Waar heb je de cast van 'American Auto' eerder gezien?

Inhoudsopgave:

Waar heb je de cast van 'American Auto' eerder gezien?
Waar heb je de cast van 'American Auto' eerder gezien?
Anonim

American Auto is een nieuwe comedyserie op NBC die gaat over een autobedrijf uit Detroit dat net zijn eerste vrouwelijke CEO heeft aangenomen, Katherine Hastings, een voormalig directeur van Big Pharma. Hastings, gespeeld door de hilarische Ana Gasteyer, weet niets van auto's, maar door haar achtergrond als executive bij Big Pharma weet ze (een beetje) hoe ze moet verkopen.

De serie is gemaakt door Justin Spitzer, een voormalig schrijver van The Office en de man achter de creatie van NBC's hitkomedie Superstore. Wat betreft de cast, velen van hen zijn bekende gezichten die fans misschien herkennen van hun andere projecten. Van Ana Gasteyer tot Jon Barinholtz van Superstore, tot Tye White van American Crime Story, maak kennis met de cast en wat ze eerder hebben gedaan met deze nieuwe comedyserie.

7 Ana Gasteyer was een 'Saturday Night Live'-ster

Fans van Ana Gasteyer kennen haar waarschijnlijk van haar dagen op Saturday Night Live, waar ze vele seizoenen een castlid was. Andere fans kennen haar misschien van haar rol als Sheila Shay in de ABC-komedieserie Suburgatory, waar ze alle drie de seizoenen een vaste klant was. Ze heeft in de loop der jaren ook gastrollen gespeeld in vele, vele televisieshows, waaronder The Goldbergs, The Mindy Project, Girls en Younger om er maar een paar te noemen. Veel fans zullen haar misschien ook herkennen van haar rol als de moeder van Lindsay Lohan in de film Mean Girls.

6 Harriet Dyer komt uit 'The Invisible Man'

Harriet Dyer, die de rol van Sadie speelt op American Auto, staat bekend om haar rollen in films zoals The Invisible Man uit 2020 en The Way We Weren't uit 2019. Ze speelde ook de rol van Cassie Bishop in de kortstondige serie The InBetween op NBC. Ze verscheen ook in vier afleveringen van de Showtime-miniserie Wakefield in 2021. De actrice, die Australische is, speelde in een Australische serie genaamd Love Child, voorafgaand aan haar werk in Amerika. Ze was ook een vaste klant in de Stan-streamingserie The Other Guy van 2017 tot 2019 en een vaste klant op No Activity van 2015 tot 2018. Stan is een streamingplatform in Australië. Voorafgaand aan haar werk in Amerika verscheen Dyer in veel Australische films en tv-shows.

5 Tye White komt uit 'American Crime Story'

Fans herkennen Tye White, die de rol van Jack in American Auto speelt, misschien van zijn rol als Jason Simpson in het eerste seizoen van American Crime Story. Fans zullen hem misschien ook herkennen omdat hij de rol van Kevin Satterlee vertolkt in de OWN-serie, Greenleaf. De acteur heeft in de loop der jaren ook gastoptredens gedaan in veel televisieshows, waaronder Pretty Little Liars, Mixology, Notorious, Chicago Fire en NCIS: Los Angeles. De acteur verscheen in de loop der jaren ook in veel korte films, waaronder Bottled in 2012 en The Meet in 2013.

4 Jon Barinholtz is Marcus van 'Superstore'

Jon Barinholtz, die de rol van Wesley Payne vertolkt in American Auto en ook de broer is van The Mindy Project-ster Ike Barinholtz, is misschien het best bekend voor zijn rol als Marcus in NBC's comedyserie Superstore. De acteur heeft in de loop der jaren ook heel wat optredens gedaan in verschillende televisieshows, waaronder The Mindy Project, New Girl, Happy Endings, Parks and Recreation en vele, vele anderen. Meest recentelijk sprak Barinholtz het karakter van Mikey uit in de geanimeerde Netflix-serie, Party Aunt. Het is ook vermeldenswaard dat de komische acteur de rol van uitvinder nr. 3 speelde in de film Dumb and Dumber To uit 2014.

3 Humphrey Ker is een terugkerend personage in 'Mythic Quest'

Humphrey Ker speelt de rol van Elliot in American Auto. Fans herkennen hem wellicht van zijn rol als Paul in vijf afleveringen van de AppleTV+-serie Mythic Quest. Afgezien van dat, omvatten zijn acteercredits meestal een aflevering van verschillende tv-shows door de jaren heen, waaronder Sean Saves the World, Episodes (met in de hoofdrol Matt LeBlanc), About a Boy, Curb Your Enthusiasm en It's Always Sunny in Philadelphia. Wel speelde hij de rol van James in de Netflix-film Ibiza in 2018.

2 X Mayo schreef voor 'The Daily Show'

X Mayo speelt de rol van het hilarische personage Dori in American Auto. Ze schreef eerder drie seizoenen voor The Daily Show met Trevor Noah. Ze verscheen ook als actrice in de film Farewell en in de film Finding 'Ohana in de rol van Melody. Ze was ook te zien in tv-shows zoals The Good Doctor, Strangers en 15 Minutes Late. Ze had ook een rol als Tanya in de korte film uit 2019 met de titel 99.

1 Michael Benjamin Washington is een gastlegende

Michael Benjamin Washington speelt de rol van Cyrus Knight in American Auto. Zijn eerdere kredieten omvatten het uitbeelden van de rol van Bernard in de film The Boys in the Band en de rol van Richard in de film Love & Other Drugs. Hij heeft in de loop der jaren een heleboel acteercredits gekregen in gastrollen in verschillende televisieshows, waaronder 30 Rock, Unbreakable Kimmy Schmidt, Hope & Faith, Law & Order, Glee en 10 Things I Hate About You. Hij verscheen ook in drie afleveringen van de Netflix-serie Ratched, met Sarah Paulson in de hoofdrol, en was een vaste klant in de kortstondige serie 100 Vragen die in 2010 op NBC werd uitgezonden.

Aanbevolen: