Beroemde acteurs onthullen hun slechtste auditieverhalen

Inhoudsopgave:

Beroemde acteurs onthullen hun slechtste auditieverhalen
Beroemde acteurs onthullen hun slechtste auditieverhalen
Anonim

Zelfs de grootste sterren in Hollywood moeten het auditieproces doorlopen, en ze kunnen soms falen. Meryl Streep, een van de beste actrices aller tijden, moest horen dat ze te lelijk was voor een rol. Jaren later deelde ze de details tijdens een interview en de geschiedenis ging viraal.

Streep was niet de enige acteur die een slechte auditie had. Het kan nog erger zijn als acteurs iets doms doen, zoals de bh vullen met toiletpapier of de avond ervoor te veel drinken. Hoewel de meesten van hen de rol niet hebben gekregen, hebben ze in ieder geval een goed verhaal te vertellen.

10 Henry Cavill was te mollig om James Bond te spelen

Henry Cavil lijkt een perfecte acteur voor het spelen van James Bond, en hij probeerde de rol een keer te krijgen. Tijdens zijn auditie moest hij een scène naspelen uit de eerste James Bond-film, waarin Sean Connery uit een badkamer stapt met alleen een handdoek aan. Cavill zegt echter dat hij zich beter had kunnen voorbereiden op de scène.

"Ik herinner me dat de regisseur, Martin Campbell, zei: 'Ik zag er een beetje mollig uit, Henry'", zei Cavill. "Ik wist niet hoe ik moest trainen of diëten. En ik ben blij dat Martin iets heeft gezegd, want ik reageer goed op de waarheid. Het helpt me om beter te worden." Het ging niet zoals James Bond, maar hij werd gecast om Superman te spelen, het personage dat zijn carrière heeft veranderd.

9 Meryl Streep was te lelijk voor een rol

Meryl Streep heeft een recordaantal Oscar-nominaties en wordt beschouwd als de beste actrice van haar generatie. Zoveel mensen zouden verbaasd zijn te weten dat zelfs Streep een vreselijke ervaring had tijdens een auditie.

In 1975 deed een 26-jarige Meryl Streep auditie voor de hoofdrol in King Kong. Toen Streep de kamer binnenkwam, zei regisseur Federico De Laurentiis in het Italiaans: "Waarom breng je me dit lelijke ding?" Waarop Streep antwoordde, ook in het Italiaans: "Het spijt me dat ik niet mooi genoeg ben om in King Kong te zijn."

8 Tom Holland kon niet stoppen met lachen

Tom Holland probeerde een rol in Star Wars: The Force Awakens. Eerder zijn jaar herinnerde de acteur zich de hilarische auditie. "Ik herinner me dat ik deze scène met deze dame deed, zegen haar, en ze was gewoon een drone," zei hij. "Dus ik deed dit allemaal als: 'We moeten terug naar het schip!' en ze zei gewoon: 'Bliep, bloop, bloop, bliep, bloop.' Ik kon gewoon niet stoppen met lachen. Ik vond het zo grappig. En ik voelde me echt slecht omdat ze heel hard haar best deed om een overtuigende androïde of drone te zijn of hoe ze ook heten."

Het is niet verwonderlijk dat Holland de rol niet kreeg, en de acteur geeft toe dat de auditie niet een van zijn beste momenten was.

7 Drew Barrymore had een auditie in een kelder

Drew Barrymore zei dat ze op een zondag werd gebeld en dat ze was uitgenodigd voor een auditie in een kelder. "Het was een scène waarin ik dit orale ding met de hand van deze man moest doen, en er was niemand, dus ik moest het mezelf aandoen. Het was verreweg de meest vernederende ervaring," zei ze.

De actrice erkende dat dit niet het mooiste moment uit haar carrière was. "Ze denken dat ik zo s--t ben dat ik hier op een zondag ben met de assistent en mezelf de vinger in de mond geef. Dit is een dieptepunt. ", zei Barrymore.

6 Matt LeBlanc liep een blessure op voor een auditie

Matt LeBlanc besloot een dag voor de auditie van zijn vriend wat te gaan drinken met een vriend. Hij werd midden in de nacht wakker met een kater en ging naar de badkamer. "Ik stond te snel op, en ik kan niet geloven dat ik dit vertel, maar ik kreeg een soort black-out - zoals jij doet - en viel met mijn gezicht naar voren in het toilet, sloeg met mijn neus op de bodem van de wc-bril, en een enorm stuk vlees kwam van mijn neus. En ik kijk in de spiegel, het bloedt, en ik denk: 'Oh, mijn God. Ik moet naar binnen voor de grote callback, en [er is] een grote lelijke korst op mijn neus, '" zei hij.

De blessure bleek echter iets positiefs. Toen LeBranc het verhaal vertelde tijdens de auditie, dacht de maker van de zeug, Marta Kaufmann, dat het iets was dat Joe Tribbiani had kunnen overkomen, en hij kreeg de rol.

5 Nicholas Hoult en zijn Spaanse accent

Nicholas Hout is van mening dat zijn auditie voor de rol van Prins Caspian in Narnia een van de slechtste in zijn carrière was. Tijdens de auditie vroegen de producers Hoult om een Spaans accent te doen, vergelijkbaar met Puss in Boots in Shrek.

"Ik deed de scène, maar voordat ik elke regel zei, probeerde ik in mijn hoofd mijn Antonio Banderas-indruk te maken, door [met een Desperado-stem] te zeggen: 'Ik ben prins Caspian!' Het was verschrikkelijk. Het klonk meer als Borat, "zei hij tijdens een interview.

4 Felicity Huffman voelde zich vernederd

Felicity Huffman onthulde dat hij vlak voor de auditie vond dat de jurk niet "borstig" genoeg was, en ze besloot haar beha te vullen met toiletpapier. De auditie was verschrikkelijk, maar ze kon zich niet voorstellen dat het erger kon worden.

Ik leunde voorover om mijn tas te pakken, en op de een of andere manier kwam de arm van toiletpapier - het was een grap van God - zo uit mijn jurk. Dus ik moest mijn ego en mijn wc-papier oppakken en de kamer uitlopen, zei ze.

3 Ryan Reynolds wordt zenuwachtig als hij moet zingen

Ryan Reynolds is misschien wel een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie, maar hij is zich ervan bewust dat hij enkele zwakke punten heeft. "Ik ben nooit een geweldige auditie geweest. Maar ik had er een waar ik moest zingen, en ik ben een nerveuze zanger", zei hij ooit.

Reynold heeft niet onthuld voor welke film hij auditie deed, maar hij gaf wel wat details over zijn optreden."Dus ik deed een auditie waar ik moest zingen, en het was behoorlijk slecht. Het is een van die audities die zo slecht was dat ik terugkijk, en ik denk: 'Wat als die band op een gegeven moment opduikt? Dat zal zijn de dood van mij.'"

2 Jake Gyllenhaal kreeg een harde feedback

Zelfs Jake Gyllenhaal kreeg tijdens audities te maken met harde feedback. Toen hij auditie deed voor de hoofdrol in The Lord of the Rings, raakte de acteur in de war door de instructies. De agenten in de zaal waren niet onder de indruk van zijn optreden.

"Letterlijk, Peter Jackson was als, [facepalm], legde hij uit. "[Hij zei:] 'Je bent de slechtste acteur die ik ooit heb gezien. Heeft iemand je verteld dat je een accent hoort te hebben?'" Het is niet verwonderlijk dat hij de rol niet begreep en Elijah Wood werd gekozen om Frodo te spelen.

1 Dakota Johnson raakte te betrokken bij de scene

Dakota Johson is een intense actrice en ze raakt echt betrokken als ze aan een project werkt en ze veel films op haar naam heeft staan. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter onthulde de ster van 50 Shades of Grey dat ze zich liet meeslepen tijdens een auditie. "Ik had een auditie, en ik ging er echt in op, kwam echt in de scene, en het was echt dramatisch, en ik deed mijn shirt uit, en toen hoefde je dat niet te doen," zei ze.

Het lijkt erop dat iedereen in de kamer verrast was. "En daarna zeiden ze: 'Eh, dat was geweldig. Dat was echt leuk', en ik had zoiets van 'Bedankt', en ik moest mijn shirt van de vloer halen en nog steeds met ze praten en het ophangen. weer aan. Het was ongepast. En ook nog steeds beschamend, en ik schaam me meer dat ik dat verhaal net heb verteld."

Aanbevolen: