Dingen werden gespannen tussen Charlize Theron en Tom Hardy tijdens het filmen van 'Mad Max: Fury Road

Inhoudsopgave:

Dingen werden gespannen tussen Charlize Theron en Tom Hardy tijdens het filmen van 'Mad Max: Fury Road
Dingen werden gespannen tussen Charlize Theron en Tom Hardy tijdens het filmen van 'Mad Max: Fury Road
Anonim

Mad Max: Fury Road is een van de beste actiefilms ooit gemaakt, en hoewel het de zware taak had om de fakkel van een klassieke franchise te dragen, overtrof de film de verwachtingen op weg naar een moderne klassieker. De erfenis van de film heeft er zelfs toe geleid dat een prequel-film in productie is genomen.

Tom Hardy en Charlize Theron speelden de hoofdrol in de film, en hoewel ze dynamisch op het scherm met elkaar waren, was hun relatie achter de schermen niet zo soepel. Het bleek dat de twee het niet echt met elkaar konden vinden.

Laten we eens kijken naar de spanning tussen Tom Hardy en Charlize Theron.

Hardy en Theron speelden de hoofdrol in 'Mad Max: Fury Road'

Tom Hardy Charlize Theron Mad Max
Tom Hardy Charlize Theron Mad Max

De Mad Max-franchise is een klassieker die al tientallen jaren bestaat, en na een tijdje op de plank te hebben gestaan, waren fans enthousiast dat de franchise een enorme terugkeer naar het grote scherm maakte. Niet alleen kwam de franchise groter en beter terug dan ooit, maar de twee hoofdrolspelers, Tom Hardy en Charlize Theron, zorgden voor een hoop buzz in het project dankzij hun geschiedenis van succes en geweldige uitvoeringen.

Voorafgaand aan de rol van Furiosa in de film, had Charlize Theron Hollywood al veroverd en had ze vrijwel niets meer te bereiken. Ze had niet alleen succes aan de kassa met films als The Italian Job, Hancock en Snow White and the Huntsman, maar ze had ook de Academy Award voor beste actrice in de wacht gesleept dankzij haar optreden in Monster.

Tom Hardy had ondertussen ook veel succes geboekt tijdens zijn tijd op het grote scherm. Enkele van Hardy's meest opvallende werken voorafgaand aan Mad Max zijn The Dark Knight Rises, Inception en Tinker Tailor Soldier Spy. Hardy was ook genomineerd voor een aantal indrukwekkende prijzen, maar hij was geen Oscar-winnaar zoals Theron dat was voordat hij de hoofdrol in Mad Max: Fury Road kreeg.

De algehele cast voor de film was buitengewoon getalenteerd en fans hoopten dat deze film de verwachtingen zou overtreffen. Uiteindelijk begonnen de opnames, maar de zaken liepen niet zo soepel als sommigen hadden gehoopt.

De twee hadden problemen op de set

Tom Hardy Charlize Theron Mad Max
Tom Hardy Charlize Theron Mad Max

Het is geen geheim dat het maken van een film hard werken is, en soms kunnen mensen in de cast en crew het gewoon niet goed met elkaar vinden. Het is net als elke werkomgeving, maar het is nooit gemakkelijk als de twee grootste sterren van een project niet met elkaar overweg kunnen. Dit was het geval voor Charlize Theron en Tom Hardy.

Regisseur George Miller stipte dit aan en zei: Ik zeg niet dat ze er doorheen borrelden, maar het traject van de personages kan niet anders dan in het werk doorsijpelen. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten, proberen ze elkaar te vermoorden. Omdat de twee personages uit noodzaak en nogal met tegenzin samenkomen, moeten ze een zekere mate van vertrouwen vinden. En tot op zekere hoogte was dat ook het traject van hun relatie.'

Theron sprak hier ook over en zei: Misschien is de film wat het is, omdat we zoveel met elkaar worstelden en die personages zoveel met elkaar moesten worstelen. Als we kameraad waren, zou de film misschien tien keer erger zijn geweest.”

Er kunnen een aantal redenen zijn geweest waarom de twee niet met elkaar konden opschieten, maar één ding dat we zeker weten, is dat het voor iedereen op de set vrij duidelijk was dat de twee veelgeprezen artiesten problemen met elkaar hadden. Naast de druk om te leveren, kunnen andere factoren hebben bijgedragen aan hun probleem.

“We waren ook zo lang in de woestijn. Ik denk dat iedereen moe was, en verward, en heimwee… Ik weet eigenlijk niet of er een probleem was. Ik denk gewoon dat het was alsof ze niet aan het vibreren waren, zei Zoe Kravitz.

De film wordt een hit

Tom Hardy Charlize Theron Mad Max
Tom Hardy Charlize Theron Mad Max

Nadat het filmen was ingepakt, was het tijd om het promotiecircuit te betreden om de aantrekkingskracht van de film voor potentieel publiek te vergroten. Het was misschien moeilijk om met elkaar samen te werken, maar het v alt niet te ontkennen dat Hardy en Theron samen briljant waren in de film, en ze waren er grotendeels verantwoordelijk voor dat de film een groot succes werd.

Gereleased in 2015, Mad Max: Fury Road was een enorme hit waar mensen in een mum van tijd zoemen. De film kon aan de kassa $ 374 miljoen mee naar huis nemen, maar het budget was zo groot dat het uiteindelijk geld verloor. Dus, hoe was het een groot succes? Nou, het wordt beschouwd als een van de beste actiefilms ooit gemaakt, en het werd zelfs genomineerd voor Beste Film bij de Academy Awards.

Tom Hardy en Charlize Theron hadden hun problemen tijdens het maken van Mad Max: Fury Road, maar ze maakten de weg vrij voor de nalatenschap van de film.

Aanbevolen: