Jerry Seinfeld zegt dat dit de beste 'Seinfeld'-afleveringen zijn

Inhoudsopgave:

Jerry Seinfeld zegt dat dit de beste 'Seinfeld'-afleveringen zijn
Jerry Seinfeld zegt dat dit de beste 'Seinfeld'-afleveringen zijn
Anonim

Hoewel sommige mensen sommige Seinfeld-afleveringen verkiezen boven andere, zijn er altijd een paar die als de grootste hits worden beschouwd. Fans zijn dol op de aflevering The Chinese Restaurant en het was hilarisch toen George zich voordeed als zeebioloog. Fans kunnen in de meeste afleveringen iets grappigs vinden, of het nu een kleinere verhaallijn is waarbij Kramer en Newman iets doms verzinnen, of Elaine die een ander werkprobleem of een datingcrisis aanpakt.

Hoewel Jerry Seinfeld veel andere dingen heeft gedaan in zijn carrière, waaronder zijn populaire serie Comedians In Cars Getting Coffee, vragen fans en critici hem altijd naar Seinfeld. En iedereen wil weten welke afleveringen van zijn beroemde sitcom zijn favorieten zijn. Blijf lezen om erachter te komen welke Seinfeld-afleveringen volgens Jerry Seinfeld de beste zijn.

Jerry Seinfeld geniet van "The Pothole"

Fans willen altijd horen wat Jerry Seinfeld te zeggen heeft, of Jerry nu commentaar geeft op Friends of natuurlijk geheimen deelt over zijn eigen populaire sitcom.

Jerry Seinfeld deed een Reddit "AMA" en sprak over de afleveringen van Seinfeld waar hij van houdt.

Volgens Digital Spy zei Jerry over deze aflevering: Het was echt leuk om te schieten en het was leuk om Newman in brand te steken.

"En hij schreeuwde: 'Oh, de mensheid', zoals van de ramp met de Hindenburg. Het is een van mijn favorieten."

"The Pothole" is de zestiende aflevering van seizoen 8 en bevat een paar hilarische verhaallijnen die fans zich zullen herinneren. In het begin raakt Jerry in paniek als hij in de badkamer is en de tandenborstel van zijn vriendin in het toilet belandt. Kramer besluit ook dat hij een snelweg wil overnemen.

Maar de meest memorabele verhaallijn is natuurlijk dat George zijn sleutels verliest in een kuil. Hoewel dat zeker al een enorm probleem zou zijn, wordt het erger omdat de kuil niet langer, nou ja, een gat is.

Volgens Indiewire.com kunnen fans de kuil niet meer zien omdat de Netflix-afleveringen van Seinfeld zijn geremasterd in de 16:9-verhouding.

"The Rye" is ook een geweldige aflevering volgens Jerry Seinfeld

In dezelfde Reddit-post zong Jerry Seinfeld ook de lof van "The Rye", een andere populaire aflevering met zo'n grote fanbase.

Jerry zei dat het geweldig was om de aflevering in Paramount Studios te filmen. Hij zei dat het gevoel was "wauw, dit is bijna als een echte tv-show." Hij deelde dat de eerste paar seizoenen van Seinfeld "niet succesvol waren". De cast en crew hebben de hele nacht gefilmd.

Jerry vervolgde: "We hadden het idee van een Marble Rye en we moesten het in een buitenset opnemen, en dit was erg duur om te doen, het is net een filmhuis daar in Paramount in LA. Hun staande set voor New York ziet er precies zo uit, en we dachten ' dit is waar de VOLWASSEN shows zijn, de ECHTE shows zoals Murphy Brown.' We voelden ons alsof we een rare kleine weesshow waren. Dus dat was een groot probleem voor ons."

"The Rye" is de elfde aflevering van seizoen 2 en zeker een van de beroemdste. Als Susan en George met beide ouders bij elkaar komen, denkt Frank dat een knikkerrogge een leuk cadeau zou zijn. Maar als Susans ouders het aan niemand aanbieden, wil Frank het weer.

Fans herinneren zich de hilarische problemen die George en Jerry krijgen als George een van zijn briljante (maar misschien niet zo briljante) ideeën heeft. George wil nog een knikkerrogge kopen, dus Susan's ouders denken dat het nooit ergens heen is gegaan. Jerry steelt uiteindelijk een roggebrood van een oudere vrouw.

Wat denkt de rest van de cast en crew?

Larry David houdt van "The Contest", aldus The Hollywood Reporter. Toen de cast van Seinfeld zich voor de verkiezingen van 2020 verzamelde voor een inzamelingsactie voor de Democratische partij in Texas, deelde Jason Alexander mee dat 'The Marine Biologist' de aflevering is die hij het leukst vindt.

Julia Louis-Dreyfus zei dat ze dol is op "Soup Nazi", de aflevering van seizoen 7 waarin de vrienden graag soep krijgen van een man genaamd Yev Kassem die streng is over hoe mensen moeten handelen als ze bestellen.

Toen Jason Alexander op de podcast Inside of You With Michael Rosenbaum verscheen, zei hij dat hij het geweldig vond toen George in zijn zak stak en Kramers golfbal pakte. De acteur zei: Er was een stevige minuut of meer gelachen. Dat is veel lachen, waar je niet verder kunt, je kunt de volgende regel niet doen, omdat het publiek zo hard lacht? Dat was enorm.”

Volgens Gothamist werd Jerry Seinfeld geïnterviewd op Watch What Happens Live met Andy Cohen en zei dat hij de aflevering "The Alternate Side" van seizoen 3 niet leuk vindt. Jerry sprak over de hoofdverhaallijn van Elaine die een relatie had met een man van in de zestig die toen een hartaanval kreeg.

Jerry zei: "Het was een oudere man en we gaven hem eten op de bank… en ik voelde me erg ongemakkelijk bij die aflevering… Het was raar, hij zat in een rolstoel. Het was ongemakkelijk."

Aanbevolen: