Batwoman': Ruby Rose bedreigd door de CW om 10 dagen te werken nadat ze haar nek had gebroken

Inhoudsopgave:

Batwoman': Ruby Rose bedreigd door de CW om 10 dagen te werken nadat ze haar nek had gebroken
Batwoman': Ruby Rose bedreigd door de CW om 10 dagen te werken nadat ze haar nek had gebroken
Anonim

Op woensdag deelde voormalig Batwoman-ster Ruby Rose gruwelijke details over de arbeidsomstandigheden op de set tijdens haar tijd in The CW Arrowverse-serie. De actrice verscheen in het eerste seizoen van de show en speelde Kate Kane; tweede neef van moederszijde Bruce Wayne's. Haar karakter toonde een passie voor sociale rechtvaardigheid en was toegewijd aan het verdedigen van Gotham in afwezigheid van Batman.

Rose verliet de serie na één seizoen en werd in seizoen 2 vervangen door Javicia Leslie. De Australische acteur heeft nooit de echte reden voor het verlaten van de serie gedeeld, maar nu heeft ze het allemaal onthuld.

Ruby Rose werd bedreigd, mocht niet deelnemen aan Comic-Con

De actrice deelde meerdere Instagram-verhalen, met details over de horror waarmee ze werd geconfronteerd tijdens het werken aan de show. Ze riep showrunner Caroline Dries bij zich, evenals Greg Berlanti en Sarah Schechter van Berlanti Productions.

"Genoeg is genoeg", schreef Rose op Instagram. Ze voegde eraan toe: "Ik ga de hele wereld vertellen wat er echt op die set is gebeurd." De ster onthulde verder dat Peter Roth, voormalig voorzitter van de televisiegroep van WB, suggestieve avances had gemaakt bij jonge vrouwen, en een privédetective op haar had gezet.

De acteur deelde verder video's van het kantoor van haar dokter, met details over het nekletsel dat ze opliep tijdens het filmen van de serie. Rose heeft de blessure eerder besproken, maar deze keer zei ze dat er meerdere waren. De acteur wees erop dat ze een tumor had en ook een grote ribblessure, terwijl ze fans eraan herinnerde dat ze er "stijf" uitzag in de serie.

Ruby Rose vertelde dat ze werd bedreigd om 10 dagen na haar blessure weer aan het werk te gaan, anders zou de "hele crew en cast" worden ontslagen omdat Roth weigerde haar te herschikken.

"Aan iedereen die zei dat ik te stijf was voor Batwoman, stel je voor dat je 10 dagen hierna weer aan het werk gaat … 10 DAGEN!!!!!! (of de hele crew en cast zouden worden ontslagen en ik zou iedereen neer omdat Peter Roth zei dat hij niet zou herschikken en ik verloor gewoon de studiomiljoenen (door geblesseerd te raken op zijn set), dat is degene die zoveel mensen hun baan heeft gekost."

Ruby kon ook niet aanwezig zijn op Comic-Con International: San Diego in 2019, een evenement waar ze naar uitkeek, omdat het team weigerde haar werkschema rond het evenement aan te passen. Ze ging verder met andere schokkende onthullingen: een bemanningslid liep ook derdegraads brandwonden op, een ander raakte verlamd en een vrouwelijk bemanningslid werd "verlamd achtergelaten" na de nalatigheid van The CW en de weigering om te stoppen met filmen tijdens Covid-19.

Batwoman-fans zijn geschokt door het nieuws en riepen WB en The CW uit voor hun acties terwijl ze IStandWithRubyRose steunden.

Aanbevolen: