The Twilight Cast gerangschikt op hun huidige nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Twilight Cast gerangschikt op hun huidige nettowaarde
The Twilight Cast gerangschikt op hun huidige nettowaarde
Anonim

De eerste aflevering van de Twilight-saga ging in première in november 2008 en bijna 12 jaar later zijn enkele van de castleden van de film even groot als altijd. Terwijl sommige acteurs de hoofdrol gingen spelen in andere spannende franchises zoals Pitch Perfect, bleef Twilight voor anderen het grootste hoogtepunt in hun carrière.

Aangezien de filmfranchise miljarden opleverde, is het geen verrassing dat de acteurs erin slaagden een mooie munt te verdienen van hun tijd op het scherm. Hoewel de films minder dan geweldige recensies hebben ontvangen, vooral als het gaat om het acteren, v alt nog steeds niet te ontkennen dat het op zowat iedereen was tijdens zijn bloei.

Nu, jaren later, vragen fans zich af wat de cast van het vermogen van Twilight is, vooral wat het vermogen van Robert Pattinson is geworden na het succesvol vertolken van de rol van Edward Cullen. Dus, waar v alt de cast als het gaat om hun miljoenen? Laten we erin duiken!

Bijgewerkt op 30 september 2021, door Michael Chaar: De Twilight-saga is gemakkelijk een van de grootste filmfranchises ooit! De films wisten in totaal $ 3,5 miljard op te halen tussen alle vijf films, wat nogal wat geld is. Gezien de films met nogal grote namen in de hoofdrol, vragen veel fans zich af hoe rijk ze allemaal zijn. Welnu, als het gaat om Robert Pattinson's nettowaarde, spant hij de kroon met maar liefst $ 100 miljoen Kristen Stewart komt op een goede tweede met een nettowaarde van $ 70 miljoen. Met haar nieuwste project, Spencer, waarmee Oscar-buzz op gang komt, is het duidelijk dat haar fortuin flink zal toenemen. Wat betreft Anna Kendrick, die veel fans vaak vergeten in de film, heeft een nettowaarde van $ 20 miljoen. Bovendien doet Taylor Lautner, die sindsdien een stap terug heeft gedaan uit de schijnwerpers, het prima met zijn nettowaarde van $ 40 miljoen, wat bewijst dat de films wonderen hebben gedaan voor de cast!

10 Cam Gigandet - Netto waarde $4 miljoen

De start van de lijst op plek 10 is Cam Gigandet die, volgens Celebrity Net Worth, een geschat vermogen heeft van $ 4 miljoen. Cam speelde James Witherdale in de eerste film van de saga, maar hij staat ook bekend om zijn rollen in Never Back Down (2008), Pandorum (2009), Burlesque (2010) en Easy A (2010), evenals het tienerdrama. De O. C.

9 Kellan Lutz - Netto waarde $ 5 miljoen

De volgende op de lijst is Kellan Lutz die volgens Celebrity Net Worth een geschat vermogen heeft van $ 5 miljoen. Zoals fans van de Twilight-saga al weten, speelde Kellan Emmett Cullen in alle vijf de films, maar naast zijn rol in de vampier-saga staat hij ook bekend om het spelen van Poseidon in Immortals (2011), John Smilee in The Expendables 3 (2014) en Hercules in De legende van Hercules (2014).

8 Jackson Rathbone - Netto waarde $7 miljoen

Jackson Rathbone is ook op de achtste plaats op de lijst terechtgekomen, aangezien de acteur een geschat vermogen heeft van $7 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Terwijl Jackson Jasper Hale speelde in de Twilight-saga, was acteren niet zijn enige passie - de 35-jarige was ook de zanger en occasionele gitarist, bassist en drummer van de band 100 Monkeys van 2008 tot 2012.

7 Ashley Greene - Netto waarde $8 miljoen

De volgende op de lijst is Ashley Greene die Alice Cullen speelde in de Twilight-saga. Volgens Celebrity Net Worth heeft de actrice naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen.

Hoewel de rol van Alice haar meest iconische rol blijft, staat Ashley ook bekend om haar hoofdrol in de films Summer's Blood (2009), A Warrior's Heart (2011) en The Apparition (2012).

6 Peter Facinelli - Netto waarde $10 miljoen

Nummer zes op de lijst gaat naar acteur Peter Facinelli die Dr. Carlisle Cullen speelde in de Twilight-films. Volgens Celebrity Net Worth heeft Peter naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen.

Naast Twilight staat Peter ook bekend als Donovan "Van" Ray in de Fox-serie Fastlane en als Mike Dexter in de film Can't Hardly Wait uit 1998. Andere opmerkelijke projecten waar Peter deel van uitmaakte zijn de shows Nurse Jackie en Supergirl.

5 Nikki Reed - Netto waarde $12 miljoen

Het openen van de top vijf van rijkste Twilight-sterren is Nikki Reed. De actrice - die Rosalie Hale speelde in de beroemde vampiersaga - heeft naar schatting een vermogen van $ 12 miljoen. Nikki werd in 2003 bekend nadat ze de hoofdrol speelde in het tienerdrama Dertien waarvoor ze zelfs een Independent Spirit Award won voor beste debuutoptreden.

Naast acteren is Nikki ook een muzikant, en het nummer "All I've Ever Needed" van haar ex-man Paul McDonald staat op de soundtrack van The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2.

4 Anna Kendrick - Netto waarde $20 miljoen

Nummer vier op de lijst gaat naar Anna Kendrick die Jessica Stanley speelde in de Twilight-saga. Hoewel Anna zeker niet een van de hoofdrolspelers was in de vampierfranchise, kreeg ze daarna zeker bekendheid, hoewel veel van haar fans tegenwoordig vergeten dat ze zelfs in de film zat!

Sindsdien heeft ze opmerkelijke rollen gehad in films zoals Up in the Air (2019), Into the Woods (2014), A Simple Favor (2018) en de muzikale franchise Pitch Perfect. Volgens Celebrity Net Worth heeft Anna naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen.

3 Taylor Lautner - Netto waarde $40 miljoen

De top drie van rijkste Twilight-sterren wordt afgetrapt door Taylor Lautner die Jacob Black speelde in de Twilight-saga. Volgens Celebrity Net Worth heeft Taylor naar schatting een nettowaarde van $ 40 miljoen.

Naast de vampierfranchise staat de 28-jarige acteur ook bekend om zijn rollen in Cheaper by the Dozen 2, The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3D en Abduction, evenals de televisie, toont Koekoek en Schreeuwkoninginnen. Ondanks dat ze het de afgelopen tien jaar groot hebben gemaakt, merkten fans dat ze Taylor niet zo vaak zien, en gezien zijn gebrek aan rollen in de afgelopen jaren, is het geen verrassing dat hij niet op onze radar is geweest.

2 Kristen Stewart - Netto waarde $ 70 miljoen

De nummer twee op de lijst van de rijkste Twilight-sterren is Kristen Stewart. Kristen speelde de hoofdrol van Bella Swan in de filmserie en volgens Celebrity Net Worth heeft ze momenteel een geschat vermogen van $ 70 miljoen.

Naast Twilight is de 30-jarige actrice ook bekend van haar rollen in films als Panic Room (2002), Snow White and the Huntsman (2012) en Charlie's Angels (2019). Kristen is nu gepland om te verschijnen in de aankomende film over het leven van prinses Diana, getiteld Spencer. De trailer is vorige week uitgekomen en fans hebben het nu al over Kristen die mogelijk een Oscar mee naar huis neemt.

1 Robert Pattinson - Netto waarde $ 100 miljoen

Op nummer één staat Robert Pattinson, die de iconische rol van Edward Cullen speelde in de Twiligh t-saga. Zoals fans van de acteur al weten, begon hij zijn acteercarrière in 2005 door Cedric Digory te spelen in Harry Potter en de Vuurbeker.

After Twilight speelde de 34-jarige in films zoals Remember Me (2010), Water for Elephants (2011), en momenteel wordt verwacht dat hij de hoofdrol zal spelen in de aankomende film The Batman uit 2021. Volgens Celebrity Net Worth heeft Robert Pattinson naar schatting een nettowaarde van $ 100 miljoen.

Aanbevolen: