Heeft John Stewart een pauze van vijf jaar genomen vanwege Trevor Noah?

Inhoudsopgave:

Heeft John Stewart een pauze van vijf jaar genomen vanwege Trevor Noah?
Heeft John Stewart een pauze van vijf jaar genomen vanwege Trevor Noah?
Anonim

Tijdens zijn studententijd was de wereld van komedie en politiek nog heel ver weg voor de legende Jon Stewart.

Hij begon in de chemie en zou later overstappen naar psychologie. Tijdens zijn schooltijd draaide het allemaal om feesten en voetballen - hij begon zich te settelen en een andere sfeer te omarmen toen hij als barman in de stadstuinen werkte.

Al snel zou hij de moed verzamelen om te improviseren, en nou ja, zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis. Hij was bij de start op het Comedy Network in het 2 uur-slot. Zijn werk wierp zijn vruchten af, want in 1993 kwam 'The Jon Stewart Show' tot stand. Het veranderde echter allemaal met de oprichting van 'The Daily Show'.

Hij begon eind jaren '90 en uiteindelijk, in 2015, gaf hij officieel de fakkel door aan Trevor Noah. Vervolgens raakte hij letterlijk van de kaart, althans tot de laatste jaren.

Fans speculeren over waarom hij de schijnwerpers verliet en of Trevor Noah er iets mee te maken had.

We zullen ook kijken naar zijn nieuwste project en wat hij nu doet.

Hij verklaarde dat de Noah de betere man is voor 'The Daily Show'-optreden

We weten inmiddels allemaal dat Stewart niet bang is om de waarheid te spreken. Volgens hem is de show tegenwoordig in betere handen. Als we Noah terzijde schuiven, geeft Jon toe dat het programma altijd moeite had om diversiteit te vinden. De aanpak in het verleden was gebrekkig.

"Diversiteit omwille van diversiteit."

"Het was: 'We hebben niet genoeg vrouwelijke schrijvers, laten we een vrouw inhuren. We hebben niet genoeg zwarte schrijvers, laten we een zwarte inhuren'", zei hij."Maar we realiseerden ons dat we het systeem niet aan het veranderen waren, we gaven alleen toegang tot een club waar iedereen in de eerste plaats toegang toe had moeten hebben."

Naast Howard Stern onthulde Jon dat het 16 jaar kostte om de show volledig in te zetten en daadwerkelijk een verandering ten goede aan te brengen.

Stewart geeft toe dat de show tegenwoordig in betere handen is met Noah aan het roer.

"Omdat dat soort mentaliteit, voor mij, omdat ik er niet in ben opgegroeid… het is geen deel van mij," vervolgde hij. "Voor Trevor is het een deel van hem. Het vloeit van nature uit hem voort. Je doet het niet omdat het noodzakelijkerwijs het juiste is om te doen - het maakt het beter. De show is beter."

Gezien de verklaring, lijkt het erop dat Stewart meer dan klaar was om opzij te gaan voor het grotere goed. Hij vertrok voor vijf jaar en fans vragen zich af waarom?

Hij deed een stapje terug uit de spotlights, maar bleef impact maken

Je zou kunnen veronderstellen dat vijf jaar weggaan en terugkomen, niet bepaald gemakkelijk is… vooral als je kijkt naar alle veranderingen die in de wereld hebben plaatsgevonden.

Naast de NY Times beschreef Stewart zijn terugkeer het beste: "Het is alsof je met een chocoladereep naar een vliegtuigcrash komt. Er is overal een tragedie, en je denkt:' 'Uh, wil iemand chocolade?'' Het voelt belachelijk. Maar wat niet belachelijk voelt, is blijven vechten voor nuance en precisie en oplossingen."

Hoewel hij niet in de schijnwerpers stond, had Stewart vrede en maakte hij stilletjes en niet op grote schaal een positieve indruk. Dat was het verfrissende deel voor de komiek.

"Ik heb de afgelopen vier of vijf jaar meer actie ondernomen dan ooit in mijn leven. Soms kan die actie dieper gaan dan een dagelijkse monoloog. Dus ik zie mezelf niet als buitenstaander het gesprek: ik beschouw mezelf alsof ik geen show heb. En als je vraagt: zou je willen dat je een show had? Soms wel. Maar niet degene die ik had."

Het lijkt erop dat Stewart een hint gaf met de verklaring terwijl hij tegenwoordig terugkeert naar tv onder een andere paraplu.

Stewart keert terug naar tv

Dat klopt, de 58-jarige gaat eindelijk terug naar tv met zijn eigen show 'The Problem With Jon Stewart'. Het wordt in september gelanceerd op het AppleTV+-platform. Fans zijn zeker enthousiast om de legende terug op de buis te zien, vooral consequent.

Het is precies wat Stewart wilde, een frisse nieuwe start elders. Het was duidelijk, hij was niet van plan om een 'Daily Show' terug te brengen, hij weet dat Noah fantastisch werk levert en hij wil dat de show zich ontwikkelt onder de huidige bewaking.

Laten we zeggen dat het allemaal gelukt is voor alle betrokkenen, ondanks alle tijd die is verstreken.

Aanbevolen: