het grote scherm en de acteur was betrokken bij films als Adventureland, Zombieland, The Social Network, Rio, Now You See Me, Batman v. Superman: Dawn of Justice en Justice League.

Op tv heeft Eisenberg niet zoveel werk gedaan, maar hij heeft af en toe zijn opwachting gemaakt. Hij heeft meegewerkt aan shows als Saturday Night Live, The Newsroom en Modern Family.

Dankzij zijn succes heeft de acteur zichzelf in een fantastische positie gebracht om rollen te blijven landen in projecten met veel potentieel. Als zodanig zullen mensen hem nauwlettend in de gaten blijven houden en hoe de zaken in de nabije toekomst uitpakken.

Omdat hij in de buurt is geweest, heeft Eisenberg veel interviews gedaan, waarvan sommige niet volgens plan verlopen.

Zijn Bizarre Interview

Tijdens het promoten van New You See Me was Jesse Eisenberg in het interviewcircuit en voor het grootste deel leek alles gewoon door te gaan. Dat is natuurlijk totdat de acteur deelnam aan een echt ongemakkelijk interview.

Tijdens het interview werd Eisenberg geïnterviewd door Romina Puga, en het werd al snel ongemakkelijk.

Zoals Nicki Swift samenvatte: "Maar Eisenberg stortte zich op de informele setting en beledigde Puga meerdere keren. 'Je bent als de [komiek] Carrot Top van interviewers', vertelt hij haar terwijl hij een goocheltruc deed. haar om 'te huilen nadat het interview voorbij is'. Puga concludeerde: 'Je bent zo'n eikel.' Eisenberg zag er gewoon uit als een pestkop."

Puga zou zelf een blog schrijven over de ervaring en zei: "Hij voert een behoorlijk behoorlijke goocheltruc uit. Eigenlijk is het een truc die mijn broer me zou aandoen toen ik opgroeide. Ik wist hoe het moest, maar op dit punt wilde ik gewoon gaan huilen, dus ik "oeide" en "ontzag" totdat het voorbij was."

Natuurlijk waren mensen best nieuwsgierig om te horen wat Eisenberg voor zichzelf te zeggen zou hebben na de bizarre ontmoeting.

Wat hij erover zei

In een apart interview vertelde de acteur over zijn beruchte ontmoeting en hoe hij de dingen zag gebeuren vanuit zijn gezichtspunt.

Zoals Eisenberg tegen NME zei: "Ik herinner me dat ze lachte. Zelfs nadat ze wegging, zei ik tegen de mensen in de kamer: 'wat een opluchting'. Dat was het grappigste, interessantste interview dat ik ooit heb gehad. had de hele dag. Toen, een week later, werd ik gebeld door mijn publicist en zei: 'MSNBC en Fox News willen een verklaring van je over een interview'. En ik zei: 'welk interview?!'"

Het was duidelijk dat hij niet dacht dat hij Puga iets had aangedaan, maar zoals we al zeiden, was ze het internet opgegaan om haar gevoelens over het interview en de manier waarop Eisenberg haar liet voelen uit te werken.

De acteur raakte Puga's blog en gevoelens over hun ontmoeting aan en zei: "Het was precies het tegenovergestelde van wat mijn ervaring was, en ik wist niet de juiste manier om iets aan te pakken dat volledig verkeerd is gekarakteriseerd. Iedereen die het heeft gezien, vertelt me dat ze het grappig vonden. Luister, ik zou nooit iemand van streek willen maken, en als ik haar van streek zou maken, zou ik dat natuurlijk hebben erkend."

Zoals het geval is met de meeste dingen, waaide alles een beetje over met het interview, en het is vooral een vreemde voetnoot in de geschiedenis. Het is nog steeds zo bizar om te zien, vooral wetende dat Eisenberg Puga in feite ongemakkelijk maakte.

Aanbevolen: