Elke bekende persoon Kid Rock gedateerd, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Elke bekende persoon Kid Rock gedateerd, gerangschikt op nettowaarde
Elke bekende persoon Kid Rock gedateerd, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Tijdens het einde van de jaren '90 werd Kid Rock plotseling beroemd met de release van zijn zeer succesvolle album "Devil Without a Cause". In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de muzikanten die in die tijd succesvol waren, blijft Rock tot op de dag van vandaag erg actief, ook al is hij niet zo populair als hij ooit was.

Dankzij zijn blijvende kracht als artiest heeft Kid Rock een indrukwekkend fortuin kunnen vergaren en ervan kunnen genieten. Bovendien was het heel duidelijk dat Rock romantisch is verbonden met veel prachtige vrouwen die rijk en beroemd zijn. Gezien alles wat de vrouwen aan wie Rock is gekoppeld, hebben bereikt, is het interessant om ze te vergelijken in termen van vermogen.

7 Hoeveel is Jaime King waard?

Volgens whosdatedwho.com ging Jaime King in het jaar 2000 maandenlang met Kid Rock om. Nadat ze eerst succes had behaald als model, stapte King over op acteren en van daaruit genoot ze veel succes. Na eerst door te breken vanwege haar rol in Pearl Harbor, was King een memorabel onderdeel van films als White Chicks, Sin City, Bulletproof Monk en Sin City: A Dame to Kill For onder anderen. Dankzij die rollen en alle andere die ze in de loop der jaren heeft gekregen, heeft King een nettowaarde van $ 4 miljoen volgens celebritynetworth.com.

6 Hoeveel is Jesse Jane waard?

Van de beroemdste volwassen filmacteurs aller tijden, is Jesse Jane al meer dan vijftien jaar een grote speler in die industrie. Als resultaat van het gigantische succes dat ze in die business genoot, heeft Jane vele prijzen gewonnen en is ze opgenomen in twee hallen of fame. Ook in staat om een handvol reguliere rollen te krijgen, verscheen Jane in een aflevering van Entourage en in de film Bucky Larson: Born to Be a Star. Ze waren eerder te zien op rode loper-evenementen met Kid Rock en gingen halverwege de jaren 2000 ongeveer een jaar uit. Als gevolg van haar lange carrière is Jane $ 6 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

5 Hoeveel is Kellie Pickler waard?

Tijdens zijn tijd in het publieke oog, is gemeld dat Kid Rock in het geheim met verschillende vrouwen uitging. In werkelijkheid is er geen manier om te weten of de berichten dat Rock betrokken was bij een van deze beroemde dames waar zijn. Dat gezegd hebbende, aangezien het mogelijk lijkt dat Rock met een of al die vrouwen is uitgegaan, zullen verschillende van hen hier worden opgenomen. Hoewel het bijvoorbeeld nooit is bevestigd dat rock- en countryzangeres Kellie Pickler een relatie hadden, zouden ze in 2007 en 2008 ongeveer een jaar met elkaar verbonden zijn geweest. Pickler is een zeer succesvolle zanger en heeft een fortuin van $ 7 miljoen vergaard volgens celebritynetworth.com.

4 Hoeveel is Jaime Pressly waard?

Volgens whosdatedwho.com ging Pressly in 2004 drie maanden met Kid Rock uit. Van 2005 tot 2009 was Jaime Pressly een grote televisiester dankzij haar rol in de populaire sitcom My Name Is Earl. Pressly won zelfs een Primetime Emmy Award voor haar rol in die show en ze werd genomineerd bij de Teen Choice Awards, Golden Globes en Screen Actors Guild Awards als resultaat van haar optreden. Behalve dat ze vooral bekend was vanwege haar rol in die show, speelde Pressly ook in films als Not Another Teen Movie, Joe Dirt en I Love You, Man onder anderen. Net als Kellie Pickler is Pressly $ 7 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

3 Hoeveel is Pamela Anderson waard?

Op het moment van schrijven is Kid Rock verloofd met een vrouw genaamd Audrey Berry. Wanneer het paar door het gangpad loopt, zal het Rock's tweede huwelijk zijn sinds hij eerder in 2006 met de beroemde acteur Pamela Anderson trouwde, alleen voor haar om maanden later de scheiding aan te vragen. Voordat ze trouwden, waren Rock en Anderson een koppel van 2001 tot 2003 toen ze voor het eerst uit elkaar gingen. Anderson is een buitengewoon beroemde acteur en is vooral bekend vanwege het feit dat ze jarenlang in de show Baywatch speelde, maar sinds die show eindigde, blijft alles wat ze doet de aandacht trekken. Als resultaat van het geld dat ze heeft verdiend als acteur en vanwege haar bekendheid, is Anderson volgens celebritynetworth.com $20 miljoen waard.

2 Hoeveel is Sheryl Crow waard?

Net als Kellie Pickler is nooit bevestigd dat Kid Rock en Sheryl Crow ooit een relatie hebben gehad. Er zijn zelfs artikelen die rechtstreeks in tegenspraak zijn met de berichten dat Rock en Crow ooit een stel waren. Toch waren volgens whosdatedwho.com Rock and Crow iets in 2002, dus het is logisch om haar hier op te nemen met een soort asterisk. In staat om de kansen te verslaan door decennialang enorm succes te hebben als muzikant, heeft Crow een fortuin van $ 70 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

1 Hoeveel is Paris Hilton waard?

Net als Kellie Pickler en Sheryl Crow is er geen bewijs dat Paris Hilton en Kid Rock ooit een relatie hebben gehad. In feite lijkt het waarschijnlijk dat ze nooit een paar waren, maar de erfgename is hier opgenomen omdat whosdatedwho.com meldt dat Hilton en Rock in 2007 zijn gedateerd. Als gevolg van zijn geboorte in een zeer rijke familie, heeft Hilton nooit een leven zonder geld. Wat nog belangrijker is, Hilton heeft bewezen dat ze een sluwe persoon is, omdat ze geld heeft verdiend als acteur, zangeres, auteur, 'reality'-ster en zakenvrouw. Dankzij al die inkomstenstromen is Hilton $300 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: