Is Bill Murray de rijkste Ghostbuster van de 'Ghostbusters'-franchise?

Inhoudsopgave:

Is Bill Murray de rijkste Ghostbuster van de 'Ghostbusters'-franchise?
Is Bill Murray de rijkste Ghostbuster van de 'Ghostbusters'-franchise?
Anonim

Ghostbusters is een geliefde franchise sinds de eerste release in 1984. Met in de hoofdrollen Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Ernie Hudson, werd deze komische fantasiefilm al snel een favoriet bij de fans en stimuleerde de beweging van een hele franchise gewijd om geesten te vernietigen.

Het is geen verrassing dat er met zoveel tractie sequels zijn op de eerste Ghostbusters-film. De originele cast keerde in 1989 terug naar het scherm voor Ghostbusters II. In 2016 was er een volledig vrouwelijke ghostbusting-crew die optrad toen geesten opnieuw de kop opstaken met Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy en Kate McKinnon.

Ten slotte volgt de nieuwste aflevering, Ghostbusters: Afterlife, de verhaallijn van de originele film, hoewel deze zich enkele jaren later afspeelt en een paar nieuwe gezichten schittert. De personages van Mckenna Grace en Finn Wolfhard ontdekken dat ghostbusting in hun bloed zit en treden dus op wanneer de wereld dit het meest nodig heeft. Met zoveel personages die de titel 'ghostbuster' dragen, willen we graag weten: wie is de rijkste in de franchise?

10 Mckenna Grace (Phoebe Spengler) - $2 miljoen

Mckenna Grace is de jongste van onze ghostbusting-crew. Op slechts 15-jarige leeftijd heeft ze een indrukwekkende 60 credits op haar filmografie, waaronder acteren in Gifted naast Chris Evans, een jonge Tonya in I, Tonya, The Handmaid's Tale en verschillende projecten die verband houden met Disney. Nadat ze is ingewijd in de Ghostbusters-franchise dankzij Ghostbusters: Afterlife, heeft ze een nettowaarde van $ 2 miljoen.

9 Finn Wolfhard (Trevor Spengler) - $ 4 miljoen

Hoewel hij aan films en tv-shows werkte voordat hij bij Stranger Things kwam werken, is het die titel die zijn naam echt in de entertainmentindustrie katapulteerde. Hij speelt niet alleen een van de hoofdpersonen in de Netflix-hitshow, maar hij speelde ook rollen in It and It Chapter Two voordat hij zich bij de Ghostbusters: Afterlife-cast voegde. Tussen zijn acteercarrière en de nummers die hij met zijn bandleden heeft uitgebracht, is zijn vermogen momenteel $ 4 miljoen.

8 Ernie Hudson (Dr. Winston Zeddemore) - $6 miljoen

Ernie Hudson bracht het terug naar de originelen en speelde een ghostbuster in Ghostbusters en Ghostbusters II, evenals een korte cameo in Ghostbusters: Afterlife. Hudson acteert al sinds 1976 en heeft zo de kans gekregen om in 250 titels gecast te worden. Tot zijn andere bekende shows en films behoren The Family Business en The Crow. Vanaf 2021 is zijn vermogen $ 6 miljoen, wat enigszins schokkend is vanwege zijn betrokkenheid bij zoveel projecten.

7 Leslie Jones (Patty Tolan) - $7 miljoen

Leslie Jones kwam in 2016 bij de franchise toen de volledig vrouwelijke Ghostbusters werd uitgebracht. Ze acteerde al meer dan tien jaar voordat ze lid werd van de Saturday Night Live-familie, maar haar luide en fysieke komedie won haar meer populariteit, waardoor ze een hoger niveau van bekendheid kreeg. Ook bekend van haar rollen in Coming 2 America met Eddie Murphy en Masterminds, heeft ze een nettowaarde van $ 7 miljoen.

6 Kate McKinnon (Jillian Holtzmann) - Ongeveer $10 miljoen

Saturday Night Live huurde comedian Kate McKinnon in 2012 in, en ze staat nog steeds op hun castlijst. Door de jaren heen is ze erkend in verschillende shows en films, waaronder The Magic School Bus Rides Again, Bombshell en Rough Night. Zij, samen met haar SNL-castmate Leslie Jones, nam deel aan de 2016-productie van Ghostbusters en dat hielp haar vermogen te verhogen tot een huidig bedrag van ongeveer $ 10 miljoen.

5 Kristen Wiig (Erin Gilbert) - $ 25 miljoen

Kristen Wiig, een ander lid van het vrouwelijke Ghostbusters-team, is ook een SNL-veteraan. Ze maakte deel uit van de cast van 2005-2019 en speelde in verschillende andere tv-shows en films. Enkele van haar meest populaire werken zijn Bridesmaids, The Secret Life of W alter Mitty en de stem van Ruffnut in de How to Train Your Dragon-franchise. Haar vermogen bedraagt $ 25 miljoen vanwege haar populariteit en het aantal producties waarin ze heeft gespeeld.

4 Harold Ramis (Dr. Egon Spengler) - $50 nettowaarde toen hij stierf

Hoewel hij in 2014 stierf, is Harold Ramis een integraal onderdeel van de Ghostbusters-franchise sinds hij in de eerste film speelde. Ramis was niet alleen een bekende acteur, maar hij had ook voor veel populaire films geschreven, waaronder Groundhog Day, Caddyshack en zelfs zijn eigen Ghostbusters. Met dit alles onder zijn riem, is het geen schok dat zijn vermogen $ 50 miljoen was toen hij stierf.

3 Melissa McCarthy (Abby Yates) - $90 miljoen

Melissa McCarthy is de laatste vrouwelijke ghostbuster van de film uit 2016. Naast die film speelde ze samen met Kristen Wiig in Bridesmaids, speelde ze het titulaire personage in Tammy, speelde ze in Mike & Molly en zal ze Ursula vertolken in de live-action Disney-release van The Little Mermaid, naast verschillende andere rollen door de jaren heen. Met een nettowaarde van $ 90 miljoen is McCarthy de rijkste vrouwelijke ghostbuster van de franchise.

2 Bill Murray (Dr. Peter Venkman) - $ 180 miljoen

Bill Murray is een algemeen bekende acteur, die ook enkele werken heeft geproduceerd en geschreven. Murray was een originele ghostbuster in de franchise en speelde in Ghostbusters, Ghostbusters II en Ghostbusters: Afterlife, samen met verschillende films buiten de ghostbusting-wereld. Vanwege zijn lange lijst met acteerkredieten, beginnend in 1973, ligt zijn vermogen op een comfortabele $ 180 miljoen.

1 Dan Aykroyd (Dr. Ray Stantz) - Ongeveer $200 miljoen

Van alle originele ghostbusters is Dan Aykroyd de rijkste. Momenteel is zijn vermogen ongeveer $ 200 miljoen dankzij zijn uitgebreide cv als acteur, schrijver en producent. Aykroyd was een castlid en schrijver van Saturday Night Live in de jaren 70 en hij speelde in meer dan honderd films en tv-shows, waaronder een kleine cameo in de 2016-versie van Ghostbusters.

Aanbevolen: