Bill Murray zegt dat Luke Wilson de echte reden is waarom Gene Hackman zo verschrikkelijk was op de set van 'The Royal Tenenbaums

Inhoudsopgave:

Bill Murray zegt dat Luke Wilson de echte reden is waarom Gene Hackman zo verschrikkelijk was op de set van 'The Royal Tenenbaums
Bill Murray zegt dat Luke Wilson de echte reden is waarom Gene Hackman zo verschrikkelijk was op de set van 'The Royal Tenenbaums
Anonim

In deze tijd lijkt het vaak alsof iedereen ervan droomt rijk en beroemd te worden. Als gevolg hiervan strijden tal van acteurs om zelfs de kleinste rollen in grote films. Met dat in gedachten zou je denken dat elke filmster zo blij zou zijn dat ze de kans om beroemd te worden verslaan dat ze altijd aardig en vriendelijk zouden zijn. beleefd op de set, zoals Keanu Reeves beroemd is. Helaas is het echter geen geheim dat veel beroemde acteurs naar verluidt totale eikels zijn op de set. Hoewel het helaas veel te gewoon is voor filmsterren om complete eikels te zijn, zijn er enkele verhalen over slecht acterende acteurs die berucht zijn geworden. De film van Wes Anderson, The Royal Tenenbaums, is bijvoorbeeld niet alleen een schattige film met miljoenen fans, maar wordt ook herinnerd vanwege de berichten dat Gene Hackman verschrikkelijk was om mee om te gaan op de set. Volgens Tenenbaums-ster Bill Murray kan veel van Hackmans rotgedrag echter worden toegeschreven aan mede-ster Luke Wilson. Bijgewerkt op 8 maart 2022: Het is vrij duidelijk dat het gedrag van Gene Hackman op de set van The Royal Tenenbaums was ongepast, en het is vrij veelzeggend dat Hackman pas in twee films verscheen na The Royal Tenenbaums. Zelfs Bill Murray is het ermee eens dat Hackman moeilijk was om mee samen te werken, en zijn opmerkingen over Luke Wilson waren niet bedoeld om Hackman de schuld te geven, maar eerder om meer context te bieden voor sommige van zijn uitbarstingen. op Hollywood-sets, maar dat maakt het nog niet gepast - hoe vaak andere castleden hun tekst ook vergeten. Bill Murray ligt de laatste jaren ook onder vuur vanwege slecht gedrag op filmsets, dus zijn opmerkingen moeten met een korreltje zout worden genomen. Hoewel het acteren van Luke Wilson Bill Murray stoorde, betekent dat niet dat het iedereen zou storen. Het is echter opmerkelijk dat Luke Wilson sinds The Royal Tennenbaums niet meer in een Wes Anderson-film is verschenen.

Gene Hackman's rotte gedrag op de set van 'The Royal Tenenbaums'

www.youtube.com/watch?v=caMgokYWboU

Na tientallen jaren als een grote filmster te zijn geweest, nam Gene Hackman halverwege de jaren 2000 de verrassende beslissing om zijn acteercarrière op te geven. Hoewel het vele jaren geleden is dat Hackman op het grote scherm verscheen, kan hij er zeker van zijn dat zijn naam de geschiedenis in zal gaan. Hackman speelde tenslotte in een lange lijst van films die de tand des tijds hebben doorstaan, waaronder The French Connection, Bonnie and Clyde, Superman en Unforgiven. Bovendien heeft Hackman zijn nalatenschap verder gecementeerd door een succesvolle auteur te worden sinds hij zijn acteercarrière opgaf.

Ondanks alles wat Gene Hackman tijdens zijn ongelooflijke leven heeft bereikt, is het gemakkelijk om te beweren dat zijn nalatenschap enigszins is aangetast. De gemakkelijkste manier om iemands karakter te beoordelen, is tenslotte te kijken naar hoe ze de mensen behandelen waar ze macht over hebben. Als gevolg hiervan is het moeilijk om rapporten te lezen over hoeveel een nachtmerrie Gene Hackman was op de set van The Royal Tenenbaums en niet minder over hem te denken.

Theoretisch gezien zou de regisseur de machtigste persoon op de filmset zijn. In werkelijkheid hebben beroemde acteurs echter vaak de meeste macht op de set, omdat het een stuk gemakkelijker is om een nieuwe regisseur binnen te halen dan een grote filmster te vervangen. Om die reden was het buitengewoon jammer dat Gene Hackman tijdens het filmen van The Royal Tenenbaums naar verluidt verschrikkelijk was voor de regisseur van de film, Wes Anderson.

In het verleden heeft Wes Anderson duidelijk gemaakt dat Gene Hackman The Royal Tenenbaums oorspronkelijk doorgaf en er pas mee instemde om in de film te spelen nadat de regisseur hem meer dan anderhalf jaar herhaaldelijk had gevraagd. Hoewel het optreden van Hackman in The Royal Tenenbaums een cruciale rol speelde in het succes van de film, heeft Anderson misschien spijt gehad van zijn inspanningen om de legendarische acteur aan boord te krijgen. Per slot van rekening heeft Anderson Hackman in het verleden eng genoemd en Gene heeft naar verluidt Wes herhaaldelijk het c-woord op de set genoemd.

Hoewel sommige mensen proberen te minimaliseren hoe Gene Hackman Wes Anderson behandelde, is het duidelijk dat de andere sterren van The Royal Tenenbaums de situatie zeer serieus namen. Per slot van rekening zei Anjelica Huston tijdens een 10-jarig jubileumevenement voor de film iets heel onthullends toen haar werd gevraagd of ze bang was voor Hackman tijdens het maken van de film. "Ik was erg bang, maar ik was meer bezig met het beschermen van Wes."

Voor verder bewijs van hoe gemeen Gene Hackman op de set was, zijn er berichten dat Bill Murray zelfs op zijn vrije dagen op de set rondhing, zodat hij er kon zijn om Anderson te beschermen tegen het misbruik van Hackman. Aangezien er veel mensen zijn geweest die Murray's eigen gedrag hebben genoemd, zegt het veel dat hij zich gedwongen voelde om in te grijpen om Anderson te beschermen.

Bill Murray verdedigt Gene Hackman en geeft Luke Wilson de schuld

Tijdens het eerder genoemde The Royal Tenenbaums 10-jarig jubileumevenement, betwistte niemand de beweringen dat Gene Hackman een totale eikel was op de filmset. Bill Murray kwam echter in de verdediging van Hackman, zelfs toen hij commentaar gaf op het uit de hand gelopen gedrag van Gene.

"Ik kom ook op voor Gene… Ik zou deze verhalen horen, zoals: 'Gene dreigde me vandaag te vermoorden.' 'Hij kan je niet vermoorden, je zit bij een vakbond.' 'Gene dreigde ons allemaal mee te nemen en ons in brand te steken.' 'Het is een vakbondsshoot, het is New York, hij kan je niet in brand steken.'…"

Murray bracht ook Luke Wilsons verliefdheid op Gwyneth P altrow ter sprake, en hoe dat Gene Hackman dwarszat.

"[Gene] doet zijn ding en het duurt ongeveer 50-60 seconden, en Luke blies 13 of 14 keer op zijn lijn. Luke Wilson. Ik dacht dat Luke goed was? Hij is niet goed. Omdat hij destijds was verliefd op dit meisje hier (P altrow) en hij kon niet helder nadenken, dus dat is het probleem met Gene. Hij moest werken met Luke, die duizelig verliefd was."

Murray gaf Kumar Pallana, een andere acteur uit de film, de schuld. Hij beweerde dat het werken met Pallana even vervelend was als het werken met Wilson.

"Hoeveel van jullie hebben met Kumar gewerkt? Geen van jullie! Je zou hier niet zijn als je dat had gedaan. Kumar laat Luke Wilson eruit zien als [legendarische acteur John] Gielgud. Als ik met Kumar en Luke Wilson, ik zou dit hele gebouw in brand hebben gestoken."

Aanbevolen: