Dit is wat acteurs te zeggen hebben over het werken aan de Transformers-franchise

Inhoudsopgave:

Dit is wat acteurs te zeggen hebben over het werken aan de Transformers-franchise
Dit is wat acteurs te zeggen hebben over het werken aan de Transformers-franchise
Anonim

Filmfranchises horen per definitie groot te zijn. Ze zullen naar verwachting ook een grote vlucht maken aan de kassa. In dat geval kun je stellen dat de filmfranchise van Transformers tot de meest succesvolle tot nu toe behoort. Volgens schattingen hebben de zes films al bijna $ 5 miljard aan de kassa verzameld.

De Transformers-franchise zal naar verwachting het komende jaar nog minstens één film uitbrengen. En terwijl we op meer informatie wachtten, dachten we dat we zouden bespreken wat de cast tot nu toe heeft gezegd over het werken aan deze enorme franchise:

10 Shia LaBeouf deed 95 procent van zijn stunts op transformatoren

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf

“Op Transformers heb ik ongeveer 95% gedaan. Er waren bepaalde opnamen die ik niet kon maken. Maar er was een schot op het dak dat echt is', vertelde LaBeouf aan Indie London. De acteur onthulde ook: Maar er is nog een schot met vlammen dat ik niet kon doen. Mijn stuntman liep derdegraads brandwonden op over zijn hele gezicht en rug.” Zoals je weet, speelde LaBeouf al vroeg in de franchise de hoofdrol als hoofdpersonage Sam Witwicky. Sindsdien is zijn karakter vermoord. Bovendien heeft de franchise veteraan Mark Wahlberg gecast voor de hoofdrol in de meer recente Transformers-films.

9 Megan Fox deed alsof ze aan de Ferrari van regisseur Michael Bay werkte voor haar auditie

Megan Fox
Megan Fox

Op Instagram legde Fox uit: Ik heb 'gewerkt' (ik deed alsof ik wist hoe ik een moersleutel moest vasthouden) aan een van Michael's Ferrari's tijdens een van de auditiescènes. Het was op de parkeerplaats van de Platinum Dunes-studio, er waren verschillende andere bemanningsleden aanwezig en ik was op geen enkel moment uitgekleed of iets dergelijks. Zoals sommigen zich misschien herinneren, maakte Fox beroemde opmerkingen over Bay in interviews. Sindsdien is ze niet meer te zien in een andere Transformers-film. Fox en Bay hebben zich sindsdien echter verzoend.

8 In Transformers gebruikte Josh Duhamel een ‘vierkante doos’ die beweegt als een kart

Josh Duhamel
Josh Duhamel

In de eerste Transformers-film is er een epische actiescène waarin het personage van Duhamel, luitenant-kolonel William Lennox, de Decepticon Blackout neerha alt. Blijkbaar vereist het fotograferen van deze scène het gebruik van een apparaat dat lijkt op een kart.

Duhamel vertelde Indie London: Ze hadden deze matzwarte Porsche met deze kraan op de rug en ik was vastgemaakt aan deze vierkante doos met een kart-achtig ding en een staalkabel die me voortsleepte op dit dienblad bij ongeveer 25 km/u. Ik moest schreeuwen. Dat was ongeveer net zo gek als het voor mij werd.”

7 Megan Fox zei dat ze een stuntrijder gebruikten die niet om zich heen kon kijken

Megan Fox
Megan Fox

In de eerste film is er een snelwegscène waarin Decepticons LaBeouf en co-ster Fox achtervolgen. Om die scène te filmen, legde ze aan Indie London uit: "Onze stuntman, die de beste is in de branche, moest een masker dragen zodat hij niet voor hem kon kijken en zat onder het stuur. Hij kon niet zien wat er om hem heen gebeurde en kreeg via een walkietalkie te horen waar hij heen moest.” Ze voegde eraan toe: "Shia en ik zaten samen in de auto zonder veiligheidsgordels en zonder airbags, alleen maar aan het schreeuwen omdat we bang waren dat we dood zouden gaan."

6 Rosie Huntington-Whiteley dacht dat ze in een 'nemesis-rol' was gegoten

Afbeelding
Afbeelding

"Ik ging naar de casting, niet wetende dat ze op zoek waren naar een nieuwe vrouwelijke hoofdrol", vertelde de actrice aan Total Film 178.“We kregen te horen dat het voor een ‘nemesis’-rol was en ik ging weg omdat ik dacht dat ik verschrikkelijk was. De volgende dag kreeg ik de leiding aangeboden!” Zoals je weet, nam Huntington-Whiteley de hoofdrol in de film over nadat Fox de franchise had verlaten. Voorafgaand aan haar Transformers-debuut was het Victoria's Secret-model alleen in een korte film verschenen. Het is onduidelijk of Huntington-Whiteley ooit haar rol in de franchise zou hernemen, aangezien haar personage Sam's liefdesbelang was.

5 Tyrese Gibson Shot Transformers: Dark Of Moon en Fast Five tegelijkertijd

Tyrese Gibson
Tyrese Gibson

“Nou, ik heb Fast Five en Transformers 3 tegelijkertijd geschoten. Dus ik stuiterde meer dan 6-7 maanden tussen beide sets, vertelde Gibson aan Collider. “Op een dag heb ik beide films op dezelfde dag opgenomen. Ik stond op de set van Fast Five en Michael Bay belde op het laatste moment. Hij zei dat we op de spaceshuttle gingen schieten en dat we maar één dag hebben om het voor elkaar te krijgen.”

Zoals je misschien weet, is Gibson een van de meest ervaren castleden van de franchise en speelt hij de rol van USAF Tech Sergeant Epps sinds de eerste Transformers-film.

4 Titus Welliver en Mark Wahlberg moesten hun hoogtevrees het hoofd bieden in Transformers: Age of Extinction

Titus Welliver
Titus Welliver

"We wilden geen van beiden omdraaien en achter ons kijken om de druppel te zien", vertelde Welliver aan Entertainment Weekly. "Mark wendde zich op een gegeven moment tot mij toen we daar waren en hij zei: 'Ja, een paar echte stoere jongens.' En ik ging: 'Weet je, als het hierop aankomt, ga ik niet eens proberen alsof ik er geen probleem mee heb.' De Transformers-franchise mag dan enorm zijn, Welliver was alleen verschenen in Transformers: Age of Extinction, waar hij de rol van antagonist James Savoy speelde.

3 Mark Wahlberg was bereid te zingen op The Transformers: Age Of Extinction Soundtrack

Afbeelding
Afbeelding

Wahlberg vertelde Slash Film: Al deze vrouwen die aan de film werken, waren zoals hieronder en ik begon net het gevoel te krijgen, oh s, ik moet gaan rappen. Dus ik zei tegen Mike: ‘Kerel, ik moet het titelnummer voor de soundtrack doen.’ En hij zei: ‘je meent het niet, hè?’ en ik dacht: ‘Nee!’ Maar als vroeg hij, natuurlijk zou ik dat doen.” Transformers: Age of Extinction markeerde ook het debuut van Wahlberg in de franchise als mislukte uitvinder Cade Yeager. Net als Sam Witwicky smeedde Yaeger snel een alliantie met Optimus Prime en fan-favoriet Bumblebee.

2 Tijdens het filmen van Transformers: The Last Knight werd Laura Haddock meestal ‘vastgebonden en opgehangen’

Laura Haddock
Laura Haddock

"Ik was elke dag vastgebonden en opgehangen aan draden, en we gebruikten de gimbal elke dag", vertelde Haddock aan Syfy.“En we hebben dit soort hamsterkooi lange tijd gebruikt voor een bepaalde scène in de film. En het is duidelijk dat dit allemaal draait. En Michael houdt ervan om zoveel mogelijk met een live, werkende set te werken, dus je gaat echt door explosies heen.” Haddock speelde de rol van geschiedenisprofessor Vivian Wembley in Transformers: The Last Knight. Het is onduidelijk of ze haar rol in de aankomende Transformers-film zal hernemen.

1 Sir Anthony Hopkins filmde zijn snelle autoscène twee keer

Anthony Hopkins
Anthony Hopkins

"Hij [Michael Bay] vertelt me dat we 75 mph door Admir alty Arch gaan, wat was alsof we door het oog van een naald in een raket gingen", vertelde Hopkins aan de Independent. “Ze roepen op tot actie. De auto brult. En de camera is op mij gericht als we door de boog gaan. En dan doen we het weer. Ik dacht gewoon, vraag alsjeblieft niet om een derde take, dat is een kwestie van geluk." Zoals je weet, staat Bay erom bekend liever echte stunts te maken dan CGI te gebruiken. In de film speelde Hopkins de rol van Sir Edmund Burton.

Aanbevolen: