Wie is Harry James Thornton? De diepe wortels en het leven van Reality Star in Hollywood onthuld

Inhoudsopgave:

Wie is Harry James Thornton? De diepe wortels en het leven van Reality Star in Hollywood onthuld
Wie is Harry James Thornton? De diepe wortels en het leven van Reality Star in Hollywood onthuld
Anonim

Harry James Thornton is de zoon van Billy Bob Thornton, en alles in zijn persoonlijke leven lijkt omgeven door mysterie en intriges. Zijn beroemde vader is misschien het best bekend om zijn bloeddorstige draagdagen in de vroege jaren 2000, toen hij kort getrouwd was met Angelina Jolie. Lange tijd kon Harry James een groot deel van zijn leven onder de radar leven, zonder al te veel inmenging van de pers en het publiek.

De laatste tijd heeft hij zich in de entertainmentindustrie gestort en begint zijn fans steeds meer te volgen. Mensen beginnen zijn connecties in de industrie te herkennen en beginnen Harry James beter te leren kennen, dankzij een aantal media-optredens en de informatie die hij online plaatst. Zijn levensstijl is er een waar velen nu door geïntrigeerd zijn en die meer willen weten over…

10 Harry James Thornton is de zoon van de vierde vrouw van Billy Bob Thornton

Acteur en regisseur Billy Bob Thornton is actief betrokken geweest bij de geschiedenis van Hollywood, zowel als acteur als als regisseur. Hij is vooral bekend van zijn werk aan One False Move, Goliath en Sling Blade. Tijdens zijn bewind in de filmindustrie was Billy Bob Thornton in totaal zes keer getrouwd. Zijn vierde vrouw, Pietra Dawn Cherniak was van 1993 tot 1997 met hem getrouwd en ze kregen een zoon genaamd Harry James, die in 1994 werd geboren. Harry's moeder, Pietra, was een voormalig Playboy-model.

9 Harry James Thornton heeft diepe wortels in de entertainmentindustrie

Na zijn debuut in de filmindustrie in de jaren '80, speelde Billy Bob Thornton in meer dan 50 films en televisieproducties. Zijn huwelijk met Angelina Jolie was misschien kort, maar het bleek een zeer impactvolle relatie te zijn die Thornton echt op de kaart zette als een kracht om rekening mee te houden, zowel achter als voor de camera.

Als gevolg hiervan is Harry James Thornton geboren in Hollywood-faam en is hij altijd omringd geweest door zwaargewichten in de filmwereld. Hij is van nature verbonden met de wereld van entertainment en heeft een netwerk van benijdenswaardige grote namen die hij kan bereiken voor alles wat hij nodig heeft. Hij is de jongste broer van Willie Langston Thornton, evenals Bella Thornton en Amanda Brumfield.

8 Angelina Jolie was ooit de stiefmoeder van Harry James Thornton

Acteur, filmmaker, schrijver en singer-songwriter Billy Bob Thornton trouwde met Angelina Jolie. In die tijd was zijn zoon Harry James een jonge jongen die snel leerde dat zijn leven verre van gewoon was. Van 2000-2003 was zijn stiefmoeder niemand minder dan Angelina Jolie.

Toen hij beschreef hoe het was om Jolie als stiefmoeder te hebben, zei Harry: "Ze nam ons elke week mee op kamp en ze huurde een keer een camper, en we gingen op een volledige kampeertrip. Ze was gewoon zo leuk voor ons toen we jonger waren. Zoals, ze was erg leuk." Hij ging verder met te zeggen dat Jolie hem nog steeds elk jaar kerstcadeaus stuurt, en de twee blijven regelmatig aan de telefoon chatten.

7 Harry James Thornton's vastgoedcarrière

Harry James Thornton is zijn eigen pad gaan bewandelen als een succesvolle makelaar in de regio Malibu. Hij vermeldt Aaron Kirman Group en Hasselhoff Estates in zijn Instagram-bio en wordt erkend als een succesvolle makelaar die de verkoop en aankopen van huizen voor een deel van de Hollywood-elite afhandelt. Hij blijft op eigen kracht gedijen, zonder gebruik te hoeven maken van de bekendheid die bij de naam van zijn vader hoort. James is een zelfstarter die wordt beschreven als "een charismatisch enigma met een brandende liefde voor succes."

6 Harry James Thornton maakte naam op reality-tv

Harry James Thornton is nu 27 jaar oud en heeft een camerarol gespeeld in de reality-tv-show, Relively Famous: Ranch Rules. Het uitgangspunt van de show draait om het samenbrengen van beroemde kinderen in een groep terwijl ze werken om te bewijzen dat ze grotere doelen hebben dan alleen maar op de vacht van hun ouders rijden. De beroemde kinderen verliezen de invloed en impact die hun achternaam gewoonlijk heeft en worden aan het werk gezet op een ranch, en ze proberen de ranch te helpen bij de heropening na een langdurige Covid-sluiting.

5 Hij is een vrachtwagenchauffeur

Harry James Thornton werd geboren in een leven van voorrecht en rijkdom en groeide op met de troost dat zijn vader een vermogen van $ 45 miljoen heeft. Hij heeft sinds zijn geboorte een weelderige levensstijl, maar als het gaat om zijn eigen persoonlijke keuzes, is hij meestal een zeer rustige, bescheiden man.

Hij verkiest vrachtwagens boven supercars en deelt regelmatig foto's van zijn pick-uptrucks op sociale media. Zijn passie voor vrachtwagens is duidelijk, en hij heeft zelfs een throwback-foto op Instagram geplaatst waarop Harry als een jong kind straalde van trots, nadat hij met de vrachtwagen van zijn vader een joyride had gemaakt.

4 Harry James Thornton werkt achter de schermen in de filmindustrie

De filmindustrie maakt deel uit van zijn geboorterecht en erfgoed, en Harry James heeft zijn eigen territorium binnen deze ruimte opgeëist.

In de voetsporen van zijn vader heeft Harry zich ondergedompeld in de filmwereld door assistent-vastgoedmanager te worden. Zijn rol omvat het zorgen voor rekwisieten op de set van een film en het beheren van het gebruik van deze items terwijl ze van de ene scène naar de andere overgaan. Zijn sociale media geven fans een voorproefje van zijn werk achter de schermen, inclusief op de set van Ballers en Goliath.

3 Harry James Thornton is verloofd in 2019

Harry James was smoorverliefd op zijn oude vriendin en ging door met het online delen van eindeloze foto's van hun relaties. Het lijdt geen twijfel hoe verliefd dit stel op elkaar is. Harry's Instagram-pagina staat vol met foto's van hun vakanties, diners en avonturen samen. Fans waren opgewonden toen Harry het nieuws van zijn verloving met zijn oude liefde in 2019 plaatste en waren er snel bij om het paar te feliciteren met dit mijlpaalmoment.

2 Hij is getalenteerd met motorstunts

Harry James Thornton is een toegewijde, hardwerkende professional die absoluut weet hoe hij moet ontspannen en plezier moet hebben als zijn werk erop zit. Hij is gepassioneerd door zijn liefde voor motorfietsen en plaatst regelmatig foto's van zijn talrijke motorstunts. Hij heeft meer dan alleen snelheid nodig, hij lijkt echt van de machine te genieten en toont grote vaardigheid als het gaat om stunten op zijn fiets. De indrukwekkende foto's zijn duidelijke afbeeldingen van zijn talenten.

1 Harry James Thorntons eerste tattoo

Harry James Thornton toonde trots foto's van zijn allereerste tatoeage op zijn Instagram-pagina, en liet fans kennismaken met kleine momenten uit zijn verleden die een diepe betekenis voor hem hadden. Toen hij net 18 jaar oud was, zat hij voor het eerst in de stoel en werd hij geïnkt door niemand minder dan de beroemde tattoo-artiest naar de sterren, en de wereldberoemde artiest, Dr. Woo. De tattoo-plaatsing was zijn linkerbovenarm, maar er is geen informatie gedeeld over de betekenis van de kunst.

Aanbevolen: