Ray J trolled na het vieren van vijf jaar huwelijk ondanks het indienen van een echtscheiding

Ray J trolled na het vieren van vijf jaar huwelijk ondanks het indienen van een echtscheiding
Ray J trolled na het vieren van vijf jaar huwelijk ondanks het indienen van een echtscheiding
Anonim

Ray J is getrolld op sociale media nadat hij zijn vijfjarig huwelijksjubileum met zijn vrouw Princess Love vierde. Op zijn Instagram-verhalen deelde de voormalige Moesha-acteur een foto van zijn bruiloft in 2016 terwijl hij zijn bruid kuste.

Hij onderschrift van de module: “Gelukkige verjaardag. 5 jaar vandaag. Ik hou van je voor het leven @PrincessLoveNorwood.”

Ray J en Princess Love's turbulente relatie heeft zich afgespeeld op VH1's Love & Hip Hop en de daaropvolgende spin-offs. Het zorgde ervoor dat veel fans naar sociale media gingen en de draak staken met het jubileumhulde van de zangeres "Sexy Can I".

"Strijd tegen liefde. Ik wil het niet, maar gefeliciteerd allemaal", schreef een louche persoon online.

"Ik geef ze 3 werkdagen totdat prinses op sociale media klaagt", voegde een tweede eraan toe.

"was hij niet gewoon op pad met wendy williams?" een derde stemde in.

In april draaide Wendy Williams, 56, de aandacht toen ze arm in arm werd gezien met Ray J, 40, toen ze haar appartement in New York City verlieten. Zowel de presentator als de zangeres droegen gezichtsmaskers, terwijl de moeder-van-een haar benen liet zien in een witte korte broek en een bijpassend sweatshirt.

Ondertussen droeg Ray J een spijkerbroek, een rood T-shirt en een rood jasje. De presentator van de Wendy Williams Show plaatste vervolgens een selfie met de voormalige One On One-ster.

Wendy beschreef Ray J als haar 'kleine broertje' omdat ze 'dicht bij zijn familie staat'.

Ze schreef: "Raad eens wie me trakteert op een brunch? Hij is heel schattig en erg getrouwd."

Ray J is sinds 2016 getrouwd met Princess Love. Ze delen zoon Epik Ray, 14 maanden, en dochter Melody Love, 2½. Princess vroeg vorig jaar de scheiding aan van de "One Wish"-zangeres. Maar een paar weken later veranderde de 36-jarige prinses van gedachten en trok ze haar aanvraag in.

Ze beweert dat ze er via een sms van een vriend achter kwam dat Ray J een paar maanden eerder de echtscheiding had aangevraagd.

De scheiding werd in maart afgeblazen en Princess en Ray J verschenen op VH1: Couples Retreat. Ray J gaf toe zijn vrouw te hebben bedrogen nadat Princess had onthuld dat ze niet langer samen slapen.

Ondertussen was Wendy eerder getrouwd met Kevin Hunter, met wie ze zoon Kevin Jr. deelt.

Ze waren meer dan twee decennia samen, waarbij Hunter naar verluidt meer dan de helft van hun verbintenis bedroog met voormalig masseuse Sharina Hudson.

Yesterday Hunter deelde een liefdesverklaring voor Hudson op Instagram:

"ik en @sharinahudson zijn SOULMATES!!!.dat betekent dat we RIJDEN!! 'MEGAN & TYRESE' (taille diep)' OMAR & SANAA liefde & basketbal).enz.mijn potna, mijn homie, mijn minnaar, mijn vriend…ik ben niet GETROUWD.nooit meer in een rechtszaal zitten. LIEFDE. MAAR WE GUCCI ALS F…GA DOOR", schreef hij met lachende emoji's.

De post, die werd gedeeld op The Shade Room, zag de reactie van Princess Love met emoji's van hartenogen.

Het zorgde ervoor dat fans aannamen dat ze geïrriteerd was nadat de foto's van haar man en Wendy online verschenen.

"@princesslove de ogen moeten van Wendy zijn die met ray J is", schreef een fan online.

"@princesslove Wendy heeft je man nu gelijk, " een tweede toegevoegd.

"@princesslove s alty….daarom blijft je man je in verlegenheid brengen, want je hele houding is negatief, "voegde een derde eraan toe.

Aanbevolen: