Hier ken je de cast van 'The Lord Of The Rings: The Rings Of Power

Inhoudsopgave:

Hier ken je de cast van 'The Lord Of The Rings: The Rings Of Power
Hier ken je de cast van 'The Lord Of The Rings: The Rings Of Power
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat fans van het werk van J. R. R. Tolkien erg enthousiast zijn over de aankomende fantasieshow The Lord of the Rings: The Rings of Power, die in september in première gaat op Prime Video. De show is gefilmd tussen februari 2020 en augustus 2021, en hoewel er wordt gespeculeerd over welke personages erin zullen verschijnen, zijn er al enkele bekend.

Het lijdt geen twijfel dat de cast van The Lord of the Rings-filmtrilogie een van de meest geliefde casts in de geschiedenis is, maar blijf scrollen om erachter te komen waar de cast van de komende show eerder in is verschenen!

11 Robert Aramayo speelt Elrond

De start van de lijst is Robert Aramayo die een half-Elven-architect en politicus, Elrond, zal spelen in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Tot nu toe is de acteur vooral bekend door het spelen van de jonge Eddard Stark in het zesde seizoen van de show Game of Thrones en door zijn hoofdrol in Netflix' miniserie Behind Her Eyes. Enkele andere projecten waarin de acteur verscheen, zijn onder meer Nocturnal Animals, The King's Man en The Empty Man.

10 Owain Arthur speelt Durin IV

De volgende is Owain Arthur die Durin IV, prins van de Dwergenstad Khazad-dûm zal spelen in de komende fantasieshow. De acteur werd beroemd als Francis Henshall in The National Theatre's productie van One Man, Two Guvnors, en tegenwoordig is hij vooral bekend door zijn rol in projecten als The Palace, The One and Only Ivan en Death in Paradise.

9 Maxim Baldry speelt Isildur

Laten we verder gaan met Maxim Baldry die de menselijke zeeman Isildur speelt in The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De acteur is vooral bekend door zijn optreden in de sci-fi-dramashow Years and Years, de Britse soapserie Hollyoaks, evenals de komische film Mr. Bean's Holiday en Last Christmas.

8 Nazanin Boniadi speelt Bronwyn

Nazanin Boniadi, die de menselijke moeder en genezer Bronwyn zal spelen in de komende fantasieshow, is de volgende. De actrice werd beroemd als Leyla Mir in het medische drama General Hospital, en ze speelde ook in de spin-off General Hospital: Night Shift. Afgezien hiervan is Boniadi ook verschenen in projecten als How I Met Your Mother, Homeland, Ben-Hur, Counterpart en Hotel Mumbai.

7 Morfydd Clark speelt Galadriel

De volgende op de lijst is Morfydd Clark die de Elven-krijger Galadriel zal spelen in de komende show. De Welshe actrice verscheen in de projecten The Call Up, Crawl, The Personal History of David Copperfield en Eternal Beauty - en ze staat ook bekend om haar theaterwerk.

6 Ismael Cruz Córdova speelt Arondir

Laten we verder gaan met Ismael Cruz Córdova die Silvan Elf Arondir zal spelen in The Lord of the Rings: The Rings of Power. De Puerto Ricaanse acteur werd beroemd als Mando in Sesamstraat en verscheen ook in de show Ray Donovan. Naast deze projecten is de acteur ook te zien in de films In the Blood, Mary Queen of Scots, Miss Bala en The Catch.

5 Charles Edwards speelt Celebrimbor

Laten we verder gaan met Charles Edwards die de Elvensmid Celebrimbor zal spelen in de komende fantasieshow.

Charles Edwards is vooral bekend door zijn optreden in shows als Under the Vines, The Girlfriend Experience, The Crown en The Terror, evenals de films The Witches en The Duke.

4 Lenny Henry speelt een Harfoot Elder

Acteur en komiek Lenny Henry speelt een Harfoot-ouderling in de show, gebaseerd op verhalen van J. R. R. Tolkien. De ster - die momenteel de kanselier is van de Birmingham City University - staat bekend om zijn optreden in projecten als Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Penelope, Chef!, en de piraten! Band of Misfits.

3 Markella Kavenagh speelt Elanor "Nori" Brandyfoot

De volgende is Markella Kavenagh die in de komende show de nieuwsgierige Harfoot Elanor "Nori" Brandyfoot zal spelen. De Australische actrice begon in 2018 te werken in de industrie en sommigen herkennen haar misschien van projecten als True History of the Kelly Gang, The Gloaming, My First Summer en Picnic at Hanging Rock.

2 Simon Merrells speelt Trevyn

Laten we verder gaan met Simon Merrells die Trevyn zal spelen in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Voorafgaand aan dit project was de Engelse acteur te zien in de shows Legends of Tomorrow, Knightfall en 12 Monkeys, evenals in de films Billionaire Ransom en The Wolfman.

1 Benjamin Walker speelt Gil-galad

De lijst wordt afgerond door Benjamin Walker die Gil-galad, de Hoge Koning van de Elfen zal spelen in de komende Prime Video-show. Walker verscheen eerder in tal van beroemde projecten, en sommigen kennen hem misschien van de films Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Kinsey en Flags of Our Fathers - evenals de shows Jessica Jones, The Underground Railroad en Traitors.

Aanbevolen: