Waarom de nieuwste show van Mindy Kaling op de slechtste manier griezelig wordt genoemd

Inhoudsopgave:

Waarom de nieuwste show van Mindy Kaling op de slechtste manier griezelig wordt genoemd
Waarom de nieuwste show van Mindy Kaling op de slechtste manier griezelig wordt genoemd
Anonim

In de jaren sinds de Amerikaanse versie van The Office in 2005 in première ging, is de show een van de meest geliefde shows in de televisiegeschiedenis geworden. Mensen houden zelfs zo veel van The Office dat het gebruikelijk is om fans te horen discussiëren over elk aspect van de serie, inclusief welk personage ze het liefst zouden willen zijn als dat mogelijk was. Door hoe populair The Office is geworden, zijn miljoenen mensen ook van de sterren van de show gaan houden en hebben ze hun carrière gevolgd sinds de show eindigde.

Hoewel Mindy Kaling's Kelly Kapoor nooit het meest prominente personage van The Office was, waren veel fans nog steeds dol op haar. Bovendien bewijst het feit dat Kaling aan The Office werkte als schrijver, regisseur en uitvoerend producent hoe belangrijk ze was voor het ongelooflijke succes van de show. Als gevolg hiervan is het logisch dat Kaling zich sinds de finale van The Office erg druk heeft gehouden. Helaas is de meest recente show van Kaling echter controversieel geworden omdat deze om een specifieke reden als 'griezelig' werd bestempeld.

De reden waarom fans Mindy Kaling's nieuwste show "griezelig" hebben genoemd

In april 2020 kregen Netflix-gebruikers de kans om Mindy Kaling's meest recente show, Never Have I Ever, te bekijken. Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van Never Have I Ever, trok de show zoveel publiek dat de serie werd verlengd voor een tweede seizoen. Bovendien zal het derde seizoen van Never Have I Ever over een paar maanden op Netflix in première gaan vanaf dit moment van schrijven.

Enerzijds moet Mindy Kaling dolblij zijn met hoe Never Have I Ever heeft gepresteerd. Naast het feit dat de serie een toegewijde schare fans heeft ontwikkeld, heeft de serie immers ook baanbrekend werk verricht op het gebied van representatie van Zuid-Aziatische personages in de media. Aan de positieve kant, de overgrote meerderheid van de mensen heeft de casting van Never Have I Ever volledig omarmd in termen van representatie. Aan de andere kant van het spectrum hebben sommige waarnemers de show als "griezelig" bestempeld als gevolg van de acteurs die om heel verschillende redenen werden gecast als de hoofdpersonen van Never Have I Ever.

Voor degenen die nooit bekend zijn met Never Have I Ever, de show richt zich op Devi, een middelbare school tiener die haar sociale status wil verhogen na een familietragedie. Helaas maken Devi's familie en vrienden haar pogingen om populair te worden niet gemakkelijk. Erger nog, Devi moet worstelen met het feit dat ze gevoelens ontwikkelt voor twee van haar klasgenoten, Paxton en Ben genaamd.

Toen veel fans van Never Have I Ever de show voor het eerst bekeken, duurde het niet lang voordat ze verheugd waren over het idee dat Devi samen zou komen met Ben of Paxton. Toen sommige van die fans echter besloten om de cast van de show te bekijken nadat ze de show hadden gezien, duurde het niet lang voordat ze de show in een nieuw licht zagen. De reden daarvoor is simpel: toen het eerste seizoen Never Have I Ever werd gefilmd, was Devi's acteur Maitreyi Ramakrishnan slechts 18 jaar oud en Paxtons acteur Darren Barnet 29 jaar oud.

Never Have I Ever's co-creator verdedigt de show tegen de weerslag

Toen veel kijkers van Never Have I Ever naar sociale media gingen om hun afschuw te uiten over het casten van twee acteurs van zeer verschillende leeftijden als liefdesbelangen, werd de controverse moeilijk te negeren. Gezien het feit dat Mindy Kaling erg beroemd is en bekend staat om haar bereidheid om openhartig te zijn, verwachtten veel mensen dat zij degene zou zijn die als eerste commentaar op de situatie zou geven. In plaats daarvan was het de mede-bedenker van Kaling, Lang Fisher, die de situatie aan de orde stelde tijdens een gesprek met Newsweek in 2020.

Volgens wat Lang Fisher beweerde tijdens haar eerder genoemde Newsweek-interview, was het enorme leeftijdsverschil tussen twee van de hoofdrolspelers van Never Have I Ever volledig onbedoeld. Fisher verklaarde zelfs dat zij en Mindy Kaling geen idee hadden hoe oud Paxtons acteur Darren Barnet was toen ze hem inhuurden om in de show te schitteren.

“Het is zo grappig. Vanaf het begin wilden we dat deze kinderen zich als authentieke tieners voelden. In Riverdale dragen ze soms wat je zou dragen als je een advocaat was die naar je werk zou gaan, of ze zijn gekleed als PR-managers. Ze lijken allemaal zo volwassen. We wilden dat [onze cast] zich echte tieners zou voelen. Onze enige uitbijter is Darren, die achter in de twintig is. Je kunt iemand niet vragen hoe oud ze zijn als ze auditie doen. Je moet er maar van uitgaan dat ze een redelijke leeftijd hebben. Ik denk niet dat we erachter kwamen wat zijn leeftijd was totdat we diep in het seizoen waren en toen dachten we: "O, oké." Ik nam aan dat hij 20 was.'

Aanbevolen: