Heeft Teresa Giudice het controversiële verleden van haar verloofde echt vergeven

Inhoudsopgave:

Heeft Teresa Giudice het controversiële verleden van haar verloofde echt vergeven
Heeft Teresa Giudice het controversiële verleden van haar verloofde echt vergeven
Anonim

Nadat ze Teresa en Joe Giudice verschillende seizoenen van The Real Housewives van New Jersey hadden zien worstelen in hun huwelijk, wisten fans dat de scheiding van Teresa en Joe een goed idee was. En fans waren blij om te horen dat Teresa weer verliefd was geworden. In het begin leek Teresa niet te willen praten over Luis Ruelas in de show, en haar schoonzus Melissa Gorga was zich duidelijk bewust dat er iets aan de hand was. Uiteindelijk deelde Teresa het geweldige nieuws, en zowel haar co-sterren als kijkers juichten haar toe toen ze deze nieuwe fase van haar leven inging.

Maar hoewel het geweldig is dat Teresa een nieuwe partner heeft na haar scheiding van Joe, en fans wisten dat Teresa zich zou gaan verloven, wordt er wel eens gepraat over Luis met een controversieel verleden. Is dit iets waar Teresa om geeft… of als ze zo verliefd is dat ze het niet erg vindt? Laten we eens kijken of Teresa Giudice het controversiële verleden van haar verloofde Luis Ruelas heeft vergeven.

Teresa's reactie op het schandaal

Wanneer iemand die zo beroemd is als Teresa met iemand nieuw begint te daten, zullen mensen zeker meningen en vragen hebben, en het wordt een groot gespreksonderwerp. Fans hebben gezegd dat Joe en Luis op elkaar lijken, maar mensen hebben zich ook afgevraagd over de negatieve pers over Luis.

Andy Cohen stelde Teresa vragen over Luis tijdens de reünie van seizoen 11 van The Real Housewives of New Jersey. Op basis van wat Teresa zei, klinkt het alsof ze niet gelooft dat het gepraat over Luis waar is, en ze denkt dat mensen praten omdat ze een beroemde realityster is.

Volgens Too Fab bracht Andy ter sprake hoe Kim DePaola, die vroeger op RHONJ verscheen, met David Yontef op de podcast Behind the Velvet Rope verscheen en sprak over Luis die de banden van een ex verpest en hem zelfs beschuldigde van emotionele misbruik. Teresa zei: "Volgende vraag. Ik praat niet over rioolratten, sorry" en voegde eraan toe: "Ik heb medelijden met hem dat dit vanwege mij wordt gedaan. Deze meisjes hebben zo'n dorst."

Andy noemde ook het artikel op pagina zes over Luis waarin stond dat hij 'geslachtsgeobsedeerd' is. Teresa's reactie? Ze zei: "Je kunt natuurlijk niet alles geloven wat je leest, maar ja, ik heb mijn match gevonden."

Andy wilde weten of Teresa bang was, en ze antwoordde: Helemaal niet. Ik zei hem het gewoon te negeren.'

Een bron vertelde Page Six dat Luis en Joe elkaar hadden ontmoet en dat Teresa ook de vrouw ontmoette met wie Luis vroeger trouwde, en dat ze samen gelukkig zijn en zich positief voelen. De bron zei dat "een geminachte ex" wat bekendheid en aandacht wilde krijgen en daarom hebben mensen deze dingen over Luis gezegd.

Wat zeggen mensen over Luis?

Hoewel Teresa lijkt te hebben gesuggereerd dat wat mensen over Luis zeggen niet waar is, klinkt het niet geweldig, aangezien zijn voormalige partners zich tegen hem hebben uitgesproken. Als je een nieuwe relatie hebt of net verloofd bent, zijn dit niet de dingen die je over je partner wilt horen.

Volgens Page Six was Luis ooit verloofd met Paula Sanchez, en een bron zei dat ze ruzie hadden over Luis' wens om meerdere keren per dag seks te hebben. De bron legde uit: Negenennegentig procent van hun ruzies waren omdat hij klaagde dat ze niet genoeg seks hadden. Als ze op één dag vier keer seks hadden, was er een klacht.”

Vanessa Reiser, een andere ex-verloofde, ondernam in 2020 juridische stappen tegen hem. Page Six meldde dat ze haar verhaal deelde in de gerechtelijke documenten: “Hij eiste dat ik beschikbaar zou zijn voor seks wanneer hij maar wilde. Als ik bezwaar maakte tegen zijn eisen, zou Luis Ruelas me straffen. Hij zou gemeen zijn, zich van me terugtrekken en me de schuld geven van wat er is gebeurd.'

Hoewel Teresa heeft gezegd dat mensen gewoon willen roddelen en ze klinkt heel gelukkig en verliefd, klinkt het alsof Luis' verleden een verhaallijn zou kunnen worden in seizoen 12 van The Real Housewives of New Jersey. Dit lijkt niet iets dat heel snel zal verdwijnen.

Volgens The Sun zei een bron dat Jennifer Aydin de relatie een goed idee vindt, maar de andere co-sterren van Teresa waren er negatief over. En Margaret Joseph is ook openhartig geweest.

De bron zei: "Iedereen heeft over Teresa geroddeld, maar Margaret Josephs was het meest luidruchtig voor de camera en beweerde dat Luis Ruelas een 'seksverslaafde' is met 'een geschiedenis van misbruik' waarin ze naar verhalen verwijst die Louie's vroegere vriendinnen online hebben gedeeld." De bron sprak over Teresa's co-sterren die zeiden dat Luis "een opportunist" is en zei dat Teresa's co-sterren zich afvragen hoe ze kon zijn met iemand met dit soort verleden.

Page Six meldde dat Luis werd beschuldigd van mishandeling van Jesse Palmieri, een man met wie hij in een "road rage"-situatie terechtkwam.

Wanneer RHONJ terugkeert voor seizoen 12, wordt er hopelijk meer over Luis en zijn verleden gepraat en kunnen fans meer over de situatie te weten komen.

Aanbevolen: