Wat hebben gaststerren van 'Modern Family' te zeggen over het werken met de cast?

Inhoudsopgave:

Wat hebben gaststerren van 'Modern Family' te zeggen over het werken met de cast?
Wat hebben gaststerren van 'Modern Family' te zeggen over het werken met de cast?
Anonim

Modern Family is een van de meest populaire sitcoms aller tijden. Gefilmd in de mockumentary-stijl veranderde Modern Family de perceptie van de gezinsstructuur en zorgde ervoor dat kijkers hysterisch moesten lachen. De show won meerdere Emmy Awards terwijl deze werd uitgezonden, en werd gecrediteerd voor zijn uitstekende schrijfstijl en ensemble, vooral in het begin. De hoofdcast bestond uit Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet, die nu allemaal bekend staan om hun geliefde personages.

Vanwege zijn enorme populariteit heeft Modern Family jarenlang gedraaid. Na 11 seizoenen eindigde de show en liet een erfenis achter als een van de langstlopende sitcoms aller tijden. Gezien het feit dat het zo lang duurde, verwelkomde de show tijdens zijn ambtstermijn een grote verzameling gaststerren. Van buitenaf lijkt het alsof werken aan de set Modern Family een droom zou zijn, maar dachten de gaststerren dat ook? Dit is wat Modern Family gaststerren hebben gezegd over het werken met de cast:

6 Adam DeVine

Amerikaanse acteur Adam DeVine heeft veel werk in zijn carrière gestopt. Hoewel hij vooral bekend stond om zijn werk in Pitch Perfect, Pitch Perfect 2 en Workaholics, had DeVine ook een terugkerende rol in Modern Family, waar hij Andy Bailey speelde, de oppas van de familie Pritchett. Bij een bezoek aan Watch What Happens Live op Bravo zei DeVine over zijn tijd in de show: "Ik vind het geweldig om de show te doen … ik zou graag terug willen gaan. Ik ben er niet tegen om terug te gaan naar die show." Klinkt voor ons alsof DeVine's tijd met de Modern Family-cast positief was.

5 Fred Willard

Acteur, komiek en schrijver Fred Willard was geen onbekende in mockumentary. De overleden acteur had verschillende rollen, waardoor hij een natuurlijke fit was om Frank, de vader van Phil Dunphy in de serie, te spelen. Voor zijn vroegtijdige dood door een hartaanval, vertelde Willard over zijn tijd op Modern Family en de relatie die hij cultiveerde met Ty Burrell (Phil Dunphy). Hij vertelde Gold Derby: "Hij houdt duidelijk van me als zijn vader. We hebben hetzelfde gevoel voor humor … ik kan grapjes met hem maken en hij zal zeggen: 'Oh, pap, stop ermee.' Hij speelt er gewoon mee.' Hij merkte ook op dat hij ruimte had om zijn improvisatievaardigheden te gebruiken en zei: "Ze zijn behoorlijk los en geven je een beetje ruimte." De komiek genoot duidelijk van zijn tijd op de Modern Family-set.

4 Dana Powell

Dana Powell is een actrice die kleine rollen heeft gehad in veel films en televisieseries. Je herkent haar misschien als de stewardess uit de iconische vliegtuigscène in Bridesmaids. Je herkent haar misschien ook van The Office of Veep. Op Modern Family speelde Powell Cam's oudere zus, Pam, en ze leunde echt in het personage. Powell vertelde 417 Magazine: Ik denk dat ze in de loop van de tijd mijn stem hebben geleerd en wie ik ben en wat ik van haar heb gemaakt, meer dan de stem die je ziet als je schrijft. Nu is het leuk. Ze schrijven voor mij en we creëren samen.” Volgens Powell was het hele team van Modern Family fijn om mee samen te werken.

3 Christian Barillas

Christian Barillas is een acteur die bekend staat van Seven Psychopaths, The Bridge en The Playbook, maar hij is misschien het best bekend voor zijn rol als Ronaldo in Modern Family. Barillas ging naar The Wrap om te vertellen over zijn tijd bij Modern Family en pleitte voor meer vertegenwoordiging in Hollywood. Hij zei: "Ik moet een klein deel van de televisiegeschiedenis zijn … Ik ben dankbaar en trots op die prestatie." Barillas noemde geen castleden met wie hij graag werkte, maar hij prees de producers wel voor het schrijven van diverse rollen.

2 Kevin Daniels

Kevin Daniels is een Amerikaanse acteur met een Juilliard-opleiding. Daniels had ook een terugkerende rol in Modern Family als Longines, een vriend van Mitch en Cam. Color Magazine interviewde Daniels over acteren en vroeg naar zijn rol in de show. Daniels had niets dan lof voor de cast en zei: "Het is altijd leuk om met die jongens te werken. Het is alsof je rondhangt met je rijkere, koelere, bekendere familie. Het is geweldig." Als we met een rijkere, coolere, bekendere familie zouden kunnen omgaan, zouden we er ook van genieten.

1 Matthew Risch

Amerikaanse acteur Matthew Risch is te zien in werken als Sex and the City 2 en How To Get Away With Murder. Op Modern Family verscheen hij als terugkerend personage Jotham. Risch praatte met Loverboy Magazine over zijn tijd in de sitcom en prees de show om zijn inclusieve werk. “Ik hou van wat Modern Family heeft gedaan. Je kunt me niet vertellen dat er niet één persoon / familie is die hun LGBT-perspectief niet heeft veranderd door die show. Zoals de meeste gaststerren had Risch een positieve ervaring met het werken aan de set van Modern Family.

Aanbevolen: