Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'Real Housewives' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'Real Housewives' was
Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'Real Housewives' was
Anonim

Met een Bravo-franchise die uit veel verschillende steden bestaat, is het geen wonder dat fans sommige momenten op de Real Housewives ongemakkelijk vinden. Mensen hebben het er nog steeds over dat Vicki Gunvalson van streek raakte over een familiebusje en het gevecht tussen Tamra Judge en Jeana Keough bestond erin dat Tamra wijn in haar gezicht gooide.

Er is één Real Housewives-moment in het bijzonder waar kijkers altijd over praten en het gebeurde op de Real Housewives of Orange County. Laten we eens kijken.

Gretchens voorstel om te Slade

Fans van RHOC herinneren zich dat ze meerdere seizoenen naar Gretchen Rossi hebben gekeken. De ster heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen en kijkers keken naar haar fantastische levensstijl en haar langdurige relatie met Slade Smiley.

In de aflevering "An Immodest Proposal" van seizoen 8 vroeg Gretchen Slade ten huwelijk, en ze nam een nummer voor hem op. In één scène luistert Slade ernaar, en hij is in de war over wie er zingt. Hij ziet er de hele tijd erg emotioneel en ontroerd uit. Hij vraagt: "Is ze hier?" Toen ging hij op een dak en zag haar daar, en ze vroeg haar ten huwelijk.

Het blijkt dat fans van RHOC dit behoorlijk gênant vonden.

Een fan plaatste een bericht in een Reddit-thread en schreef: "Ik kan niet geloven dat niemand Gretchen's 'marry me'-lied heeft genoemd. Dat was serieus het meest chagrijnige dat ik ooit heb gezien." Een andere kijker zei: "De hele Gretchen die Slade een voorstel deed, was cringy."

Een andere RHOC-fan noemde het voorstel 'beschamend overdreven' en noemde 'de onnodige helikopter'.

Fans vragen zich zeker af waarom het paar nog niet is getrouwd. Volgens Mensen.com, Gretchen had een trouwdatum in 2018, maar ze zei dat Slade's moeder en een van haar vrienden zeiden dat het Memorial Day-weekend was, dus ze hadden uitstapjes gepland. Gretchen deelde dat ze kinderen wilden hebben en dat ze zich daarop concentreerden: ze zei: Al onze middelen zijn daar echt op ingezet. Iedereen die ooit IVF heeft gedaan, weet hoe ongelooflijk duur het is, en we hebben drie rondes meegemaakt. Je kunt je voorstellen hoeveel dat geld is.”

Volgens een Us Weekly-verhaal uit april 2021 sprak Gretchen opnieuw over IVF en zei dat ze trouwringen om hadden ondanks dat ze niet officieel getrouwd waren. Gretchen zei: Ik draag een ring alsof hij mijn man is. Hij draagt een ring. We noemen elkaar man en vrouw. Het is gewoon, we hebben geen juridische krant die het zegt.”

De reactie van de cast

Tijdens de reünie spraken de huisvrouwen over de verloving en vroeg Andy Cohen: "Wat denk je dat Gretchen doet dat nep is voor de camera?" Vicki Gunvalson zei: 'Haar verloving. Ik denk dat als je niet aan het filmen was, dat allemaal niet zou zijn gebeurd." Ze vervolgde: "Ik denk dat het allemaal voor de show is gedaan" en zei: "de uitgebreide opdracht was gedaan voor tv."

Lydia McLaughin zei dat het gerucht ging dat Gretchen dat seizoen geen geweldige verhaallijn had, dus ze dacht dat zo'n voorstel zou helpen.

Heather Dubrow zei: "Ik voelde me leeg" toen ze naar het voorstel keek.

Toen haar werd gevraagd wanneer ze ging trouwen, zei Gretchen: "Ik weet het niet. Ik probeer gewoon te genieten van de verloving en blijkbaar laten jullie me dat niet doen."

Volgens E! Nieuws, Tamra Judge zei dat het zeker een verhaallijn was: "Ik herinner me een gesprek met Gretchen en ik zei tegen haar: 'Je doet niets. Je hebt niets aan de hand met je leven. Je hebt geen kinderen, je bent niet getrouwd,' en zie, ze kwam met dit grote plan om Slade ten huwelijk te vragen."

Het is interessant om te horen wat de andere castleden van het voorstel vonden, aangezien kijkers het ook erg overdreven vonden, aangezien veel stellen zich verloven zonder liedjes op te nemen of een helikopter te gebruiken.

In mei 2021 verscheen Gretchen op Watch What Happens Live with Andy Cohen, en ze zei dat ze tevreden is met haar relatie, ondanks dat ze niet getrouwd is.

Gretchen zei: "Weet je, we zijn echt heel tevreden met onze huidige regeling. Zoals ik ernaar kijk, kijk naar Goldie [Hawn] en Kurt [Russell] of Oprah [Winfrey] en Stedman [Graham] "Ze hebben voor altijd geduurd. Dus, weet je, misschien gaan we gewoon die weg. Ik ben gelukkig, ik heb nog steeds een relatie, en ik denk dat dat alleen voor zichzelf spreekt. En ik denk dat dat het laatste woord is."

Gretchen vertelde Us Weekly dat zij en Slade al 12 jaar een relatie hebben en dat ze zich al betrokken voelen bij elkaar, dus trouwen is geen groot probleem. Het klinkt alsof ze dat misschien niet doen, maar als ze dat wel doen, zei ze dat het geweldig zou zijn om een feestje te geven en het te vieren.

Aanbevolen: