The Karate Kid Franchise Cast, gerangschikt op hun verrassende nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Karate Kid Franchise Cast, gerangschikt op hun verrassende nettowaarde
The Karate Kid Franchise Cast, gerangschikt op hun verrassende nettowaarde
Anonim

In 2018 debuteerde Cobra Kai op YouTube en na het vinden van een toegewijd publiek, werden de rechten op de show verworven door Netflix en het noemt de streamingdienst tot op de dag van vandaag. Gelukkig voor iedereen die betrokken is bij de producties van de show, heeft Cobra Kai miljoenen fans die alles willen weten over de productie ervan.

Natuurlijk zou Cobra Kai helemaal niet bestaan als het niet voor alle getalenteerde acteurs was die schitterden in de Karate Kid-franchise van films die de creatie ervan in de eerste plaats inspireerden. Met dat in gedachten is het interessant om terug te kijken naar de acteurs die schitterden in de Karate Kid-filmfranchise en hoeveel geld ze tegenwoordig waard zijn.

11 Tamlyn Tomita is $2 miljoen waard

De afgelopen decennia heeft Tamlyn Tomita consequent meegewerkt aan een reeks films en televisieshows. Zo speelde Tomita de afgelopen jaren terugkerende rollen in onder meer Teen Wolf en The Good Doctor. Lang voordat Tomita een van de meest consistente acteurs in Hollywood werd, maakte ze haar filmdebuut toen ze Kumiko van The Karate Kid Part II speelde. Volgens celebritynetworth.com is Tomita $2 miljoen waard.

10 Martin Kove is $2 miljoen waard

Als de meeste mensen ervan dromen ooit een filmster te worden, stellen ze zich voor om de held te portretteren. De acteurs die de schurken tot leven brengen zijn echter net zo getalenteerd en men zou kunnen stellen dat ze belangrijker zijn voor het succes van Hollywood. Bioscoopbezoekers zoeken tenslotte vaak naar films vanwege schurken die ze graag haten. Gelukkig voor de Karate Kid-filmfranchise, deed Martin Kove het zo goed als Sensei John Kreese dat het leek alsof hij ervan geniet om de schurk te zijn. Omdat hij zo'n getalenteerde artiest is, is het logisch dat Kove genoeg succes in Hollywood heeft gevonden om $ 2 miljoen waard te zijn volgens celebritynetworth.com.

9 William Zabka is $ 3 miljoen waard

Naast het hebben van Martin Kove's Sensei John Kreese, had The Karate Kid een nog belangrijker schurkachtig personage, William Zabka's Johnny Lawrence. In de jaren na de release van The Karate Kid werkte Zabka semi-consistent als acteur en tegen het midden van de jaren 2000 begon hij rollen te spelen die plezier hadden met het feit dat hij vooral bekend stond als een schurk. Toen, in 2018, zagen Karate Kid-fans Zabka's Johnny Lawrence in een nieuw licht toen Cobra Kai debuteerde. Nu hij speelde in vier seizoenen van een hitshow, is het logisch dat Zabka $ 3 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

8 Ralph Macchio is $4 miljoen waard

Voor een hele generatie kinderen is Daniel LaRusso van Ralph Macchio een van de filmpersonages waar ze het meest om geven. Omdat Macchio altijd zo nauw verbonden is geweest met dat personage, is het logisch dat hij nooit echt voorbij de rol is gegaan, afgezien van de gedenkwaardige hoofdrol in My Cousin Vinny. Net als William Zabka speelde Macchio vier seizoenen van Cobra Kai en de show heeft hem de kans gegeven om veel meer van zijn acteerbereik te laten zien. Natuurlijk heeft Cobra Kai Macchio ook toegestaan geld te verzilveren en daarom heeft hij nu een fortuin van $ 4 miljoen volgens celebritynetworth.com.

7 Het landgoed van Pat Morita is $ 5 miljoen waard

Tijdens de legendarische carrière van Noriyuki "Pat" Morita slaagde hij erin te schitteren in een lange lijst van films en shows die hun stempel hebben gedrukt op de popcultuur. Morita was bijvoorbeeld een gedenkwaardig onderdeel van shows als Happy Days en films zoals Mulan. Toch lijdt het geen twijfel dat Morita's grootste claim op roem het uitbeelden van Mr. Miyagi in vier Karate Kid-films is. Helaas stierf Morita in 2005, maar volgens celebritynetworth.com is zijn landgoed momenteel $ 5 miljoen waard.

6 Michael Ironside is $6 miljoen waard

Net als Martin Kove lijkt Michael Ironside geboren te zijn om schurken te spelen op het grote en kleine scherm, aangezien hij eruitziet als het soort man dat ervan houdt macht te misbruiken. Met dat in gedachten is het logisch dat toen de beslissing werd genomen om deze filmfranchise te updaten met de release van The Next Karate Kid, Ironside werd gecast als een schurk die vergelijkbaar was met die van Kove. Ook bekend om zijn rollen in films als Scanners, Top Gun, Starship Troopers en Total Recall, heeft Ironside een geweldige carrière gehad waardoor hij een fortuin van $ 6 miljoen kon vergaren.

5 Jaden Smith is $8 miljoen waard

Nadat de oorspronkelijke plannen om de franchise met The Next Karate Kid te updaten mislukten, werd de serie in 2010 opnieuw opgestart. Gelukkig voor alle betrokkenen, verdiende The Karate Kid met Jaden Smith uit 2010 als de titulaire held veel geld op basis van op zijn begroting. Desondanks kreeg de film tot verbazing van velen nooit een vervolg. Naast de hoofdrol in die film, heeft Smith ook een rapcarrière en heeft hij films als headliner gehad zoals The Pursuit of Happyness en After Earth. Dankzij die twee inkomstenstromen is Smith $ 8 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

4 Elisabeth Shue is $20 miljoen waard

Tijdens het einde van de jaren '80 en '90 was Elisabeth Shue een van de meest gevraagde acteurs in Hollywood. Gecast in films als Back to the Future Part II, Cocktail, Adventures in Babysitting, Soapdish en Leaving Las Vegas, Shue was geliefd bij bioscoopbezoekers. Het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat Shue niet van al dat succes zou hebben genoten als ze niet in The Karate Kid had gespeeld. Als resultaat van haar lange en illustere carrière heeft Shue een fortuin van $20 miljoen volgens celebritynetworth.com.

3 Taraji P. Henson is $ 25 miljoen waard

Taraji P. Henson, gemakkelijk een van de beste acteurs van haar generatie, is een acteur die elk project waarin ze speelt beter lijkt te maken. Voor fans van deze franchise is Henson memorabel voor het spelen van de moeder van het titulaire personage van Jaden Smith in The Karate Kid uit 2010. Henson speelde ook in de show Empire van 2015 tot 2020 en ze werd geprezen voor haar rollen in films als Hustle & Flow, Hidden Figures en te veel meer om hier op te noemen. Henson, een ster van film en televisie, heeft het fortuin van $ 25 miljoen verdiend dat celebritynetworth.com meldt dat ze heeft.

2 Hilary Swank is $60 miljoen waard

Hoewel The Next Karate Kid zeker geen kaskraker was, gaf de film Hilary Swank de mogelijkheid om op te scheppen dat ze deel uitmaakt van de geschiedenis van Karate Kid. Een tweevoudig Oscar-winnaar die speelde in een lange lijst van veelgeprezen en populaire films, Swank's filmografie omvat films als Boys Don't Cry, Million Dollar Baby en Logan Lucky. Aangezien ze succes heeft gehad als filmster, is het logisch dat Swank $60 miljoen waard is volgens celebritynetworht.com.

1 Jackie Chan is $400 miljoen waard

Een acteur die al tientallen jaren wereldberoemd is, Jackie Chan verdient het om een absolute legende te worden genoemd. Een begaafd krijgskunstenaar, getalenteerde acteur en sympathiek mens, generaties bioscoopbezoekers hebben hun zuurverdiende geld betaald om Chan op het grote scherm te zien optreden. Als gevolg van het feit dat hij het soort ster is waar filmstudio's graag mee werken, heeft Chan een werkelijk verbluffend fortuin van $ 400 miljoen vergaard.

Aanbevolen: