Hier is waarom deze gastster van 'Friends' zich als een eikel op de set gedroeg

Inhoudsopgave:

Hier is waarom deze gastster van 'Friends' zich als een eikel op de set gedroeg
Hier is waarom deze gastster van 'Friends' zich als een eikel op de set gedroeg
Anonim

De show heeft miljarden verdiend en de waarde blijft stijgen. Warner Brothers en de cast zullen de komende jaren blijven profiteren.

' Friends ' hebben de televisie op meer dan één manier veranderd, tijdens de laatste seizoenen verdienden de hoofdrolspelers $ 1 miljoen per aflevering, iets wat in die tijd ongehoord was.

Met 236 afleveringen, over een periode van tien jaar van 1994 tot 2004, zouden ze zeker tegen een paar problemen aanlopen. De show had onderweg verschillende gaststerren, enkele van de meer memorabele zijn onder meer Brad Pitt, Bruce Willis, Reese Witherspoon, Robin Williams, Billy Crystal en zoveel anderen.

Hoewel de meesten het geweldig vonden om in de show te verschijnen, was dat niet voor iedereen het geval. Paul Rudd heeft een bizarre tijd achter de schermen, en hij zou zelfs de toorn van Jennifer Aniston onder ogen zien.

We kunnen hetzelfde zeggen over sommige andere gasten, vooral degene die we behandelen, was nogal onbeleefd.

Hij verscheen in de show tijdens de vroege stadia en volgens Aniston zelf deed hij alsof de show onder hem was… de acteur zou toegeven dat hij niet de beste houding had.

We zullen dat verhaal achter de schermen bespreken, samen met het bekijken van andere gastplekken met een hobbelige geschiedenis.

Spanning en vreemde casting

Meestal kwamen de gastrollen zonder controverse. In ieder geval aan de oppervlakte. Tate Donovan had een geweldige tijd op de show zelf… hoewel, in zijn persoonlijke relaties waren de dingen een beetje anders.

Donovan en Aniston waren net in het echte leven uit elkaar gegaan en tot overmaat van ramp moesten ze als koppel samen scènes opnemen.

Tate herinnert zich de ervaring: "Ik was gewoon blij om in het team te zitten. Het enige minpunt was dat Jennifer en ik op dat moment uit elkaar gingen", herinnert Donovan, 54, zich exclusief aan Us Weekly. was lastig om te doen, en doen alsof we elkaar net ontmoeten, en verliefd worden, of wat dan ook, geïnteresseerd in elkaar als we uit elkaar gaan. Dat was gewoon moeilijk."

Het was ook geen kortdurende relatie, de twee gingen twee jaar met elkaar uit: De mensen die weten dat we hebben gedate, denken dat we elkaar op Friends hebben ontmoet. Maar in feite hadden we twee jaar daarvoor gedatet, en het was voorbij tegen de tijd dat we samen op Friends zaten.”

Emoties terzijde, Tate herinnert zich dat de cast geweldig en lief was.

Alexandra Holden, die de jongere vriendin van Ross speelde, had een heel andere ervaring. Voor Holden werd het bizar tijdens de auditie, toen haar werd verteld over de vereisten.

"Het was angstaanjagend omdat de producenten me vertelden om er 'zo heet mogelijk' uit te zien. Ik wist niet wat ik met die informatie moest doen. Het bracht me in een neerwaartse spiraal."

Holden gaf toe dat ze, nu ze ouder is, niet blij zou zijn geweest met zo'n bericht.

Desalniettemin gedroeg ze zich als een pro op de set, hoewel we niet hetzelfde kunnen zeggen voor dit seizoen één aluin.

The One With The Boobies

Deze gastster speelde in één aflevering van seizoen één, 'The One With The Boobies'. Hij speelde de rol van een snobistische New Yorker en laten we zeggen, zo kwam hij achter de schermen over.

Volgens Aniston voelde hij zich meteen onder de rol: "Ik herinner me dat toen we een netwerkdoorloop aan het doen waren, het netwerk en de producenten gewoon lachten. En deze persoon zou zeggen:" Luister naar hen, gewoon lachen om hun eigen grappen. Zo dom, niet eens grappig."

Later werd onthuld dat de man achter die beschuldigingen niemand minder is dan Fisher Stevens. Het siert hem dat hij zijn gedrag toestond en zich ervoor verontschuldigde.

De acteur gaf toe dat het moeilijk begon toen zijn script volledig was veranderd van het script dat hij eerder zou lezen.

Bovendien was het gebied volledig nieuw voor de acteur, hij had nog nooit eerder in een sitcom gewerkt.

"Op dat moment in mijn carrière had ik nog nooit eerder een sitcom gedaan. Ik had nog nooit van Friends gehoord omdat het nog maar het begin van de show was en ik op dat moment niet veel tv keek."

Nou, laten we zeggen dat Stevens zich in de loop van de jaren misschien een beetje dom voelde vanwege zijn gedrag. De show werd een kracht in de kijkcijfers en de impact ervan is vandaag nog steeds voelbaar.

Als hij het opnieuw zou kunnen doen, zijn we er vrij zeker van dat Stevens een andere houding zou brengen.

Aanbevolen: