Hoe Dwayne Johnson gescheurde buikspieren kreeg na zijn blessure

Inhoudsopgave:

Hoe Dwayne Johnson gescheurde buikspieren kreeg na zijn blessure
Hoe Dwayne Johnson gescheurde buikspieren kreeg na zijn blessure
Anonim

Gedurende de hele geschiedenis van Hollywood zijn er een hele reeks actiefilms geweest die een fortuin verdienden voor de studio's, die teruggaat tot de tijd van de swashbucklers. Helaas zijn verschillende van de grootste actiesterren van de afgelopen jaren sindsdien vergeten. Aan de positieve kant zijn er echter altijd nieuwe actiesterren die op de voorgrond treden. Keanu Reeves heeft bijvoorbeeld een indrukwekkend fortuin vergaard, grotendeels dankzij alle actiefilms die hij als headliner heeft gezien.

Als de meeste mensen denken aan moderne actiefilmsterren, is er één naam die in de eerste plaats in je opkomt, Dwayne Johnson Natuurlijk zijn daar veel redenen voor, waaronder de feit dat Johnson overkomt als een totale badass vanwege hoe groot hij is en hoe charismatisch hij is als persoon. Maar als je eenmaal verneemt dat Johnson's buikstreek is aangetast door een incident waarbij hij zichzelf ernstig verwondde, roept dat een voor de hand liggende vraag op: hoe heeft Johnson gescheurde buikspieren gekregen na zijn blessure?

Hoe heeft Dwayne Johnson ernstige schade aan zijn buikstreek toegebracht?

Lang voordat Dwayne Johnson een van de beroemdste mensen ter wereld werd, werden zijn grootvader en vader allebei succesvolle professionele worstelaars. Opgegroeid om van de worstelwereld te houden, toen Johnsons plannen om in de NFL te spelen door blessures instortten, trad hij toe tot het familiebedrijf. Gelukkig voor hem werd Johnson een van de grootste WWE-sterren aller tijden en zijn worstelroem gaf hem de kans om acteren te proberen. Natuurlijk nam de acteercarrière van Johnson uiteindelijk een vlucht en werd hij een enorme filmster.

Hoewel Dwayne Johnson Hollywood stormenderhand kon veroveren, vergat hij nooit hoeveel hij van het worstelen hield. Als gevolg hiervan nam Johnson tussen 2011 en 2013 vrij van zijn acteercarrière om op te treden voor de WWE tijdens drie WrestleMania-evenementen op rij. Bij alle drie de evenementen deelde Johnson de ring met John Cena.

Op WrestleMania 29 streden Dwayne Johnson en John Cena om het WWE-kampioenschap in een wedstrijd die 23 minuten en 59 seconden duurde. Aan het einde van de wedstrijd verliet Cena de ring met zijn arm hoog geheven met de kampioensriem in zijn hand en Johnson gaf hem zijn goedkeuringsstempel. Helaas duurde het niet lang voordat worstelfans hoorden dat Johnson tijdens de wedstrijd een ernstige blessure had opgelopen.

Jaren na de WrestleMania 29-wedstrijd van Dwayne Johnson en John Cena, nam de man die bekend staat als The Rock deel aan een Wired Autocomplete-interview met Emily Blunt. Op een bepaald moment in de resulterende video ontdekte Johnson dat een van de meest gegooglede vragen over hem was 'wat is er mis met de buikspieren van The Rock'. Zoals hij verder uitlegde, zien de buikspieren van Johnson er anders uit vanwege de eerder genoemde blessure die hij opliep tijdens de wedstrijd die hij had tegen Cena.

"Al deze Instagram-fitnessmodellen hebben deze ongelooflijke zes, acht, 12, 24-pack magen. Ik kreeg een pak van vijf en een half, soms een pak van vier en een half.” "Ik scheurde de bovenkant van mijn quad van mijn bekken in een worstelwedstrijd," zei Johnson. "Dat veroorzaakte een kettingreactie en het scheurde mijn buikwand. Ik moest een drievoudige hernia-spoedoperatie doen … dus ze zijn niet zoals perfecte buikspieren."

Hoe Dwayne Johnson zijn buikspieren kreeg na zijn blessure

Hoewel de buikspieren van Dwayne Johnson er opmerkelijk anders uitzien als mensen er aandacht aan besteden, blijft het een feit dat zijn maag er nog steeds gescheurd uitziet, net als de rest van zijn lichaam. Aangezien Johnson zo groot is dat hij er legitiem uitziet als een bovenmenselijke, zou het niemand moeten verbazen dat hij tijdens zijn interviews consequent om trainingstips wordt gevraagd. Bovendien is The Rock ook gevraagd om zijn trainingsregime in detail te beschrijven, wat betekent dat er geen mysterie is over hoe Johnson erin is geslaagd om ongelooflijk ogende buikspieren te hebben.

Volgens wat hij heeft onthuld over zijn trainingsroutine, heeft Dwayne Johnson zijn geweldige buikspieren te danken aan een verscheidenheid aan moeilijke oefeningen. Johnson heeft bijvoorbeeld onthuld dat hij meerdere sets van acht verschillende kernversterkende oefeningen doet, waaronder hanging knee raises, cable extensions, tricep drops en cable crossovers. Johnson voert ook sets van barbell curls, dumbbell chest presses, staande dumbbell flys en dumbbell tricep extensions uit om zijn core er fantastisch uit te laten zien.

Als je eenmaal weet hoeveel werk Dwayne Johnson alleen in zijn kern steekt, is het verbijsterend om na te denken over de hoeveelheid beweging die hij aan de rest van zijn lichaam besteedt. Aan de andere kant is Johnson heel open over het feit dat hij ook loslaat, omdat hij er erg trots op lijkt de wereld te laten weten over zijn werkelijk epische cheat-ma altijden.

Aanbevolen: