Deze iconische 'Friends'-gastster had absoluut een hekel aan de cast, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Deze iconische 'Friends'-gastster had absoluut een hekel aan de cast, hier is waarom
Deze iconische 'Friends'-gastster had absoluut een hekel aan de cast, hier is waarom
Anonim

Tijdens Friends' tien seizoenen, werd de show gekenmerkt door een werkelijk verbazingwekkende reeks extreem getalenteerde gaststerren. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar naar een lijst te kijken van enkele van de Friends-gaststerren die beroemd werden na hun optreden in de show.

Naast alle voormalige Friends-gaststerren die later rijk en beroemd werden, was de sitcom in staat om vele, al enorme sterren ertoe te brengen zich voor een paar afleveringen bij de cast te voegen. Dat is natuurlijk logisch gezien het feit dat Friends zo immens populair was dat zelfs een tangentieel verband met de serie een zegen zou zijn voor de carrières van de meeste acteurs.

Aangezien verschijnen op Friends een grote kans was, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de overgrote meerderheid van de gaststerren van de show zeer positieve dingen te zeggen hadden over hun optredens. Dat was echter niet altijd het geval. Er was zelfs een iconische acteur wiens opmerkingen door de jaren heen vrij duidelijk hebben gemaakt dat ze niet kon opschieten met de mensen die in Friends speelden.

Een icoon spreekt zich uit

In 2001 verscheen Kathleen Turner in een paar Friends-afleveringen als een zeer gedenkwaardig personage, de transgendervader van Chandler. Om te zeggen dat de show het niet goed aankon om een transgender personage goed uit te beelden, is zo'n enorm understatement dat het een bijna lachwekkende uitspraak is. De vader van Chandler werd tenslotte met constante spot behandeld, alleen vanwege wie het personage is als persoon.

Natuurlijk, alleen omdat de schrijvers van Friends extreem respectloos waren tegenover de transgendergemeenschap, wil dat nog niet zeggen dat de acteur die de vader van Chandler tot leven bracht, ook slecht behandeld had moeten worden. Volgens wat Kathleen Turner in de loop der jaren heeft gezegd, voelde ze zich echter niet gerespecteerd door de cast van de show. Volgens wat ze in 2016 aan Vulture vertelde, vond Turner de sterren van Friends zelfs erg onattent en onbeleefd.

“Ik zal heel eerlijk zijn, wat mijn gewoonte is: ik voelde me niet erg welkom door de cast. Ik herinner me dat ik deze moeilijke jurk met lovertjes droeg - en mijn hoge hakken waren absoluut dodelijk. Ik vond het vreemd dat geen van de acteurs dacht me een stoel aan te bieden. Ten slotte was het een van de oudere bemanningsleden die zei: 'Geef Miss Turner een stoel.' De Friends-acteurs waren zo'n kliek - maar ik denk niet dat mijn ervaring met hen uniek was. Ik denk dat het simpelweg was dat ze zo'n hechte kleine groep waren dat niemand van buitenaf ertoe deed.”

Kathleen's andere opmerkingen

Gezien het feit dat de sterren van Friends zo machtig zijn geworden in Hollywood, zouden er zeker niet te veel acteurs zijn die zich tegen hen zouden uitspreken. Met dat in gedachten zegt het heel veel over hoeveel Kathleen Turner het niet leuk vond om met de sterren van de show te werken dat ze zo openhartig was over hun gedrag tijdens een openbaar interview. Het zou echter nogal zwak zijn om aan te nemen dat Turner de sterren van Friends niet zou kunnen uitstaan op basis van die opmerkingen alleen.

Er is nog een opmerkelijke reden om te concluderen dat Kathleen Turner echt niet van de sterren van Friends houdt, ze heeft ook ernstige twijfels gezaaid over hun professionele vaardigheden. Later in hetzelfde Vulture-interview werd Turner bijvoorbeeld gevraagd hoe getalenteerd ze dacht dat de sterren van Friends waren en hoewel ze enigszins diplomatiek was, was ze duidelijk niet bereid om hen een compliment te geven.

“Misschien als ik maanden had gehad om met hen samen te werken, zou ik in een betere positie zijn om hun vaardigheden te evalueren. Maar ik kon alleen oordelen op basis van de periode dat ik aan de show werkte, wat niet lang was. Ik respecteer de kameraadschap die ze hadden. Je ziet kameraadschap op het scherm.” Als Kathleen Turner de sterren van Friends als acteurs zou respecteren, is het vrijwel zeker dat ze meer zou prijzen dan alleen hun kameraadschap.

Kathleen Turner heeft niet alleen duidelijk gemaakt dat ze geen fan was van het werken met de sterren van Friends en hun acteervaardigheden in twijfel getrokken, maar ze heeft ook kritiek geuit op de show waarin ze speelden. publicatie Gay Times in 2018, suggereerde Turner dat ze niet vindt dat Friends een bepaald niveau van respect verdient. “Ik denk niet dat [de show] oud is geworden. Het was een sitcom van 30 minuten. Het werd een fenomeen, maar niemand nam het ooit serieus als een sociale opmerking.”

Natuurlijk zijn de meeste mensen het erover eens dat Friends het slecht heeft gedaan om een transgender-personage uit te beelden, dus Turners opmerkingen daarover laten zien dat ze slecht ouder worden. Als gevolg hiervan vinden sommige mensen het misschien vreemd om die verklaring naar voren te brengen om het idee te ondersteunen dat Turner de ster van Friends niet mocht. Het feit dat Turner Friends en zijn sterren in de loop der jaren op vele manieren heeft bekritiseerd, geeft echter een overtuigend beeld van haar afkeer van de sterren van de serie.

Aanbevolen: