Hier is waarom de makers van vrienden deze gastster de slechtste van de show hebben genoemd

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de makers van vrienden deze gastster de slechtste van de show hebben genoemd
Hier is waarom de makers van vrienden deze gastster de slechtste van de show hebben genoemd
Anonim

Tegen de tijd dat de laatste aflevering van Friends in 2004 werd uitgezonden, was het al jaren geleden dat de erfenis van de serie als een van de meest populaire sitcoms in de geschiedenis was gecementeerd. Als gevolg van hoe immens populair de serie was, maakten tal van beroemdheden gastoptredens op Friends.

Gezien hoe beroemd de sterren van Friends waren op het hoogtepunt van de populariteit van de show, lijkt het moeilijk te geloven dat een beroemdheid hen als minder dan zou beschouwen. Met dat in gedachten had het veilig moeten zijn om aan te nemen dat elke gastster van Friends respect zou hebben voor de hoofdlijnen van de serie. Helaas, zoals zou blijken, onthulden de makers van de show dat een beroemde gastster het slechtst was om mee om te gaan en hij was respectloos jegens iedereen op de set, inclusief de hoofdlijnen van de serie.

Gedenkwaardige gaststerren

Helaas zijn er verschillende ooit populaire tv-programma's geweest die in de loop van de tijd bergafwaarts gingen, deels omdat ze sterk begonnen te vertrouwen op het casten van beroemdheden. Als het op Friends aankomt, was dat echter vrij zeldzaam, hoewel een handvol van de optredens van beroemdheden in de show minder succesvol waren.

Hoewel de meeste Friends-gaststerren geweldig waren in de show, waren sommige vooral geweldig. Tom Selleck was bijvoorbeeld zo geweldig tijdens zijn Friends-periode dat de meeste fans van de show er kapot van waren toen zijn personage schijnbaar voor altijd werd uitgeschreven. Enkele van de andere spectaculaire gaststerren van Friends zijn Brad Pitt, Susan Sarandon, Freddie Prinze Jr., Hank Azaria en Winona Ryder. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Paul Rudd geweldig was tijdens zijn Friends-run.

Het ergste

Hoewel de meeste shows niet al te lang nadat ze uit de lucht zijn verdwenen uit het bewustzijn van het publiek verdwijnen, is Friends erin geslaagd decennialang relevant te blijven. Als gevolg hiervan werden de mensen achter de show de afgelopen jaren tot op de dag van vandaag gevraagd naar de geliefde serie. In 2021 bijvoorbeeld, hoewel de Friends-reünie bijna niet doorging, was het een van de meest spraakmakende media-evenementen van de afgelopen jaren.

Tijdens de Friends-reünie werd de overgrote meerderheid van de aandacht besteed aan de zes sterren van de show. Dat betekent echter niet dat de mensen die Friends hebben gemaakt niet de kans kregen om in dezelfde periode een lang gesprek te voeren over het succes van de serie. Immers, begin 2021 interviewde The Hollywood Reporter Friends-makers Marta Kauffman, David Crane en Kevin Bright voor een diepgaand artikel over de geschiedenis van de show.

Tijdens het eerder genoemde Hollywood Reporter-interview onthulden de mensen die Friends hebben gemaakt de slechtste gastster van beroemdheden in de geschiedenis van de show. Het blijkt dat, volgens hen, Jean-Claude Van Damme de moeilijkste was om mee om te gaan in de geschiedenis van Friends.

Gezien het feit dat Jean-Claude Van Damme slechts in één enkele Friends-aflevering verscheen als onderdeel van een wegwerpverhaallijn, had hij op lange termijn geen invloed op de verhaallijnen van de show. Bovendien, sinds de aflevering van Friends waarin Van Damme verscheen na de Super Bowl, bevatte het verschillende andere beroemdheden, waaronder Julia Roberts en Brooke Shields. Om al deze redenen kan het voor fans verrassend gemakkelijk zijn om te vergeten dat Van Damme in Friends verscheen, tenzij ze eraan worden herinnerd.

Helaas voor de makers van Friends is de tijd van Jean-Claude Van Damme in de show hen duidelijk bijgebleven. Volgens een van de mede-makers van Friends, Kevin Bright, kwam Van Damme immers drie tot vier uur te laat op de set en toen hij werd benaderd, riep Jean-Claude iets wilds als reactie. "Nee! Eerst onthoud ik regels. Dan geef jij mij het gevoel." Bovendien stond Van Damme erop dat een van de productieassistenten van Friends vertrok om hem Cocoa Puffs te halen.

De regisseur van de Friends-aflevering waarin Jean-Claude Van Damme verscheen, Michael Lembeck, was niet alleen laat en veeleisend, maar zei dat de acteur misbruik maakte van de vrouwen met wie hij scènes deelde. 'We schieten hem en Jennifer eerst neer. Dan loopt ze naar me toe en zegt: 'Lem, Lem, zou je me een plezier willen doen en hem vragen zijn tong niet in mijn mond te stoppen als hij me kust?' Hoewel Lembeck zegt dat hij Van Damme opdroeg om zo te stoppen met zoenen, deed hij het opnieuw tijdens een volgende scène.

“Dan gaan we later een scène opnemen met Courteney. Hier komt Courteney naar me toe lopen en zegt: 'Lem, kun je hem alsjeblieft vertellen zijn tong niet in mijn mond te steken?' Ik kon het niet geloven! Ik moest het hem nog een keer vertellen, maar dan wat strenger.” Het is belangrijk op te merken dat in het eerder genoemde artikel in Hollywood Reporter, mede-bedenker van Friends, Kevin Bright, zich ook de kussende incidenten herinnerde. Geen wonder dat Jean-Claude Van Damme achter de schermen zo impopulair was dat de voormalige president van NBC Entertainment Warren Littlefield niets goeds over hem te zeggen had."Jean-Claude Van Damme v alt misschien in de categorie van wie is moeilijker om mee te werken, hij of de aap?"

Aanbevolen: