Friends': volgens fans het meest trieste moment van de show

Inhoudsopgave:

Friends': volgens fans het meest trieste moment van de show
Friends': volgens fans het meest trieste moment van de show
Anonim

Sitcoms zijn al decennia lang niets minder dan een kracht op het kleine scherm. Door de hele geschiedenis van de televisie is het sitcom-genre misschien wel het meest succesvolle aller tijden geweest. Moderne sitcoms zoals Seinfeld of The Office zijn bijvoorbeeld twee van de grootste in de geschiedenis.

Friends debuteerde in de jaren 90 en vanaf dat moment was niets meer hetzelfde. De fanbase van de show is nog steeds enorm en fans praten graag over het beste en slechtste dat uit de show komt.

Dus, wat is het treurigste moment in de geschiedenis van Friends? Laten we horen wat de fans te zeggen hadden!

'Friends' is een klassieker

Op dit moment v alt er vrijwel niets meer te zeggen over Friends en de ongelooflijke erfenis die het op het kleine scherm heeft. De serie veroverde de jaren 90 en luidde de jaren 2000 in stijl in. Terwijl het dit deed, verdiende het het netwerk miljoenen terwijl het zijn leads in bekende namen veranderde.

Shows zoals Friends komen niet vaak voor, en als ze dat doen, zorgen fans ervoor dat ze van elk moment genieten. Deze shows hebben zo'n geweldige manier om contact te maken met hun enorme publiek, en een van de manieren waarop dit gebeurt, is door herkenbaar te zijn en toch het prachtige element van een fictief werk te behouden.

Omdat Friends zo vaak door fans en critici is ontleed, spreekt het vanzelf dat mensen lang hebben gesproken over de beste en slechtste momenten uit de legendarische run van de show op NBC.

Het heeft veel hilarische momenten

Friends is het perfecte voorbeeld van een show met te veel geweldige momenten om te tellen, en wanneer fans naar de show kijken, krijgen ze de kans om die geweldige momenten helemaal opnieuw te beleven en krijgen ze ook de kans om andere te waarderen momenten die in eerste instantie aan hen voorbij waren gegaan.

Veel fans en zelfs websites hebben geprobeerd deze hilarische momenten te rangschikken, en er zijn een aantal opvallende punten die consequent worden benadrukt.

Bij Ranker hebben ze het grappigste moment van de show beschreven.

"Tijdens een stroomstoring in New York City probeert Ross zijn gevoelens aan Rachel op Monica's balkon te bekennen wanneer een schattige, pluizige kat op zijn schouder springt en hem aanv alt uit de haat in zijn kleine hartje. Ondertussen, Monica, Phoebe en Joey zingen Top of the World binnen bij kaarslicht", schreef de site.

Nadine Rebecca koos ondertussen de regel: "Ross trouwde met Rachel in Vegas en is gescheiden! Opnieuw!"

Het is zo gemakkelijk om door de grappige momenten van de show te bladeren, maar als het gaat om de treurige kant van de dingen, wordt het een beetje uitdagender voor de fans.

Sommige fans denken dat dit het treurigste moment van de show is

Dus, wat is het treurigste moment in de geschiedenis van de show? Om eerlijk te zijn, er zijn een aantal momenten om uit te kiezen, en deze vraag is door de jaren heen vele malen gesteld. Als je de meningen van fans doorzoekt, is er echter één bepaalde scène die steeds weer opduikt.

In seizoen twee werd in de show "The One with the Prom Video" uitgezonden, met een flashback van enkele van onze favoriete personages die zich opmaakten voor het bal. Tijdens de video breekt Ross zijn hart als hij Rachel naar het bal vraagt. Dit is het moment dat veel fans hebben geselecteerd als de meest trieste in de geschiedenis van de show.

Zoals op Reddit schreef gebruiker: "Voor mij is het de scène waarin de groep kijkt hoe Monica en Rachel zich klaarmaken voor het schoolbal, en Ross maakt zich klaar om Rachel mee te nemen naar het schoolbal alleen voor Chip om te verschijnen, omdat ik 100% begrijp de pijn die Ross toen voelde, terwijl je jezelf helemaal voorbereidde en voorbereidde op iets waar je al tijden van droomde, alleen om het allemaal verschrikkelijk in elkaar te laten storten."

Eén gebruiker sprak specifiek over het acteerwerk van de scène en schreef: "Man, Schwimmer weet echt hoe hij een medelijdende uitdrukking op moet zetten. Ik voelde me zo geraakt door zijn gebaar dat ik echt in tranen uitbarstte. (Maar ik denk ook dat dat het te maken had met het feit dat ik het net had uitgemaakt met mijn toenmalige vriend)."

Een andere gebruiker in een aparte thread schreef: "The One with the Prom Video, en Ross staat op het punt Rachel voor het bal te vragen, maar ze gaat weg. Ik weet niet waarom dat me zo raakte, maar ik snikte. (En ik ben geen grote huiler)."

Het is duidelijk dat dit moment bij veel fans thuiskwam, en daarom wordt het consequent gerangschikt als een van de treurigste momenten van de show.

Aanbevolen: