Wie is Zach Davis? 'Teen Mom OG' Star Cheyenne Floyd's verloofde's leven en vermogen, onthuld

Inhoudsopgave:

Wie is Zach Davis? 'Teen Mom OG' Star Cheyenne Floyd's verloofde's leven en vermogen, onthuld
Wie is Zach Davis? 'Teen Mom OG' Star Cheyenne Floyd's verloofde's leven en vermogen, onthuld
Anonim

Teen Mom OG-ster Cheyenne Floyd en haar verloofde Zach Davis hebben de laatste tijd enorm veel verhit voor hun fans. Na een reeks ups en downs hebben de twee een heel soepele groove met elkaar gevonden en lijken ze samen op weg te gaan naar een zeer mooie toekomst.

Nadat ze hun zoon Ace ter wereld hebben gebracht, hebben Cheyenne en Zach bewezen dat ze het in zich hebben om de warmte tussen hen in leven te houden, terwijl ze ervoor zorgen dat ze een liefdevol thuis creëren voor hun samengesteld gezin. Nu het duidelijk is dat Zach hier is om voor de lange termijn te zeggen, willen fans alles te weten komen over de man die nu regelmatig naast Cheyenne op reality-televisie verschijnt.

10 Zach Davis is een jongen aan de westkust

Zach Davis is geboren en getogen in Californië en bracht het grootste deel van zijn leven door in de regio Culver City. Hij vindt het heerlijk om op een steenworp afstand van Los Angeles te zijn en is erg trots op zijn Californische roots. Hij is nauw verbonden met zijn identiteit aan de westkust en leeft en ademt echt de cultuur van de regio.

9 Zach Davis' aan weer, weer uit relatie met Cheyenne Floyd

Cheyenne Floyd ontmoette Zach Davis voor het eerst op de middelbare school, maar toen Zach eenmaal serieus een relatie met Cheyenne wilde aangaan, was ze al betrokken bij Cory Wharton. Er waren een paar gevallen waarin ze een relatie met elkaar verkenden, maar ze waren weer aan en uit, en Zach was niet helemaal op zijn gemak met Cheyenne's geschiedenis met Cory. Hun knipperlichtgeschiedenis begon in 2020 af te vlakken, na twee jaar onderbreking van elkaar. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en lijken ze gefocust op hun toekomst samen.

8 Zach is absoluut een autokerel

Zach Davis houdt echt van auto's en hij heeft een bijzondere affiniteit met snelle, luxe voertuigen. Zijn sociale media-accounts verbeelden zijn passie in zijn meest rauwe vorm, terwijl hij de verzameling auto's die hij bezit met extreme trots belicht. Hij weet duidelijk een paar dingen over het kopen van mooie voertuigen en heeft foto's gepost van zijn gloednieuwe BMW X6 die hij kort nadat hij Cheyenne had voorgesteld met een enorme ring, had gekocht. Hij heeft ook een Maserati, een nieuwe, robuuste Jeep en een Dodge Charger voegt wat spierkracht toe aan de mix.

7 Zach Davis' atletische verleden

Zach Davis zorgt voor zijn lichaamsbouw, en dat is te zien. Hij was een atleet in zijn jonge jaren en nam met toewijding deel aan competitieve atletiek. Hoewel hij niet meer deelneemt aan wedstrijden, is het duidelijk dat hij traint en zijn fysieke conditie op peil houdt. Veel van zijn sociale media-inhoud toont Zach zonder shirt op het strand en met zijn talloze tatoeages.

6 Zach Davis is een liefhebbende, liefhebbende vader

Zach heeft er geen geheim van gemaakt dat hij enorm enthousiast was om een baby op deze wereld te verwelkomen. Het is duidelijk dat hij er echt van houdt om vader te zijn en toegewijd is om de beste ouder te zijn die hij maar kan zijn. Hij was actief betrokken bij de zwangerschap van Cheyenne en toen zijn zoon Ace werd geboren, verspreidde Zach Instagram met een overvloed aan liefde en een overvloed aan aanbidding voor zijn zoontje. Hij blijft een liefhebbende, verbonden en zeer actieve vader voor zijn zoontje.

5 De nettowaarde van Zach Davis is hoog, maar niet aangegeven

Zach Davis is verheugd om tegenwoordig de wereld van onroerend goed te betreden, maar dit is een nieuwe onderneming voor de jonge, zelfverklaarde zakenman. Voordat hij in de schijnwerpers kwam toen hij met Cheyenne Floyd begon te daten, werd er niet veel gezegd over wat hij doet voor de kost. Sommigen geloven dat zijn familie rijk is en dat hij van zijn erfenis leeft, terwijl anderen enkele terloopse hints hebben opgepikt die hij heeft achtergelaten, wat suggereert dat hij een soort zakenman is.

Wat zijn vermogen betreft, melden sommige verkooppunten dat hij ongeveer $ 350.000 waard is, terwijl anderen suggereren dat hij een solide $ 1,5 miljoen op zak heeft. Hij blijft ontwijkend als het gaat om persoonlijke details.

4 Hij kan zijn gezin een goed leven bezorgen

Hoewel het niet helemaal duidelijk is waar hij zijn geld vandaan ha alt, is het duidelijk dat Zach Davis meer dan genoeg op de bank heeft en in staat is om zijn gezin financieel te onderhouden. Hij heeft meer dan een paar keer met zijn financiële status gepronkt op zijn sociale media-pagina's, waardoor het duidelijk is dat geen enkel kind van hem ooit iets zal 'willen'. Cheyenne Floyd en haar kleintjes lijken goed te worden verzorgd door Zach.

3 Zach Davis houdt van reizen

Zach houdt absoluut van reizen en zorgt ervoor dat hij zo vaak als hij kan aan boord gaat van een vliegtuig en naar een dromerige bestemming gaat. Hij is net terug van een reis naar Mexico met Cheyenne, Ryder, Ace, evenals Cheyenne's zus en haar jonge kind. Zijn reizen omvatten een aantal populaire bestemmingen en Zach vertelt zijn ervaringen op Instagram.

Je ziet hem vaak aan het strand luieren of genieten van de tijd op het open water op een luxe boot. Wat het avontuur ook is, het lijkt erop dat hij er zin in heeft, want hij blijft genieten van het verkennen van nieuwe locaties terwijl hij naar het buitenland reist.

2 Zach Davis' zoete band met Ryder Wharton

Cheyenne Floyd heeft gezegd dat een van de meest innemende eigenschappen die ze in Zach Davis ziet, zijn vermogen is om zo goed te binden met de dochter die ze deelt met Cory Wharton. Vanaf de allereerste keer dat ze elkaar ontmoetten, kon Zach het echt goed vinden met Ryder, en hij is doorgegaan met het uitbouwen van hun relatie door regelmatig tijd met haar door te brengen. Hij heeft de ouderrol met ongelooflijk gemak op zich genomen en behandelt Ryder met de liefde en genegenheid die je van hem zou verwachten voor zijn eigen kind.

1 Waarom Zach Davis werd gearresteerd

In recent nieuws begon 2022 goed voor Zach, maar het moment was van korte duur. Bij de landing op de internationale luchthaven van Los Angeles op 3 januari werd Zach prompt geboeid en gearresteerd. Hij werd aangehouden nadat hij zijn proeftijd had geschonden. Hij had nog openstaande zaken rond twee diefstallen en een aanklacht wegens rijden onder invloed, wat resulteerde in een arrestatiebevel. Hij is sindsdien vrijgelaten en zal deze zaak voor de rechtbank brengen.

Aanbevolen: