Nicolas Cage noemt 'Fast Times At Ridgemont High' een 'vreselijke' filmervaring

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage noemt 'Fast Times At Ridgemont High' een 'vreselijke' filmervaring
Nicolas Cage noemt 'Fast Times At Ridgemont High' een 'vreselijke' filmervaring
Anonim

Tienersterren waren een ware rage in de jaren tachtig, en dankzij de films van John Hughes kregen namen als Molly Ringwald en Anthony Michael Hall in de loop van het decennium een prominente plaats. De tienerfilms van de jaren '80 zijn legendarisch, en Nicolas Cage speelde in een van de beste films van het decennium lang voordat hij een Oscar won.

De acteur, die een rol kreeg in Fast Times op Ridgemont High, speelde een kleine rol in de film en had een vreselijke tijd op de set. Ondanks zijn moeilijkheden streefde Cage zijn ambities na en werd een beroemdheid. Terugdenkend aan het verleden, is hij het niet vergeten. Het is zelfs een van zijn slechtste herinneringen aan het filmmaken, en dit is waarom!

Nicolas Cage noemt deze filmervaring verschrikkelijk

Nicolas Cage is momenteel een bekende acteur die een aantal succesvolle rollen heeft gehad. Hij heeft het echter niet altijd naar zijn zin op de set. Hij overwon moeilijkheden in een van zijn vroege filmoptredens, wat hem ertoe bracht een belangrijke transformatie door te voeren.

De acteur besprak zijn tijd in de film, Fast Times at Ridgemont High, tijdens een interview in 2012, waarin hij het een 'vreselijke' ervaring noemde. Hij zei: "Ja, verschrikkelijk. Omdat ik zeker 10 of 11 keer auditie heb gedaan voor het Judge Reinhold-deel. Ik was minderjarig, dus ik kon het niet krijgen omdat ik niet zoveel uren kon werken."

Hij legde verder uit dat hij werd omringd door acteurs, wiens namen hij niet zal noemen, die niet erg openstonden voor het idee dat een jonge man genaamd 'Coppola' een acteur zou zijn. In die tijd heette hij Nicolas Coppola, en zo werd hij in de film gecrediteerd. Blijkbaar zou hij die naam snel veranderen nadat hij op de set werd lastiggevallen.

“Die film speelde een belangrijke rol bij het veranderen van mijn naam vanwege het soort ongelukkige reacties op mijn achternaam. Ze zouden buiten mijn trailer samenkomen en dingen zeggen, zoals het citeren van regels uit Apocalypse Now, en het maakte het erg moeilijk voor mij om in mezelf te geloven, 'onthulde Nicolas.

De acteur, die anonimiteit heeft gekregen door 'Cage', loste veel van die pestproblemen op die hij eerder in zijn carrière had. Hij legde uit: "… Ik had mijn naam al veranderd in Cage en ik had dit gewicht van mijn lichaam laten vallen en ik zei: 'Wauw, ik kan dit echt.' En ik voelde me bevrijd door die ervaring …"

Fast Times at Ridgemont High is een klassieker uit de jaren 80, en Cage's cameo zorgde ervoor dat hij wat aandacht kreeg, zowel gewenst als ongewenst, toen hij nog steeds op zoek was om het groot te maken in acteren.

Nicolas Cage werd een Hollywood-ster

Na zijn uitbraak in de jaren tachtig en daarna nieuwe hoogten in de jaren negentig en daarna, is Nicolas Cage een acteur die nauwelijks een introductie nodig heeft. Hij zit al tientallen jaren in de branche en zijn cv en credits zijn net zo opmerkelijk als in Hollywood.

Hij is berucht omdat hij nooit een rol afwees en een aantal van de meest buitensporige uitvoeringen in de filmgeschiedenis gaf (door critici 'Cage Rage' genoemd). Hij is een geweldige acteur die schittert in duistere dramatische films - en films die zichzelf niet al te serieus nemen - ondanks zijn reputatie voor het verschijnen in een aantal zeer vreselijke films.

Nadat hij voor het eerst te zien was in tienerfilms, waaronder Fast Times at Ridgemont High, begon hij tegen het einde van de jaren tachtig serieuzere rollen op zich te nemen. Een hoogtepunt in zijn carrière was toen hij een Academy Award voor Beste Acteur verdiende voor zijn uitstekende optreden in Leaving Las Vegas (1995). Hij speelde ook in verschillende actiethrillers in de jaren negentig, waaronder Con Air (1997), Face/Off (1997) en Snake Eyes (1998).

Voor zijn rol als tweeling in Adaptation werd hij in 2002 genomineerd voor een tweede Academy Award. Daarna verscheen hij in de films National Treasure (2004) en National Treasure: Book of Secrets (2007). Hij trok ook ieders aandacht toen hij in 2007 speelde in Ghost Rider.

De acteur betrad het podium naast superster Angelina Jolie voor de actiethriller Gone ins 60 Seconds uit 2000. Van de talloze producties waaraan hij heeft meegewerkt, is zijn meest winstgevende film de geanimeerde familiekomedie The Croods.

Nicolas Cage was niet van de ene op de andere dag een succes in de industrie, maar hij kreeg de kans om in de loop van de tijd te pronken met zijn vaardigheden, van actie, drama tot komedie. Als gevolg hiervan heeft de acteur in een aantal succesvolle films gespeeld en kreeg hij lovende kritieken.

Natuurlijk hebben sommige mensen opgemerkt dat hij alles geeft wanneer de camera's draaien, maar het staat buiten kijf dat hij dol is op zijn werk en constant klaar staat om een show op te voeren. Zijn werk heeft zijn eigen stempel gedrukt op het popcultuurbewustzijn en dat maakt hem zo uniek.

Aanbevolen: