De slechtste films die acteurs miljoenen opleverden

Inhoudsopgave:

De slechtste films die acteurs miljoenen opleverden
De slechtste films die acteurs miljoenen opleverden
Anonim

Een topster zijn in Hollywood betekent topsalarissen verdienen, en we hebben gezien dat A-listen schandalige salarissen voor hun projecten omlaag halen. Het doel hier is dat deze sterren films naar succes leiden, maar de waarheid is dat miljoenen betalen voor een grote ster niet betekent dat een film zal slagen.

We hebben grote namen miljoenen zien verdienen voor franchisefilms in de MCU, Fast & Furious en Star Wars, maar films die buiten een veilige franchise opereren, zijn op zijn best vlekkerig.

Laten we eens kijken naar enkele grote sterren die miljoenen verdienden om te schitteren in flauwe films.

8 Halle Berry verdiende $ 14 miljoen voor 'Catwoman'

Vers van haar Oscar-overwinning, was Halle Berry op zoek naar een aantal enorme kansen. Een van die kansen was het aansluiten bij DC voor Catwoman, wat klinkt alsof het een geweldig idee had kunnen zijn. Helaas werd deze film afgeranseld door critici en wordt hij beschouwd als een dieptepunt voor het genre. Berry maakte zich echter uit als een bandiet met maar liefst $ 14 miljoen.

7 Nicole Kidman verdiende $17,5 miljoen voor 'Bewitched'

Een oud en geliefd pand in een onnodige aanpassing veranderen is een specialiteit van Hollywood, en zelfs A-lijststerren vallen hieraan ten prooi. Bewitched was een mislukte poging om de oude serie nieuw te maken voor een nieuw publiek, en met in de hoofdrollen Nicole Kidman en Will Ferrell. De film viel helemaal niet in de smaak, maar Kidman was in staat om maar liefst $ 17,5 miljoen binnen te halen, dus dat is het.

6 Jackie Chan verdiende 18 miljoen dollar voor 'Around The World In 80s Days'

Oh, kijk, nog een remake die flopte. Disney heeft door de jaren heen veel live-action misfires gehad, en Around the World in 80 Days blijft een van de meest beruchte. De film, met de betaalbare Jackie Chan in de hoofdrol, sloeg niet aan op de manier waarop Disney hoopte, en het verloor de studio uiteindelijk een fortuin. Voor zijn inspanningen kreeg Chan een cheque ter waarde van $ 18 miljoen, maar zijn carrière bereikte nooit dezelfde hoogten nadat deze film faalde.

5 Robert Downey Jr. verdiende $20 miljoen voor 'Dolittle'

Robert Downey Jr. verdiende onpeilbare hoeveelheden geld tijdens het spelen van Iron Man in de MCU, en Dolittle was zijn eerste uitstapje buiten de franchise na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. niet alleen had de meerderheid een grondige hekel aan deze film, maar het eindigde in een bombardement aan de kassa. Downey zou zich met het script hebben bemoeid en hij nam ook maar liefst $ 20 miljoen mee naar huis voor zijn inspanningen. Ik hoop dat zijn volgende film het beter doet dan Dolittle.

4 Eddie Murphy verdiende $20 miljoen voor 'The Adventures Of Pluto Nash'

Op een gegeven moment was Eddie Murphy eigenlijk een ding in Hollywood, maar zelfs hij was niet genoeg van een kassa-trekking om The Adventures of Pluto Nash te helpen. Deze film werd door critici aan flarden gescheurd en velen vonden er maar weinig goede eigenschappen aan. Murphy haalde wel $ 20 miljoen binnen voor zijn optreden, maar dit toonde ook aan dat de ster niet zo kogelvrij was als velen hadden gedacht.

3 George Clooney verdiende $ 25 miljoen voor 'Tomorrowland'

George Clooney's A-lijst cv is behoorlijk indrukwekkend, maar zelfs hij heeft niet elke film kunnen helpen waar hij bij betrokken was. Wederom schonk een Disney-live-actionfilm het grote geld voor een groot talent, maar nogmaals, het project faalde. Zelfs met zijn banden met de themaparken, bombardeerde Tomorrowland zwaar, maar niet voordat het George Clooney $ 25 miljoen opleverde.

2 Arnold Schwarzenegger verdiende $ 25 miljoen voor 'Batman &Robin'

Batman & Robin, met niemand minder dan George Clooney in de hoofdrol, was de laatste nagel aan de doodskist van de Dark Knight op het grote scherm in de jaren '90. Interessant is dat Arnold degene zou zijn die hier het grote geld zou verdienen, en George Clooney voor de film zou overtreffen. Helaas hebben $ 25 miljoen en een over-the-top optreden Batman & Robin niet geholpen om plat te vallen bij het publiek. Om eerlijk te zijn, het falen van deze film leidde tot de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan, dus dat is er.

1 Denzel Washington verdiende $40 miljoen voor 'The Little Things'

Heb je The Little Things niet gezien? Nou, je bent niet de enige. Toch werd deze film, die eerder dit jaar uitkwam, lauw ontvangen, om het mooi te zeggen. De cast zag er op papier fantastisch uit, maar zelfs namen als Jared Leto en Rami Malek waren niet genoeg om het script te helpen. Denzel stelde de tas veilig, maar liep uiteindelijk weg van de gevolgen van het project met $ 40 miljoen.

Aanbevolen: