Heeft Bill Murray spijt van het uiten van 'Garfield'?

Inhoudsopgave:

Heeft Bill Murray spijt van het uiten van 'Garfield'?
Heeft Bill Murray spijt van het uiten van 'Garfield'?
Anonim

Nadat ze het in de industrie hebben gemaakt, krijgen acteurs de kans om rollen van elke omvang op zich te nemen, en dit kan ertoe leiden dat ze in een project terechtkomen waar ze spijt van hebben. Het is moeilijk te zeggen hoe de dingen eruit zullen zien als je naar binnen kijkt, en artiesten die worden opgezadeld met een slechte ervaring zullen niet de kans krijgen om het nog een keer te doen.

Tijdens de jaren 2000 sprak Bill Murray de iconische Garfield uit op het grote scherm, en dankzij enkele opnamen die bij de film zijn gemaakt en zijn stem uitbrengen over zijn slechte ervaring om het tot leven te brengen, lijkt het er zeker op dat Bill Murray spijt heeft van zijn beslissing om het personage te spelen.

Laten we eens kijken wat hij te zeggen had over het spelen van Garfield.

Murray sprak de iconische Garfield uit

Bill Murray Garfield
Bill Murray Garfield

Bill Murray is een legendarische artiest die al tientallen jaren een gezicht is in de entertainmentwereld. Murray heeft door de jaren heen een aantal interessante personages gespeeld en in de jaren 2000 tekende Murray zich in om de iconische Garfield te spelen, en dit trok zeker de aandacht van mensen.

Murray's bezorgstijl leek zeker goed bij het personage te passen, maar het leek sommigen toch vreemd dat Murray dit soort rol op zich zou nemen. Het blijkt dat Murray dacht dat hij zich aanmeldde om met Joel Cohen te werken en nauwelijks het script las.

Toen hij sprak over waarom hij de rol op zich nam, zei Murray: Nee! Ik heb dat niet gemaakt voor het deeg! Nou, niet helemaal. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn, want een stem maken is een uitdaging, en dat had ik nog nooit gedaan. Bovendien keek ik naar het script en er stond: ‘Die-en-die en Joel Coen.’ En ik dacht: Jezus, nou, ik hou van die Coens! Ze zijn grappig. Dus ik las er een paar pagina's van en dacht: ja, dat zou ik wel willen doen.'

Ik had destijds deze agenten en ik zei: 'Wat geven ze je om een van deze dingen te doen?' En ze zeiden: 'Oh, ze geven je $ 50.000.' Dus ik zei, 'Oké, nou, ik verlaat de verdomde oprit niet eens voor dat soort geld,'” vervolgde hij.

Ondanks dat hij niet met Joel Cohen werkte zoals hij zich had voorgesteld, sprak Murray nog steeds het personage uit en hielp hij de films naar succes te stuwen.

De films hadden succes

Bill Murray Garfield
Bill Murray Garfield

In het grote geheel wordt de Garfield-franchise niet bepaald als een klassieker beschouwd, maar dit betekent niet dat het geen succes heeft gevonden op het grote scherm. In feite vonden beide films in de franchise een zekere mate van succes.

Beide films werden uitgebracht in de jaren 2000, en hoewel ze behoorlijk geld verdienden aan de kassa, kreeg geen van deze films bijzonder goede recensies. Ondanks het gebrek aan liefde van critici, was er duidelijk iets aan deze films dat ervoor zorgde dat mensen terug bleven komen voor meer. De meesten zouden de prestaties van Murray aanwijzen als de belangrijkste reden waarom de films konden slagen.

Volgens Murray bleek het maken van deze films ongelooflijk moeilijk. Hij begon over de worsteling met het materiaal en zei: Dus ik werkte zo met deze grijze klodder en deze regels die al waren geschreven, in een poging mezelf uit een hoek te ontkleuren. Ik denk dat ik 6 of 7 uur heb gewerkt voor één spoel? Nee, 8 uur. En dat was voor 10 minuten. En we zijn erin geslaagd om veel te veranderen en te beïnvloeden.”

De moeilijkheid van de eerste film werd overgedragen naar de tweede film, en het wekte duidelijk de woede van Murray, die verderop in de franchise zou fotograferen.

Murray sprak over spijt hebben van de rol in 'Zombieland'

Nooit terugdeinzen voor het uiten van zijn mening, Bill Murray heeft een aantal foto's gemaakt bij de Garfield-franchise, met name in de Zombieland-franchise. Dit had gewoon voor de grap gedaan kunnen worden, maar gezien zijn ervaring met het maken van de film, moeten we ons voorstellen dat dit uit eerlijkheid kwam.

Nu moet worden opgemerkt dat Murray wel zei dat hij er spijt van had dat hij Garfield in Zombieland had gemaakt, maar nogmaals, we moeten ons afvragen of dit slechts een grap was of dat hij gewoon de gelegenheid aangreep om zijn werkelijke gevoelens te uiten door het maskeren met komedie. Alle tekenen wijzen er zeker op dat Murray een zure smaak in zijn mond heeft sinds zijn tijd om de Garfield-franchise tot leven te brengen.

Op dit moment lijkt het alsof de meeste mensen de Garfield-films zijn vergeten en ze in het verleden hebben achtergelaten. We stellen ons voor dat Murray hetzelfde heeft gedaan, samen met een aantal andere mislukte projecten die hij in de loop van de tijd heeft gemaakt.

Dus, heeft Bill Murray er spijt van dat hij Garfield heeft gemaakt? Het lijkt zeker zo.

Aanbevolen: