The Love Is Blind Cast zegt dat dit het beste is aan de Netflix-show

Inhoudsopgave:

The Love Is Blind Cast zegt dat dit het beste is aan de Netflix-show
The Love Is Blind Cast zegt dat dit het beste is aan de Netflix-show
Anonim

Netflix's Love is Blind Seizoen 2 zag een groot aantal interessante koppels en vriendschappen ontstaan in de loop van 11 afleveringen. Aan het einde zag de show in totaal zes koppels zich verloofd verlaten, hoewel later werd onthuld dat twee andere koppels uiteindelijk "ik doe" zeiden tijdens ceremonies die nooit werden uitgezonden.

Hoewel de deelnemers die liefde vonden (of het nu duurde of niet) de ervaring van Love is Blind duidelijk waardeerden, was romantiek niet noodzakelijk het hoogtepunt voor de deelnemers.

In feite waren de deelnemers in interviews en posts op sociale media na afloop van seizoen twee heel duidelijk over het eigenlijke hoogtepunt van de show-ervaring, en het was niet echt liefde.

Love Is Blind streeft naar langdurige huwelijken

Het lijdt weinig twijfel dat de makers van de show wilden dat mensen echte connecties met de show zouden vinden. Maker Chris Coelen had in een interview met Deadline beweerd dat Love is Blind meerdere problemen met dating-apps wil oplossen.

In tegenstelling tot de meeste andere datingshows die in het verleden zijn uitgebracht, is Love Is Blind anders in die zin dat het de deelnemers in staat stelt om op een organische manier betekenisvolle banden te vormen. Coelen beweerde dat de show op zich geen producenten betreft die op de achtergrond aan de touwtjes trekken. In plaats daarvan deden alle koppels die samen eindigden dit uit eigen vrije wil:

“Het is geen show van gotchas, of producers die aan de touwtjes trekken. Er was geen garantie dat iemand iets zou doen', zegt hij. “Niemand hoefde verliefd te worden; niemand hoefde zich te verloven; niemand hoefde het altaar te bereiken; niemand hoefde te trouwen. Het was hun vrije wil die hen tot elk van die stappen leidde.”

Maar de serie had een onverwacht voordeel, ondanks het wat lage slagingspercentage van daadwerkelijke huwelijken.

Hoeveel huwelijken waren succesvol op Love Is Blind seizoen 2?

In feite een sociaal experiment, hebben de eerste twee seizoenen van de Love Is Blind-show aangetoond dat daadwerkelijke, langdurige relaties kunnen worden ontwikkeld binnen 10 dagen, zonder zelfs maar het gezicht van de andere persoon te zien.

Acht koppels waren verloofd in Love is Blind seizoen 2, hoewel er moet worden opgemerkt dat slechts twee van hen nog steeds samen en gelukkig getrouwd zijn. Danielle en Nick hebben regelmatig updates op sociale media geplaatst voor fans en lijken gelukkig samen te zijn. Hetzelfde geldt voor Iyanna en Jarrette, die gelukkig getrouwd zijn en het ook goed doen in hun werkleven.

De twee huwelijken zijn de enige die succesvol zijn gebleken, hoewel veel andere deelnemers ook dankbaar lijken voor de tijd die ze aan de show hebben besteed.

Love Is Blind seizoen één had een vergelijkbaar soort succespercentage, met slechts twee van de zes laatste koppels die een gelukkig huwelijk genoten. Deze omvatten Amber Pike en Matt Barnett en Lauren Speed-Hamilton en Cameron Hamilton.

Maar veel castleden uit hun respectievelijke seizoenen hielden contact, en zelfs degenen van wie de relatie stukliep, lijken niet al te veel spijt te hebben.

De cast vormde diepe vriendschappen

Na de seriefinales van zowel seizoen één als twee van Love is Blind, konden fans hun favoriete castleden volgen op sociale media en een soort perscircuit.

Tussen podcastinterviews (waaronder een met gastheer Lauren uit seizoen 1 en Danielle en Natalie uit seizoen 2), sit-down talkshow-interviews en vele andere media, werd het duidelijk dat de Love is Blind-ervaring verbonden is de castleden (behalve natuurlijk Shake, het meest gehate castlid ooit).

In haar recente Instagram-bericht leek Kara Williams emotioneel over haar tijd bij Love is Blind. Het model beweerde dat ze talloze vragen had gekregen over haar tijd in de show, maar niet van plan was haar persoonlijke leven met de wereld te delen. Williams beloofde ook dat ze bijna geen spijt had en van de ervaring genoot. Ze beweerde dat de show haar veel persoonlijke groei had opgeleverd, en dat was een hoogtepunt.

Ten slotte beweerde Williams dat het beste deel van de show was met betrekking tot de vriendschappen die ze kon vormen met andere vrouwelijke deelnemers.

Ze legde uit: "Het belangrijkste onderdeel van deze ervaring was de band met een aantal echt ongelooflijke vrouwen en het ontwikkelen van vriendschappen die een leven lang meegaan."

Natalie en Danielle hadden vergelijkbare gevoelens en bespraken hoe ze elkaars grootste steun waren na het seizoen. Bovendien vormden Deepti en Kyle een diepere band toen de serie afliep, hoewel ze nog niets romantisch hebben toegegeven.

Niet elk castlid vormde een huwelijk dat de tand des tijds (en reality-tv) doorstond, maar ze vormden allemaal een betekenisvolle band die ze zullen koesteren lang nadat hun Netflix-faam vervaagt.

Aanbevolen: