Dit is wat de cast van Marvel's 'Eternals' te zeggen had over het werken aan de film

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van Marvel's 'Eternals' te zeggen had over het werken aan de film
Dit is wat de cast van Marvel's 'Eternals' te zeggen had over het werken aan de film
Anonim

Fase 4 van de MCU is in volle gang! De nieuwste release van het Marvel Cinematic Universe zag fans naar de bioscopen rennen om een gloednieuwe groep rechtschapen helden te ontmoeten, misschien wel nog krachtiger dan de iconische Avengers. De komst van Eternals was een enorme stap voorwaarts voor Marvel, aangezien de unieke stijl van de film, verweven met het actieheldengenre van een Marvel-film, een gloednieuw formaat in de wereld van zijn filmische universum bracht.

Het talent dat aan deze film ten grondslag lag, was onbetwistbaar. Met de Academy Award-winnende regisseur, Chloé Zhao, aan het hoofd van de speelfilm en een indrukwekkende met sterren bezaaide cast, waaronder Salma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden en meer, is het gemakkelijk vast te stellen waar het succes van het project vandaan komt. Naast zijn wereldbedreigende verhaallijn, draait de film om de relaties die de kernpersonages met elkaar aangaan en de wereld die ze moeten beschermen. Maar wat zeiden deze getalenteerde acteurs over het deel uitmaken van zo'n episch project?

Spoilers voor 'Eternals' Ahead…

9 Hun verschillen maakten hen een band

De diversiteit van deze actievolle speelfilm is duidelijk te zien vanaf het moment dat de film begint. Het brede scala aan etniciteiten, geslachten, leeftijden en vaardigheden markeert deze film als misschien wel een van de meest vooruitstrevende Marvel-films tot nu toe. In een interview met Entertainment Weekly besprak de cast hoe het was om met elkaar samen te werken. Op een bepaald moment benadrukte komische ster Kumail Nanjiani hoe hun verschillen ertoe hadden geleid dat ze een band hadden opgebouwd en een veel realistischere gezinsdynamiek hadden ontwikkeld.

8 Iedereen was down to Earth ondanks hun sterrendom

Later in het interview bleef hoofdrolspeelster Salma Hayek de verschillende gevoelens beschrijven die het werken met zo'n met sterren bezaaide cast bij haar had opgeroepen. Ze concentreerde zich in het bijzonder op haar eerste gedachten over Game Of Thrones-ster Kit Harrington en hoe ze dacht dat hij een "diva" zou zijn. Ze benadrukte ook hoe doodsbang ze was geweest om met Hollywood-legende Angelina Jolie te werken voordat ze zei dat Jolie, naast alle anderen, eigenlijk buitengewoon nuchter en vriendelijk was.

7 Ze werden gecast vanwege hun gelijkenis met hun karakters

Naarmate het interview vorderde, kwam het onderwerp van elke rol en de relatie van de acteurs met hun rollen naar voren. De cast werd gevraagd hoe ze zich hadden verhouden tot hun personages. Als reactie hierop onthulden ze dat Zhao ze zelf dienovereenkomstig had gekozen, omdat ze echt geloofde dat elke acteur het personage vertegenwoordigde dat ze moesten uitbeelden.

6 Het voelde niet als een typische Marvel-film

Ongetwijfeld een van de meest opvallende factoren van de film was de adembenemende cinematografie. De filmlocaties en landschappen strekten zich uit van het drukke stadsleven tot oude ruïnes en zelfs grote bossen. In een speciale video achter de schermen die is geüpload op het YouTube-kanaal van Stream Wars, benadrukt hoofdrolspeelster Gemma Chan hoe de details op de achtergrond waarin de verhaallijn zich afspeelt, de film uniek en anders maakten dan andere Marvel-films.

5 Het was voor sommigen een emotionele rol

Later in de video vertelde de cast hoe het was om met Zhao en de rest van de cast te werken. Brian Tyree Henry, die Phastos in de film speelde, beantwoordde de vraag met een diep niveau van warmte en dankbaarheid toen hij verklaarde dat toen de cast allemaal samenkwam en zichzelf in hun rollen zag, hij begon te huilen van pure emotie.

4 Het was een overweldigende ervaring voor iedereen

In een video die op de Instagram-pagina van de officiële film is geplaatst, zien we een reeks beelden van de cast in de Hollywood-wereldpremière van Eternals. Tijdens de video benadrukken verschillende leden van de cast hoe de ervaring en de massale steun van de fans een overweldigende sensatie voor hen was. Tyree Henry uitte verder zijn schok toen hij benadrukte hoe "nooit in een miljoen jaar" hij dacht dat hij zou zijn waar hij was.

3 Filmen op bepaalde locaties voelde surrealistisch

In een interview met Digital Spy vertelden de Britse inwoners Chan, Madden en Harrington hoe het voor hen was geweest om een scène op te nemen in Camden, Londen. Harrington was de eerste die herinneringen ophaalde toen hij benadrukte hoe geschokt hij was geweest om te ontdekken dat hij zo dicht bij zijn eigen huis zou filmen. Madden voegde hier later aan toe omdat hij zei dat het onwerkelijk was geweest om te filmen op een plek waar hij "dronken" was geworden en waar hij zo aan gewend was geraakt.

2 Enkele van de meest schattige momenten waren geïmproviseerd

Zoals eerder vermeld, richt de film zich in de kern op de relaties tussen de personages zelf en de wereld om hen heen. Met een elektrische groepsdynamiek kan het voor sommigen als een schok komen om te horen over de geïmproviseerde scènes tussen bepaalde personages. In een interview met AndyMcCarrollMovies benadrukte de Ierse acteur Barry Keoghan hoe zijn hartverwarmende relatie op het scherm met co-ster Lauren Ridloff en hun schattige flirterige momenten volledig waren geïmproviseerd.

1 Sommigen van hen manifesteerden zich in hun rol

Later in het interview benadrukt McCarroll hoe Keoghan eerder had getweet bij Stan Lee om de Marvel-legende te smeken om van hem een superheld te maken. Hij benadrukte hoe hij, ondanks dat hij de man achter Marvel nooit heeft ontmoet, "moet hebben geluisterd". Keoghan ging toen verder met te vermelden dat hij sterk geloofde in manifesteren en de beloningen die gepaard gingen met het uitoefenen van de juiste energie in bepaalde dingen.

Aanbevolen: