Hoe zou Rick Grimes van The Walking Dead reageren op de nieuwste moord van Negan?

Inhoudsopgave:

Hoe zou Rick Grimes van The Walking Dead reageren op de nieuwste moord van Negan?
Hoe zou Rick Grimes van The Walking Dead reageren op de nieuwste moord van Negan?
Anonim

Ondanks dat ze niet meer op The Walking Dead zijn, vragen sommige fans zich af hoe Rick Grimes (Andrew Lincoln) zou hebben gereageerd op Negans laatste moord. De voormalige leider van de Saviors onthoofdde Alpha (Samantha Morton) in een duivels complot dat was verzonnen door Carol Peltier (Melissa McBride), waarmee een einde kwam aan het schrikbewind van de Whisperer. Maar de vraag waar velen over nadenken, is hoe Rick op de moord zou hebben gereageerd.

Hoewel het redelijk is om aan te nemen dat de Alexandriërs Negan terug met open armen zullen verwelkomen, betekent dat niet dat iedereen zo ontvankelijk zal zijn. Vooral Rick Grimes zou sceptisch zijn geweest over Negans motieven.

Op dit moment wijst niets erop dat Andrew Lincoln zijn rol als Rick in The Walking Dead opnieuw vertolkt. Maar als zijn personage opnieuw zou verschijnen na Negans moord op Alpha, zou Rick waarschijnlijk een paar woorden hebben voor zijn voormalige vijand.

Zou Rick het ermee eens zijn dat Negan Alpha moest vermoorden?

Alpha en Negan op The Walking Dead
Alpha en Negan op The Walking Dead

In termen van hoe hij zou reageren, zou Rick waarschijnlijk teleurgesteld zijn dat Negan opnieuw zijn toevlucht nam tot moord. Rick hoopte dat de laatste zou leren van fouten uit het verleden en zou afzien van moorden om een klein conflict te stoppen, maar dat is niet het geval. Negan ging in plaats daarvan terug naar zijn oude manier van doen en manipuleerde Alpha lang genoeg om haar te bespringen, waarbij hij haar daarbij vermoordde.

Aan de andere kant zou Rick een heel andere reactie kunnen hebben op Negan die Alpha afslacht. Misschien is Rick, nadat hij verstrikt is geraakt in alle ontberingen die de Whisperers zijn vrienden hebben aangedaan, het ermee eens dat het doden van Alpha de enige optie is die het voortbestaan van alle anderen garandeert.

De voormalige leider van Alexandria kwam tot een vergelijkbare conclusie toen hij in seizoen 4 werd geconfronteerd met schurken als Gareth (Andrew J. West) en Joe (Jeff Kober) van The Claimers. - vluchtige situaties escaleren, hoewel geen van beiden naar reden wilde luisteren. Als gevolg daarvan moest hij een einde maken aan hun leven.

Kan Andrew Lincoln terugkeren naar The Walking Dead?

Andrew Lincoln over The Walking Dead
Andrew Lincoln over The Walking Dead

Hoewel beide conclusies slechts geruchten zijn, kan Andrew Lincoln terugkeren naar The Walking Dead om fans een echt antwoord te geven. Hij zou de headliner zijn van de Un titled Walking Dead-films, maar met producties in de Verenigde Staten die zijn stilgelegd totdat de coronaviruspandemie voorbij is, zullen ze waarschijnlijk niet plaatsvinden.

Rekening houdend met hoeveel tijd er is verstreken sinds Lincoln uit The Walking Dead vertrok, zal een nieuwe vertraging de release van de film vermoedelijk te ver in de toekomst terugdringen. Vroege prognoses schatten dat het in 2021 zal uitkomen, maar nu de producties in de nabije toekomst worden stopgezet, is de kans groot dat het werk pas over een jaar zal beginnen.

In dat scenario zal de eerste van AMC's Walking Dead-films op zijn vroegst eind 2022 uitkomen. Het grootste probleem met het uitstellen van een film tot die tijd is dat fans Lincoln zullen vergeten. Zijn laatste optreden in The Walking Dead was in 2018, met een gat van vier jaar tussen toen en zijn volgende mogelijke optreden.

Annuleer de films voor een televisieretour

Titelafbeelding van Walking Dead-film
Titelafbeelding van Walking Dead-film

Vanwege de langdurige onderbreking van Lincoln zou het AMC kunnen zijn om de films voorlopig op de plank te houden en hun sterspeler terug te brengen. De show nam onlangs ook afscheid van Danai Gurira's Michonne, die weer een oude ster uit de plot haalde. Dat verlies, hoewel teleurstellend, is misschien wat AMC motiveert om Lincoln opnieuw te rekruteren.

Aanvankelijk verliet Lincoln de show om meer tijd met zijn gezin door te brengen. En hoewel dat vermoedelijk nog steeds het geval is, zou AMC mogelijk een deal kunnen sluiten om het personage van Lincoln in een beperkte capaciteit te laten verschijnen. Misschien kan het netwerk zelfs een tv-special regelen die het boek over Rick Grimes sluit, ervan uitgaande dat plannen voor een trilogie van films niet uitkomen. Op die manier kunnen fans hun favoriete personage zien terugkeren en hoeft Lincoln de show niet voorrang te geven boven zijn familie.

Al met al, nu de situatie er steeds meer op lijkt dat AMC hun Walking Dead-films zal annuleren, is het de beste keuze om Lincoln terug te brengen voor een beperkt evenement. Het zou een perfecte opstelling zijn voor het vertrek van hem en Negan, wat een terugkeer veelbelovend maakt. De sterren van de twee series hebben ook onafgemaakte zaken te verwerken, en de enige manier waarop ze voor de zaak kunnen zorgen, is nog een laatste gevecht.

Aanbevolen: