Waar heb je de cast van de 'Baby-Sitters Club' van Netflix eerder gezien?

Inhoudsopgave:

Waar heb je de cast van de 'Baby-Sitters Club' van Netflix eerder gezien?
Waar heb je de cast van de 'Baby-Sitters Club' van Netflix eerder gezien?
Anonim

Netflix' Baby-Sitters Club-serie is gevuld met nostalgie voor degenen die zijn opgegroeid met het lezen van de boekenreeks en het is ook een geweldige serie voor de kinderen van vandaag. De jonge actrices die Kristy, Claudia, Mallory en de bende spelen, hebben geweldig werk geleverd. Veel fans vragen zich misschien af of deze jonge sterren eerder werk op het scherm hebben gedaan, aangezien de cast vol met onbekenden lijkt te zijn.

De volwassen cast die de ouders in de serie speelt, is zeker meer bekend, zoals Clueless 'Alicia Silverstone en Royal Pains' Mark Feuerstein. De casting van deze bekende acteurs maakt het zeker een leuk horloge voor degenen onder ons die geen tweens meer zijn.

Laten we de jonge castleden leren kennen die nieuw zijn in de acteerwereld en ontdekken of we ze eerder in iets anders hebben gezien.

7 Sophie Grace

Sophie Grace speelt Kristy Thomas, het hoofd van The Baby-Sitters Club. Voordat ze werd gecast als Thomas, speelde Grace in 2018 in een paar korte films: Genesis, Business as Unusual en The Over-the-Hill Grand Prix. Ze was ook in een Lifetime speelfilm datzelfde jaar genaamd Terror in the Woods naast Angela Kinsey van The Office. Grace begon op driejarige leeftijd op te treden in lokale toneelstukken en begon toen op tienjarige leeftijd het vak professioneel te bestuderen. Ze is bi-coastal en is gevestigd in zowel Jacksonville, Florida, als Los Angeles, Californië.

6 Momona Tamada

Momona Tamada speelt Claudia Kishi, ieders favoriete tween-artiest. Netflix-abonnees herkennen haar misschien van haar rol als Young Lara Jean in To All the Boys: P. S. I Still Love You en in To All the Boys: Always and Forever. Ze had ook een kleine rol in A Babysitter's Guide to Monster Hunting, dat ook op Netflix staat. Ze verscheen ook in meerdere tv-series, waaronder The Boys van Amazon Prime, The Terror van AMC en Gabby Duran & The Unsittables op het Disney-kanaal.

5 Shay Rudolph

Shay Rudolph portretteert de prachtige en volledig volwassen voor haar leeftijd Stacey McGill. Eerder had Rudolph de terugkerende rol van Maya Flynn in de FOX-serie Lethal Weapon. Ze deed in 2017 een korte film genaamd Mae en speelde in 2018 de rol van Becky Thatcher in The Adventures of Thomasina Sawyer. In 2019 had Rudolph een rol in de pilot van de Hulu-dramaserie, Less Than Zero. De piloot werd helaas niet opgehaald voor series, maar dat maakte Rudolph vrij om de geliefde McGill te spelen in The Baby-Sitters Club, dus het is uiteindelijk allemaal gelukt.

4 Malia Baker

Malia Baker speelt de lieve Mary Anne Spier, secretaresse van The Baby-Sitters Club. De actrice met de prachtige krullende lokken was in seizoen twee van Are You Afraid of the Dark? op Nickelodeon, waar ze de rol van Gabby Lewis speelde. Ze kreeg haar start op het scherm met een niet-gecrediteerde rol als Malia Weir in de Hallmark Channel-film Hope at Christmas in 2018. In 2019 maakte Baker gastoptredens in The Twilight Zone op Paramount+, The Flash op The CW en A Million Little Things op ABC.

3 Vivian Watson

Vivian Watson speelt Mallory Pike, de paardenminnende boekenwurm. Haar enige twee credits die op IMDb worden vermeld, zijn een korte film uit 2020 genaamd The Quaranteens en twee afleveringen van de geanimeerde Britse serie Chuggington. De Baby-Sitters Club is haar eerste grote rol op het scherm en ze doet fantastisch werk. Watson vertelde de Marietta Daily Journal dat de show "het eerste was dat ik ooit op film had gedaan. Ik deed toneelstukken toen ik 6 was en toen ik 10 was, maar ik besloot dat ik film wilde doen en begon audities te doen totdat ik kreeg deze rol." Watson zei ook dat ze oorspronkelijk auditie deed voor een andere rol in de serie, maar uiteindelijk werd teruggebeld voor de rol van Mallory, waar ze blij mee was, omdat het personage van Mallory rood haar heeft, net als zij.

2 Anais Lee

Anais Lee portretteert balletdanser Jessi Ramsey. Ze heeft op zo'n jonge leeftijd een heleboel acteercredits op haar naam staan. De getalenteerde jonge actrice verscheen op Veep, The Following, Madame Secretary, The Blacklist en meer. Ze verscheen ook in films als The Sun Is Also A Star, The Truth About Lies en Blood Ties. Lee begon op driejarige leeftijd met modellenwerk. Ze heeft een tweelingzus genaamd Mirabelle die ook actrice is. Sterker nog, ze deelden de rol van Janie in de film Blood Ties. Ze is eigenlijk een getrainde balletdanseres, dus wat je op The Baby-Sitters Club ziet, is echt! Volgens haar biografie op IMDb heeft de jonge actrice ook gedanst in de Macy's Thanksgiving Day Parade op de Sesamstraat-vlotter.

1 Kyndra Sanchez

Kyndra Sanchez speelt de stiefzus van Mary Anne, Dawn Schafer. Ze kwam binnen voor het tweede seizoen van de serie, omdat de oorspronkelijke actrice een andere baan kreeg en zich niet kon binden aan het tweede seizoen van The Baby-Sitters Club. Voorafgaand aan de Netflix-serie speelde Sanchez een weesmeisje in de bekroonde Netflix-serie The Queen's Gambit. Ze heeft ook voice-over gedaan voor een aantal projecten, waaronder Dora en Friends: Into the City!, Butterbean's Cafe en Santiago of the Seas. Ze was ook te zien in Sesamstraat en in de Netflix-film Finding 'Ohana.

Aanbevolen: