Southern Charm'-ster Madison MeCroy liet haar verloofde werken om haar hart te winnen nadat ze elkaar ontmoetten

Inhoudsopgave:

Southern Charm'-ster Madison MeCroy liet haar verloofde werken om haar hart te winnen nadat ze elkaar ontmoetten
Southern Charm'-ster Madison MeCroy liet haar verloofde werken om haar hart te winnen nadat ze elkaar ontmoetten
Anonim

Gebaseerd op het feit dat het genre 'reality'-tv wordt genoemd, lijkt het er zeker op dat dergelijke shows over gewone mensen zouden moeten gaan die hun dagelijks leven leiden. Omdat de meeste mensen echter weten hoe het is om een typisch leven te leiden, is het logisch dat de meeste 'reality'-shows gericht zijn op mensen die een buitengewoon leven leiden. Zoals iedereen die de show heeft gezien bijvoorbeeld al weet, hebben de mensen die schitteren in Bravo's Southern Charm veel geld binnen handbereik.

Bovenop het feit dat het interessant is om shows te kijken die zich richten op de rijken en beroemdheden, kijken veel mensen naar Southern Charm om het liefdesleven van de cast te volgen. Hoewel ze bijvoorbeeld een rommelige breuk hadden, willen veel Southern Charm-fans Craig Conover en Naomie Olindo zien verzoenen. Bovendien was er veel belangstelling voor het liefdesleven van Madison LeCroy, inclusief het feit dat fans willen weten hoe ze haar verloofde heeft ontmoet.

Hoe heeft Madison LeCroy haar verloofde ontmoet?

In deze tijd lijkt de meerderheid van de mensen hun partner op één manier online te ontmoeten. In sommige gevallen betekent dat dat twee mensen verbinding maken via sociale media, en in andere gevallen komen relaties samen dankzij dating-apps. Hoewel de meeste sterren er alles aan doen om mensen te vermijden wanneer ze in het openbaar uitgaan, hebben zelfs sommige beroemdheden de afgelopen jaren dating-apps gebruikt om liefde te vinden.

Door de overweldigende populariteit van dating-apps, hebben sommige mensen misschien aangenomen hoe Madison LeCroy haar verloofde Brett Randler online heeft ontmoet. Maar, zoals Le Croy in 2021 aan US Weekly vertelde, ontmoette Madison haar nieuwe man voor het eerst op een ouderwetse manier, in persoon.

“Iets meer dan twee maanden geleden was ik op bezoek in Scottsdale, Arizona, met een stel van mijn vriendinnen voor een vrijgezellenfeest. Hij was daar voor het verjaardagsfeestje van een vriend. Ik kende hem op dit moment niet, maar ik ga deze bar binnen en we sluiten meteen onze ogen vanaf de andere kant van de kamer. Het was, zoals, instant. En ik bedoel, je kunt hem echt niet missen. … Hij is absoluut prachtig.”

"We sluiten onze ogen onmiddellijk en de bruid zegt: 'Hé, laten we naar de overkant gaan.' En ik denk in mijn hoofd: 'Oh mijn God. Verdomme, ik wilde met die man praten, 'maar ik was niet van plan om naar hem toe te lopen.' "Het volgende dat ik weet, zie ik hem, zoals, b-lining [naar mij toe] en ik praat in een snel tempo en ik kijk naar mijn vriend als: 'Wat gaat deze man doen? Alsof ik nerveus ben.’ Ja, hij maakt me erg nerveus. En hij komt naar me toe en hij zegt: 'Wat is je naam? Ik moet je eruit halen. Ik heb je nummer nodig. Ik moet je weer zien.'”

Hoewel Madison LeCroy geïnteresseerd was in Brett Randler vanaf het moment dat ze hem zag, liet ze hem nog steeds door hoepels springen nadat hij om haar nummer had gevraagd."Ik zei: 'Je kunt me eruit halen, maar je moet me uitschakelen in Charleston, South Carolina.' En hij zegt: 'Dat vind ik prima. Wanneer ben je beschikbaar?'" "Dus dan, zondag vlieg ik terug naar de stad, en hij stuurt me een video en hij zegt: 'Charleston is mooi. Het weer is hier geweldig.' En ik heb zoiets van: 'No f–king way kwam deze man hier gewoon opdagen.' Dus, je kent mij en al mijn homo's, we beginnen met het doen van achtergrondcontroles en we beginnen zijn nummer te draaien en ervoor zorgen dat hij geen seriemoordenaar is of zo.'

Hoe vroeg Brett Randler Madison LeCroy om met hem te trouwen?

In het eerder genoemde interview waarin Madison LeCroy onthulde hoe ze Brett Randler ontmoette, verklaarde ze ook dat hij haar zoon op dat moment al had ontmoet. Op basis daarvan en het feit dat Randler snel naar South Carolina vloog om LeCroy mee te nemen op een date nadat het paar elkaar voor het eerst ontmoette, was het heel duidelijk dat het paar snel bewoog. Met dat in gedachten, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Randler LeCroy vroeg om met hem te trouwen, ongeveer vier maanden nadat de wereld hoorde dat ze in de eerste plaats aan het daten waren.

Tijdens het deelnemen aan een Amazon Live-sessie in oktober 2021, onthulde Madison LeCroy aan de wereld dat Brett Randler haar een week eerder had voorgesteld. Kort na die onthulling sprak LeCroy met People en onthulde de charmante details over hoe Randler haar ten huwelijk vroeg. Volgens wat LeCroy tijdens dat interview onthulde, hebben zij en Randler "veel gereisd" in de zomer van 2021, en ze "dacht dat het rond die tijd zou gebeuren". In plaats daarvan verraste Randler LeCroy door een aanzoek te doen met haar zoon Hudson daar nadat het paar was teruggekeerd van een diner om haar verjaardag te vieren.

“Voordat je het weet, komen we terug naar huis en ik denk dat het gewoon een verjaardagsdiner is, en mijn zoon is hier aan het rondspringen, en ik draai me om en mijn verloofde zit op één knie en stelt voor om mij in mijn woonkamer', zegt ze. 'Het was zo intiem. Ik heb als een gek gehuild van blijdschap. [Ik ben] zo opgewonden."

Aanbevolen: