Waarom fans denken dat Christine Quinn COVID heeft vervalst om de reünie van seizoen vijf van 'Selling Sunset' over te slaan

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Christine Quinn COVID heeft vervalst om de reünie van seizoen vijf van 'Selling Sunset' over te slaan
Waarom fans denken dat Christine Quinn COVID heeft vervalst om de reünie van seizoen vijf van 'Selling Sunset' over te slaan
Anonim

Het verkopen van Sunset's Christine Quinn is geen onbekende in controverse. Hoewel Quinn onmiskenbaar een fan-favoriete makelaar is, staat ze ook bekend om het aanzetten tot ruzies tussen andere leden van The Oppenheim Group. Quinns gemene capriolen hebben zoveel problemen veroorzaakt met de cast van Selling Sunset dat ze tegen het einde van seizoen vijf klaar leek om The Oppenheim Group te verlaten.

Selling Sunset's reünie van seizoen vijf gaf Christine en andere castleden de kans om uit te wijden over hun aanhoudende vetes. Helaas koos Quinn ervoor om de reünie over te slaan, omdat hij beweerde dat hij kort voor de geplande opnames de diagnose COVID had gekregen. Dit is waarom Christine Quinn COVID zou hebben geveinsd om deze specifieke reünie over te slaan.

8 Christine Quinn testte een dag voor de 'Selling Sunset'-reünie positief op COVID

De hoop van de verkoop van Sunset-fans om Christine te zien in de reünie-aflevering van seizoen vijf werd verijdeld toen berichten naar voren kwamen dat Quinn een dag voor de opnames de diagnose COVID had gekregen.

Een van Quinns vertegenwoordigers bevestigde het nieuws aan People en beweerde dat Quinn "zich nog steeds slecht voelde en alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om haar gezin te beschermen." Volgens de vertegenwoordiger sloeg de Selling Sunset-ster de reünie over "uit voorzichtigheid voor de cast en crew."

7 Christine Quinn's ontkent het faken van COVID om de 'Selling Sunset'-reünie over te slaan

Christine Quinns COVID-diagnose en beslissing om de reünie over te slaan verraste velen, waardoor sommigen dachten dat de ster van Selling Sunset schaamteloos loog.

Later die week heeft Quinn een sit-down met Andy Cohen en Real Housewives of Beverly Hills' ster Erika Girardi op Watch What Happens Live with Andy Cohen. Toen ze werd gevraagd om geruchten aan te pakken dat ze COVID had vervalst, reageerde Quinn. "Ik had absoluut COVID. Ik had absoluut."

6 Christine Quinn was niet virtueel aanwezig op de reünie 'Selling Sunset'

Hoewel een COVID-diagnose absoluut betekende dat Christine Quinn de reünie niet persoonlijk kon bijwonen, had ze nog steeds de mogelijkheid om op afstand in te bellen, zoals collega-castlid Amanza Smith, bij wie in de dagen voorafgaand aan de reünie ook de diagnose COVID werd gesteld.

In haar interview met Andy Cohen legde Quinn uit waarom aanwezigheid op afstand uitgesloten was door te zeggen: Nou, ik voelde me helemaal niet goed. Ik lag die dag tot 4 uur in bed. En zoals, niemand wil zien hoe ik er 's ochtends uitzie.”

5 Christine Quinn heeft de 'Selling Sunset'-reünie niet gezien

Christine Quinns onwil om de reünie in welke hoedanigheid dan ook bij te wonen, is enigszins begrijpelijk, gezien haar gezondheidstoestand op dat moment. In haar verschijning op Watch What Happens Live with Andy Cohen gaf Quinn echter toe dat ze niet eens de moeite nam om de reünie-aflevering te bekijken.

The Selling Sunset-ster legde deze keuze uit en zei: "Ik was The Kardashians aan het kijken op Hulu om eerlijk te zijn."

4 Christine Quinn werd gespot tijdens het filmen met RHONJ-ster Melissa Gorga

In een verbazingwekkende wending werd Christine Quinn drie dagen na haar COVID-diagnose in het openbaar gezien terwijl ze filmde met Real Housewives of New Jersey-ster Melissa Gorga.

In haar interview met Andy Cohen legde de reality-tv-ster deze controversiële zet uit door te zeggen: "Ik had een campagne die ik moest opnemen, eigenlijk met Lisa Rinna, en wat er gebeurde, is dat Lisa planningsconflicten had, en dit is drie maanden eerder."

3 Heeft Christine Quinn Melissa Gorga blootgesteld aan COVID?

Aangezien de CDC ten minste vijf dagen quarantaine aanbeveelt na een COVID-diagnose, heeft Christine Quinn Melissa Gorga mogelijk aan COVID blootgesteld tijdens het filmen van de campagne.

In haar gesprek met Andy Cohen legde Quinn haar beslissing uit om door te gaan met filmen, ondanks dat ze maar drie dagen in quarantaine had gezeten, en zei: "Ik heb de avond ervoor en de ochtend van positief getest, dus ik kon naar de set en doe het buiten… Positief om te gaan, als in negatief."

2 'Selling Sunset'-cast koopt het verhaal van Christine Quinn niet

Ondanks dat Christine Quinn vurig het veinzen van COVID ontkent, gelooft mede-Selling Sunset Cast haar verhaal niet.

Nadat berichten naar voren kwamen dat Quinn drie dagen na een vermeende COVID-diagnose was gespot tijdens het filmen, plaatste Chrishell Stause een meme op Twitter met het bijschrift: "De leugendetectortest heeft vastgesteld dat dit een leugen was." Tijdens een ontmoeting met TMZ leek Mary Fitzgerald ook twijfelachtig over de diagnose van Quinn, waaruit bleek dat Quinn vóór de opname twee keer negatief had getest op COVID.

1 Christine Quinn heeft ruzie met collega's van de 'Selling Sunset'-castleden

Christine Quinn staat bekend om het opzwepende drama op Selling Sunset en heeft momenteel op een bepaald niveau ruzie met alle castleden.

Gezien de enorme omvang van de controverse rond Quinns afwezigheid op de reünie, is het vrij waarschijnlijk dat haar COVID-diagnose deel uitmaakte van een misplaatste poging om te voorkomen dat ze tegenover collega-castleden kwam te staan. Toen Mary Fitzgerald werd gevraagd te speculeren over Quinns redenen om de reünie over te slaan door TMZ, antwoordde Mary Fitzgerald: "Waarschijnlijk omdat ze niet alles onder ogen wilde zien wat ze heeft gedaan."

Aanbevolen: