Tom Felton zegt dat zijn Harry Potter-rol hem geen gunsten deed in zijn datingleven

Inhoudsopgave:

Tom Felton zegt dat zijn Harry Potter-rol hem geen gunsten deed in zijn datingleven
Tom Felton zegt dat zijn Harry Potter-rol hem geen gunsten deed in zijn datingleven
Anonim

Voor fans van Harry Potter is er schijnbaar geen manier voor een persoon om cooler te zijn dan door in een van de acht films van de franchise te hebben gespeeld. Of een acteur nu Harry zelf speelt of een van de vele schurken in het verhaal, het hebben van een rol in het Potter-universum is een reden voor aanbidding.

Behalve, het gebeurde niet precies zo voor Tom Felton die opgroeide. Hij was nog een kind toen hij werd gecast als Harry's rivaal op school, Draco Malfidus. Terwijl die-hard fans van de franchise waarschijnlijk alles zouden geven om Tom persoonlijk te kennen, waren de echte kinderen met wie hij naar school ging beslist minder onder de indruk.

Tom onthulde dat het spelen van Draco eigenlijk meer kwaad dan goed deed voor zijn datingleven, tenminste terwijl hij op school zat. Fans zijn ervan overtuigd dat Tom op een gegeven moment met mede-ster Emma Watson is uitgegaan, en hoewel dat niet is bevestigd, heeft Tom sindsdien geluk gehad in de liefde. Maar wat gebeurde er toen hij op school zat? Lees verder om erachter te komen!

Heeft het spelen van Draco Tom Felton populair gemaakt?

In een interview met The Guardian onthulde de Britse acteur dat een rol in Harry Potter hem niet cool maakte op school, tot grote verbazing van de fans.

"Sommige mensen worstelen echt met het idee dat ik niet dit speciale, populaire kind was", vertelde Tom aan The Guardian, "maar ik liep rond met geverfd haar en speelde een kwaadaardige tovenaar. Het was niet cool. Het deed me geen plezier bij de meisjes.'

Terwijl Tom van nature blond is, is zijn echte kleur donkerder blond. Hij moest zijn haar platina verven voor de rol van Draco.

Hij vertelde ook dat de hoofdrol in de films hem geen excuus was om naar de normale school te gaan, zoals het deed met zijn co-sterren Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson, die les kregen op de set."Mijn schema's waren zo vastgesteld dat ik weken op en weken vrij op school kon blijven."

“Rupert, Emma en Daniel waren er ondertussen non-stop voor 10 jaar,” voegde hij eraan toe. “Ik ging gewoon door. Ik kreeg af en toe een grap of opmerking van mijn vrienden, maar eerlijk gezegd had niemand er last van.”

Hoe heeft 'Harry Potter' de rest van Toms leven beïnvloed?

Hoewel hij niet al te populair was op school - en schijnbaar impopulair in de datingscene - dankzij Harry Potter, had de hoofdrol in de franchise nog andere voordelen voor Tom Felton. Hij verdiende namelijk veel geld.

"Het gebeurde iets langzamer dan je je misschien kunt voorstellen," vertelde Tom aan The Guardian, "en het is niet alsof ik bijzonder verstandig was: ik kocht auto's voor mijn broers, een huis voor mijn moeder, skateboards en videogames voor mij.”

Dat gezegd hebbende, de acteur heeft ook verteld dat het spelen van Draco Malfidus zijn leven niet zo dramatisch heeft veranderd als veel mensen denken.

"Eerlijk gezegd?" zei hij (via Movie Web). "Ik heb nooit het gevoel gehad dat [zijn Harry Potter-faam] een last is om te dragen. Het kan je echt raken. Ik probeer echt mijn best te doen.”

Hij voegde eraan toe dat het gemakkelijker was om met wereldberoemdheid om te gaan in de tijd vóór sociale media.

“We hebben niet echt veel voorbeelden, rekening houdend met het feit dat toen we het deden, 20 jaar geleden, er duidelijk geen sociale media waren. Er was helemaal niets.”

Tom deelde dat hij geniet van de vrijheid om niet opgejaagd te worden door fans en paparazzi als hij onderweg is. En vergeleken met zijn co-sterren, wordt zijn leven veel minder beïnvloed door zijn roem.

“Ik heb het beste van twee werelden. Ik neem de metro, ik neem de bus, ik laat mijn hond uit in het park. Ik zag Emma laatst - ze ziet er precies hetzelfde uit als tien jaar geleden. Het is bijna onmogelijk voor haar om niet opgemerkt te worden. Ik krijg veel mensen die fluisteren, 'is dat hoe heet?'”

Zal Tom ooit weer met zijn 'Harry Potter'-co-sterren werken?

In HBO's 20-jarige Harry Potter-reüniespecial, die begin 2022 werd uitgezonden, voegde Tom Felton zich bij zijn voormalige castgenoten om een paar reflecties en geheimen achter de schermen te delen van het werken aan de franchise. Het is duidelijk dat hij nog steeds goed kan opschieten met de andere Harry Potter-acteurs, maar zou hij weer met hen willen samenwerken?

In een interview met Digital Spy gaf de acteur toe dat hij graag weer met Daniel Radcliffe zou willen werken, op één voorwaarde.

"Daniel en ik hebben vaak grappen gemaakt over het idee dat wanneer we weer samenwerken, hij de slechterik zal zijn en ik de held," legde Tom uit.

De publicatie bevestigde echter dat de twee acteurs geen plannen hebben om in de nabije toekomst samen te werken aan acteerprojecten. Een fan kan alleen maar dromen!

Aanbevolen: