Fans smeken Kylie Jenner om Jordyn Woods te 'vergeven' voor de 23e verjaardag van het model

Fans smeken Kylie Jenner om Jordyn Woods te 'vergeven' voor de 23e verjaardag van het model
Fans smeken Kylie Jenner om Jordyn Woods te 'vergeven' voor de 23e verjaardag van het model
Anonim

Model Jordyn Woods heeft enkele vroege verjaardagsfoto's op haar Instagram-pagina gedeeld.

Woods wordt op 23 september 23 jaar. Gisteren deelde ze de foto's van zichzelf omringd door rode ballonnen en een aantal verschillende sportartikelen.

Het nummer "23" stond op handdoeken, kopjes en flessen. 23 is het rugnummer van basketballegende Michael Jordan.

Haar Instagram-naam "Heir Jordyn" (een toneelstuk op "Air Jordan") werd achter haar opgeblazen in zilveren ballonnen.

"Het zijn de details voor mij. Ik heb jullie allemaal gewaarschuwd voor deze week.. het is mijn gouden jaar! 23 op de 23e jordynyear heirjordyn", schreef Woods bij de reeks feestelijke afbeeldingen.

Fans waren er snel bij om Jordyn een "gelukkige verjaardag" te wensen. Velen waren echter van mening dat Jordyn dingen moest regelen met haar voormalige bestie, Kylie Jenner.

"Het zou zo gaaf zijn als Kylie en Jordyn haar verjaardag goedmaken. Het is nog niet te laat!" een commentator schreef.

"Kylie en Jordyn die Jordyn's 23e samen doorbrengen, zou het internet breken", schreef een andere fan.

"Het is zo jammer dat Kylie en Jordyn haar verjaardag niet samen zullen vieren. Ik heb nog steeds hoop", las een Instagram-commentaar.

Jordyn Woods heeft nog steeds niet gesproken met de voormalige beste vriendin Kylie Jenner sinds het Tristan vreemdgaanschandaal hun relatie heeft verpest.

De 22-jarige werd afgesneden van de Kardashian-Jenner-clan nadat bekend werd dat ze Tristan Thompson zou hebben gekust.

Thompson is toevallig de babypapa van Khloe Kardashian. Het incident gebeurde naar verluidt op een feest in februari 2019.

Een bron vertelde PEOPLE.com: "Jordyns standpunt is nu dat ze het gewoon laat zijn wat het is. Ze zei wat ze te zeggen had. Ze werkt. Ze had een rol in een tv-show en ze heeft er komen een paar merkdeals aan. Ze doet niet te veel, maar blijft bezig."

Jordyn deed haar uiterste best om te bewijzen dat ze niet vals speelde met Tristan - en deed zelfs een leugendetectortest.

Tijdens het verschijnen op Red Table Talk, deed het model de test om "de waarheid" te vertellen.

"Ik wil gewoon dat iedereen weet dat ik de waarheid vertel en dat is voor mij het belangrijkste deel van het verhaal, de waarheid."

Sindsdien heeft Jordyn een nieuwe vriendengroep gevonden - rondhangen met Megan Thee Stallion, Lori Harvey, Normani en actrice Ryan Destiny.

In een aflevering van KUWTK verklaarde Khloe Kardashian dat Woods' kant van het verhaal niet overeenkwam met wat Thompson haar had verteld. "Toen Tristan eindelijk in Cleveland was geland, zag hij mijn miljoenen sms'jes", zei ze."Hij wist al wat er aan de hand was en hij kon niets anders doen dan het bevestigen. Ik kreeg antwoord op mijn vragen. Iedereen ging weg en Jordyn bleef. Ze zat op zijn schoot op een stoel, ze zaten allemaal over elkaar heen, ze waren handig. Ze hebben gezoend."

Aanbevolen: