Charlize Theron voelde zich onveilig tegen "agressieve" Tom Hardy in 'Mad Max'-opnames

Inhoudsopgave:

Charlize Theron voelde zich onveilig tegen "agressieve" Tom Hardy in 'Mad Max'-opnames
Charlize Theron voelde zich onveilig tegen "agressieve" Tom Hardy in 'Mad Max'-opnames
Anonim

Een nieuw boek heeft onthuld dat Charlize Theron en Tom Hardy een explosieve relatie hadden tijdens de opnames van Mad Max: Fury Road.

In nieuwe interviews met cast en crew hebben ze onthuld dat de beroemde acteurs intense schreeuwpartijen hadden op de set.

Theron en Hardy hadden explosief op vaste relatie, onthult nieuw boek

Volgens New York Times-columnist Kyle Buchanan's nieuwe boek 'Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Road', vertellen leden van het productieteam hoe Theron geloofde dat ze bescherming nodig had tegen Hardy.

Hardy speelde de hoofdrol als het titelpersonage, Max, die werd gespeeld door Mel Gibson in de eerste drie films in de serie, terwijl Theron speelde als Imperator Furiosa, een luitenant van de schurk Immortan Joe. Het paar brengt een groot deel van de actiefilm uit 2015 met elkaar door de woestijn.

'Het kwam op een plek waar het een beetje uit de hand liep, en er was een gevoel dat het sturen van een vrouwelijke producer misschien een deel ervan zou kunnen compenseren, omdat ik me niet veilig voelde', legde Theron uit.

'Ik heb een beetje voet bij stuk gehouden. [Directeur] George [Miller] zei toen: "Oké, als [producent] Denise komt…” Hij stond er open voor en dat zorgde ervoor dat ik een beetje ademde, omdat het voelde alsof ik een andere vrouw zou hebben die zou begrijpen waar ik mee te maken had,' vervolgde ze. Theron gelooft dat meer vrouwelijke producers op de set problemen hadden kunnen oplossen.

Hardy kwam vaak laat op de set, frustrerend voor Theron

In het nieuwe boek vertelde Natascha Hopkins, een stuntdubbel in de film, hoe Theron geen tijd wilde verspillen op de set, omdat ze op dat moment een nieuwe moeder was. Cameraman Mark Goellnicht legde uit hoe Hardy vaak te laat was voor de start van de opnames. Dit zou regelmatig problemen met het paar veroorzaken.

'Krijgt tot negen uur, nog steeds geen Tom,' vertelde Goellnicht. 'Charlize, wil je uit de War Rig komen en rondlopen, of wil je…” "Nee, ik blijf hier." Ze zou echt een punt maken. Ze ging niet naar de wc, deed niets. Ze zat gewoon in de War Rig.' Ondanks dat Theron speciale verzoeken deed voor een vroege start, kwam Hardy vaak niet opdagen.

'Ze springt uit de War Rig, en ze begint haar hoofd af te zweren en zegt: Prima, die fking c honderdduizend dollar voor elke minuut dat hij deze bemanning ophoudt,” en “Wat ben je respectloos!”' vervolgde Goellnicht nadat Hardy om 11.00 uur arriveerde.

Het lijkt erop dat er geen wrevel was, aangezien het paar het uiteindelijk goedmaakte tegen het einde van de opnames.

Camera-operator Goellnicht merkte op dat Hardy 'aan het einde een ander persoon was', en hij en Theron leken warm te worden voor elkaar nadat ze later in de productie samen scènes hadden opgenomen.

Hij zei dat Hardy 'een stuk makkelijker in de omgang was, veel coöperatiever, meer medelevend' was. Hij is zo'n Method-acteur dat ik denk dat hij de boog letterlijk nam.'

Aanbevolen: