The Walking Dead' zal Maggie Negan eindelijk vergeven voor het afslachten van haar man Glen

Inhoudsopgave:

The Walking Dead' zal Maggie Negan eindelijk vergeven voor het afslachten van haar man Glen
The Walking Dead' zal Maggie Negan eindelijk vergeven voor het afslachten van haar man Glen
Anonim

The Walking Dead nadert het einde en fans vragen zich af wat er zal komen van de tumultueuze relatie tussen Maggie en Negan. Hun eerste ontmoeting in seizoen zes is de geschiedenis ingegaan als een van de meest waanzinnige finale-afleveringen tot nu toe.

Negan, de leider van de Verlossers, nam een honkbalknuppel bedekt met prikkeldraad, genoemd naar zijn vrouw Lucille, naar het hoofd van de arme Glenn. De hele groep van Glenn, inclusief zijn vrouw Maggie, moest erbij zitten en toekijken.

Iemands man afslachten is niet bepaald het ideale scenario dat je je voorstelt als je iemand voor het eerst ontmoet. De daad was sadistisch, barbaars en ronduit onvergeeflijk.

Negan had geen teken van berouw tijdens de executie van zowel Glenn als Abraham, maar heeft sindsdien geprobeerd zijn zonden te bekeren. De huidige verlossingsboog van Negan is voor veel fans een verrassing.

Hoe ga je van een monsterlijke schurk naar een sympathieke held?

Negan vertelt Maggie "I Feel For You"

Jeffrey Dean Morgan, die Negan speelt, bleek een zwak te hebben voor beide kinderen van Rick Grimes, Carl en Judith. Deze voorafschaduwing van de seizoenen leidde hem naar het personage dat hij nu is.

Het duurde vier seizoenen met ups en downs, maar Negan bewees eindelijk zijn loyaliteit aan Carol en Daryl. In seizoen 10 maakte hij het goed met de mensen die hij onrecht had aangedaan.

Negan schakelde zelfs Alpha uit, wat uiteindelijk een einde maakte aan het gevecht met de Whisperers.

"Negan en Daryl werden aangesproken door Whisperers die snel neerbogen voor Negan als de nieuwe Alpha. Omdat hij Alpha twee afleveringen eerder vermoordde, geloofden ze dat hij haar rechtmatige opvolger was - niet Beta. Negan ging even mee mee, maar keerde zich tegen hen om Daryl te redden. Wat zo belangrijk is, is wat deze beslissing zegt over de karakterontwikkeling van Negan."

De oude Negan zou de macht en controle over alles hebben overgenomen, behalve deze nieuwe en verbeterde versie.

De enige persoon die nog over is om het echt goed te maken, is Maggie Rhee. Om de ergste bedreigingen te overleven, moeten Maggie en Negan samenwerken in seizoen 11.

Negan en Maggie delen een meedogenloze oprechte van hart tot hart tijdens de aflevering van gisteravond die Maggie in shock achterlaat.

Negan en Maggie Talk

"Als ik het helemaal opnieuw kon doen… zou ik jullie allemaal hebben vermoord."

Waar zal hun relatie zijn tijdens de laatste aflevering van The Walking Dead ?

Aanbevolen: